Trouwen in Tilburg

 Voor deze bruiloft mocht ik naar Tilburg. Als trouwvideograaf kom ik in veel verschillende plaatsen. Dit bruidspaar trouwde in Tilburg, bijuberge du Bonheur. Een fijne trouwlocatie omgeven door groen en het fijne: je kunt alles van je bruiloft op één locatie houden. Doordat deze trouwlocatie ook een hotel heeft kun je je in de ochtend dus relaxt voorbereiden op wat de bruiloft verder nog brengen gaat.

Ochtend van de bruid

Bij aankomst herkende ik het direct. Dik 10 jaar geleden was ik ook al bij Auberge du Bonheur. Toen alleen als avondgast voor een bruiloft. Nu was ik er al in de ochtend voor de bruiloft van Eveline en Ronald.

Bruid Eveline zat samen met 1 van haar broers, haar moeder en de visagiste en kapper lekker een bakkie koffie te drinken op het terras. Ik schoof hier gezellig bij aan. Hoe relaxt kun je de dag beginnen! Ik voelde mijzelf ook direct op mijn gemak in dit gezelschap. De tijd was aangebroken om naar de kamer te gaan waar Eveline zich zou voorbereiden.

Er wordt veel gelachen en grapjes gemaakt. Wat een heerlijk ontspannen sfeer! Dit beloofd veel goeds voor de dag!

Ochtend van de bruidegom

Een paar deuren verder zat bruidegom Ronald met zijn zwager en hun hond Kaida. Met Kaida had ik buiten al even kennisgemaakt. Wat een prachtige hond! Ik begreep later in de ceremonie dat de naam Kaida kleine draak betekend. Hoe leuk!

Ronald wordt geholpen met aankleden door zijn zwager. Ronald heeft iets meer zenuwen dan zijn vrouw to-be. Ik vind dat altijd zo ontzettend mooi om te merken. Je voelt de liefde die er tussen deze twee lieve mensen is, ondanks dat ik ze vandaag nog niet in 1 ruimte samen heb gezien.

Firstlook

Tijd voor de first look! We lopen een klein beetje uit op het van te voren gemaakte schema, maar dat geeft helemaal niets. Er is altijd maar 1 moment waar je echt op de tijd moet letten en dat is voor de start van de ceremonie 😉 .

Ronald staat met zijn rug naar Eveline toe. Zij komt in de verte aangelopen en ik merk dat Ronald toch wel nerveuzer wordt naar mate zijn prachtige (bijna) vrouw eraan komt. Ik probeer hem wat te laten ontspannen door een liedje voor hem te zingen. En volgens mij werkt het.

Dan is het moment daar! Eveline tikt op zijn schouder en ze zien elkaar voor het eerst. Ook hond Kaida heeft ze gezien en komt er vrolijk aan gerent. Wat een lieverd is het toch.

Fotoshoot

Tijd voor de fotoshoot. We hoeven hiervoor niet ver. Vlak achter deze trouwlocatie is een mooi bos en daar houden we de fotoshoot. Hond Kaida gaat nog even mee met de shoot en wordt na een tijdje opgehaald. Tijdens de shoot merk je hoe leuk dit bruidspaar het met elkaar heeft. Ze plagen elkaar, hebben echt momenten samen en lachen wat af. En eerlijk is eerlijk: ook ik kan mijn lach meerdere keren niet inhouden. Wat een leuke fotoshoot is dit!

Ik heb ook echt oprechte beelden kunnen maken. Dit bruidspaar was zo ontzettend op hun gemak. Dat voegt echt zoveel toe aan de trouwvideo

Ceremonie + toast en taart(en)

Voor de ceremonie heeft het bruidspaar een zelfstandige ambtenaar om hun huwelijk te voltrekken. Sebastiaan Boogaard voltrekt hun huwelijk. De tijd vliegt voorbij en het Ja-woord is geweest. Tijd voor taart! Taart typ ik he? Nou zeg maar TAARTEN. En tafel vol met verschillende taarten staat klaar voor het bruidspaar en hun gezelschap. Lekker! Na de toast en lekker gesnoep van alle taarten gaat het gezelschap nog de welbekende groepsfoto’s maken met fotograaf Ria en daarna wordt er gezellig met elkaar bijgepraat.

Als het tijd is voor het gezelschap om aan tafel te gaan zit voor mij deze bruiloft erop. Ik neem afscheid van dit lieve stel en vertrek weer richting de randstad. Wat een ontzettend fijne trouwdag was dit om bij te mogen zijn! Met zo’n lief bruidspaar en zulke fijne shots die ik van deze bruiloft heb gemaakt, kon ik dan ook niet wachten om te beginnen met editten van hun trouwvideo(‘s). 

Trouwfilm

Hieronder kun je de teaser van hun trouwfilm bekijken. 

 

ps. wil je jullie dag ook vastgelegd hebben op video? Neem contact met mij op. 

 

Fotograaf: Ria van der Ploeg

Trouwlocatie: Auberge du Bonheur

Trouwambtenaar: Sebastiaan Boogaard

Jurk: Trés Jolie

Pak: ROKA