Trouwen in Rijsoord - Videograaf Vos belevingen

Trouwen bij Ross Lovell in Rijsoord

Dit lieve bruidspaar trouwde bij Ross Lovell. Hun trouwfilm mocht ik voor ze maken. Een bruiloft filmen die bijna thuis is; op een kleine afstand van Zwijndrecht is, ; is altijd leuk. Trouwen bij Ross Lovell kan buiten langs het water, de Waal. Hoe prachtige bruiloft is dat! Een leuke locatie die ik al kende van eerder er als gast gegeten te hebben. Buiten de ceremonie? Je zit dan prachtig langs de Waal. Trouwen in Rijsoord is leuk!

Wijzigen van plannen
Dat plannen het afgelopen jaar konden wijzigen weet inmiddels iedereen. Maar bij de een wijzigt er nou eenmaal wat meer dan bij de andere. Bij Yordi en Marlinda was dat ook het geval. Allemaal leuke berichten kreeg ik van ze voordat (eindelijk) echt hun trouwdag was! Ze gingen verhuizen én ze verwachten een kindje. Wat een mooie berichten. En dat brengt natuurlijk ook een heleboel geregel en hektiek met zich mee. Maar de bruiloft van dit liefdevolle stel was er een om door een ringetje te halen!

Ochtend van de bruiloft

De ochtend begon voor mij in Oosterhout, Brabant. In een prachtig (nog in aanleg) bungalowpark was er een bungalow voor het bruidspaar en haar gezin. In één huisje omkleden? Ja zeker! Yordi werd naar boven “verbannen” en beneden konden de meiden lekker hun gang gaan. Marlinda haar make-up en kapsel werden tegelijkertijd door Denise en Brigitte gedaan. Hoe handig! De jurk van Marlinda hangt in de hoek van de grote woonkamer te wachten tot deze aangetrokken kan worden.

Tussen de voorbereidingen van Marlinda door gaan Huck (fotograaf) en ik naar boven om de voorbereidingen van Yordi vast te leggen. Er hangt een prachtig pak klaar. En wat een onwijs gave manchetknopen! Ibrahim heeft Yordi van een prachtig pak voorzien. Yordi is natuurlijk (net als alle andere bruidegoms) veel sneller klaar dan zijn bruid. Maar dat geeft niets.

Beneden is Marlinda er inmiddels bijna klaar voor om haar jurk aan te trekken. Zij krijgt hierbij hulp van haar moeder en haar twee zussen. Er heerst echt een gezellige sfeer. We maken grapjes en lachen wat af. Maar dan is er toch even een heel serieus moment! De ophang lintjes worden uit de jurk geknipt. Een spannend en zeer geconcentreerd klusje. Moeder durft het aan.

Marlinda stapt in haar jurk en wat een beauty is het toch! Haar zwangere buik mag er zeker zijn! Gelukkig was de jurk die zij bij Valkengoed Bruidsmode had uitgezocht zodanig te vermaken dat ze ook met haar zwangerschap deze jurk nog kon dragen vandaag. Want Marlinda had de jurk al uitgezocht voordat ze wist dat ze zwanger is.

Als Marlinda helemaal klaar is, is het tijd dat haar vader haar voor het eerst gaat zien als bruid. Dit is een prachtig moment. Tranen van geluk vloeien en deze worden afgewisseld met liefdevolle lachen. Wat is haar vader trots!

First look

Klaar voor de first look met bruidegom Yordi. Deze zal op een veldje tussen de bossen plaatsvinden. Marlinda, Huck en ik lopen alvast vooruit naar deze plek. Als wij daar staan wordt Yordi gebeld dat hij ook onze kant op mag komen. In de tijd dat we op hem staan te wachten maken Huck en ik alvast beelden van Marlinda. Het licht komt namelijk prachtig tussen de bomen door op de plek waar zij staat te wachten. Ze staat met haar rug naar Yordi toe.

Daar is hij! Stiekem is hij toch wel wat nerveuzer geworden. Hij tikt zijn bruid op haar schouder. Wouw! De liefde en blijdschap die van dit stel afstraalt is echt fantastisch! Ze zijn er helemaal klaar voor. Laat de ceremonie maar komen.


Na de first look is het tijd om richting Rijsoord te rijden.. Fotograaf Huck rijdt gezellig met mij mee. We leren elkaar wat beter kennen en bereiden ons voor op de ceremonie. Super grappig, als we het park afrijden staat er een hele groep mensen klaar die er duidelijk ook staan voor een bruiloft. Ik stop even en vraag voor welk bruidspaar ze er staan. Want stel nou dat ze er als verassing voor ons bruidspaar staan, dan is dat natuurlijk fantastisch om vast te leggen. Maar deze gasten zijn er voor een ander stel die hier op deze locatie trouwen. Vanaf de ceremonie zal alles op deze locatie plaat vinden. Ross Lovell is ook super dicht bij mijn huis, dus voor de route van Oosterhout naar de locatie heb ik dan ook geen navigatie nodig. 😉


Ross Lovell in Rijsoord

Bij Ross Lovell aangekomen ga ik snel met alle spullen naar de plek van de ceremonie om mijn spullen klaar te zetten. Het bruidspaar arriveert in een prachtige oude kever en het kan beginnen!
Yordi loopt samen met zijn moeder naar voren. Daar wacht hij Marlinda op die met haar vader naar voren komt gelopen. De ambtenaar houdt haar speech en dan is daar het moment waar iedereen op gewacht heeft: hun JA-woord! En twee keer volmondig klonk deze dan ook!

Toast  en receptie

Na de ceremonie is het tijd voor de toast. Alle gasten relaxen lekker op het terras, het bruidspaar kletst met iedereen. Toch wel een voordeel van een kleiner gezelschap: je hebt de tijd om met iedereen een praatje te maken. Dan komt er een boot aan gevaren. De gasten gaan met deze boot een tochtje maken over de Waal. Drankjes en hapjes worden aan boord gezet en de gasten stappen in. Enthousiast zwaait het gezelschap terwijl ze weg varen. Tijd voor ons om de fotoshoot te doen!

Fotoshoot

Als je trouwt bij Ross Lovell hoef je niet ver om mooie plekken te vinden voor de fotoshoot. We besluiten om eerst zover mogelijk weg te rijden en dan langzaamaan terug te rijden. Wanneer we weer terug zijn is het tijd voor het diner. Zelfs wij als crew mogen gezellig alle gangen mee eten. En wat is het eten hier toch ontzettend lekker. De kok komt zelfs even bij ons aan tafel vragen waar we van houden, want de gasten konden van te voren kiezen uit vis en vlees. Heerlijk mijn buik vol gegeten en dan is het bijna GOLDEN HOUR! En zo leuk! Want Yordi en Marlinda wilden ook echt gebruik maken van dit moment voor nog extra beelden te maken.

We rijden eerst naar de molen die even verderop staat. Ik vlieg met de drone en leg hun ritje vast en maak nog wat toffe shots bij de molen zelf. Naast de molen is Stichting Bezoekerscentrum Waalbos. Hier gaan we ook nog een stukje de natuur in. De lucht is inmiddels steeds mooier aan het worden. Ik joel en juich oprecht omdat het zo onwijs mooi is, het bruidspaar fantastisch leuk met elkaar en alles klopt gewoon. Dit is zo genieten!

Avond

Het dessert is niet zo maar een dessert. Er is van alles en nog wat om te proeven. Naast de taart zijn er allemaal kleine toetjes om te nemen. Wat een heerlijke avond! De sfeer is relaxed en je merkt dat iedereen oprecht aan het genieten is van deze avond.

Dans

Samen met het bruidspaar gaan we naar boven. Daar oefenen ze nog een keer hun openingsdans. Ze hebben een hele choreografie ingestudeerd. Hoe tof!

De gasten worden verzocht om mee naar boven te gaan en vormen een halve cirkel om te kijken. Er klinkt luid applaus en gejoel als het bruidspaar hun openingsdans heeft vertoont. En terecht als je het mij vraagt! Want voor het eerst dansend in deze prachtige trouwjurk en zwanger is toch wel even anders dan thuis op je sneakers en in je sportbroek.

Pubquiz

Inmiddels zijn er beneden de voorbereidingen getroffen voor de pubquiz. De gasten worden in groepjes verdeeld. De ene is nog fanatieker dan de andere. Voor mij en Huck is het inmiddels tijd om afscheid te nemen van deze prachtige dag. Ik breng Huck nog naar het treinstation in Zwijndrecht en dan zit ook voor mij de dag erop! Wat een topper! Morgen nog 1 bruiloft en dan zit het echte hoogseizoen erop voor mij.

Andere leveranciers van deze dag

Locatie: Ross Lovell 
Videograaf: Vos belevingen dus: neem hier contact op.
Fotograaf: Louterliefde 
Ceremoniemeester: Florijnevents
Pak: Ibrahim Tosun Maatkleding 
Jurk: Valkengoed Bruidsmode
Haar: DhaarDordrecht  
Make up: Brigitte de mua
Ringen en auto: Goudsmederij Bommel 
Bloemen: De Sitter Bloemen 
Taart: Cakes by Lien
Fotolocatie