Bruiloft

Trouwvideo

Wat ik met meer dan 70 bruiloft-belevingen heb geleerd is dat jullie verhaal wordt vertelt met de dingen die jullie dag eigen maken.
Jullie trouwdag is uniek, dus ook jullie trouwvideo.

Ik hoor altijd van bruidsparen dat ze momenten op de video terug zien, die ze op hun bruiloft zelf niet gezien hebben of alweer vergeten waren. Say hi to your new favorite movie. Jullie eigen film! Jullie trouwvideo. Beeld je in: Jij en jouw liefde van je leven, heerlijk op de bank, lekker aan het nagenieten 
van jullie eigen trouwvideo: jullie bruiloft.  Klinkt goed toch?


Yes! Jullie gaan trouwen. Waarschijnlijk hebben jullie inmiddels de voor jullie perfecte datum gevonden, jullie favoriete trouwlocatie vastgelegd en nu zijn jullie opzoek naar jullie trouwvideograaf.  Misschien ben ik dat wel! Wanneer jullie iemand zoeken die jullie dag vastlegt zoals het gebeurd, geen momenten onderbreekt en juist opzoek gaat op jullie dag naar díe kleine momenten tussendoor die jullie met elkaar hebben, met jullie dierbaren en jullie gasten onderling, dan zijn jullie op de juiste pagina beland. Enthousiast geworden? Ik kijk er naar uit om jullie te leren kennen en al jullie verhalen en plannen te horen! 

Trouwvideo

Een trouwvideo wordt steeds hipper en dat is niet voor niets. Een trouwvideo is niet alleen om kort na jullie trouwdag te kijken, maar juist voor later! Momenten die jullie vergeten zijn, of helemaal niet zijn opgevallen kun je terugkijken in jullie trouwvideo. De sfeer van jullie dag, je dansende vader die je niet eerder hebt zien dansen, die stoere broer die stiekem toch een traantje heeft weggepinkt, jouw verloofde die je voor het eerst ziet op jullie dag en het uitroept hoe prachtig je bent! Dat zijn de momenten die jullie trouwvideo zo fantastisch maken om terug te kijken. Die momenten terug beleven zijn onbetaalbaar. 

Vergeet die oom die wel met zijn handycam komt filmen. Want ja, ik kom ze inderdaad nog steeds tegen. Die lieve oom die enthousiast zijn vakanties filmt en nee zeggen is wellicht moeilijker dan je denkt, maar behoed je! Want een bruiloft herbeleven is wel wat anders dan een vakantiefilmpje. 

En natuurlijk zijn al die filmpjes die gasten maken op jullie bruiloft leuk, maar kijk eens naar deze video hiernaast.  Een trouwvideograaf maakt echt het verschil voor jullie herbeleving. 

Time flies when you’re having fun. En fun heb je op jullie bruiloft, geloof mij maar!
Iedereen die ik spreek die getrouwd is geeft aan dat de dag zelf zó ontzettend snel voorbij vliegt. En dat is ook zo! Voor je het weet is die prachtige dag, waar jullie maanden mee bezig waren om te plannen geweest en zitten jullie als man en vrouw op de bank.

Ik hoor elke keer weer van bruidsparen dat ze momenten op hun video terug zien die ze of helemaal niet door gehad hebben op hun bruiloft of alweer vergeten waren. Hoe fijn is het om een video te hebben?

Door jullie trouwvideo worden jullie weer helemaal mee terug genomen naar die momenten van jullie trouwdag die jullie dag zo uniek maakten. Wellicht ben je wel eens op een festival geweest. Daar lopen ook fotografen rond om foto’s te maken van die toffe momenten, maar zeg nu zelf: de aftermovie van dat evenement brengt je pas écht weer terug naar die dag. Dat gevoel kunnen jullie nu dus ook met jullie trouwvideo beleven! 

 De bruidsparen in de video hieronder zien hun trouwfilm voor het eerst. En ik mocht erbij zijn om hun eerste reactie te filmen. Super bijzonder natuurlijk!
"... We zijn zo blij met onze trouwclip en elke keer weer, kijk ik ernaar met tranen in mijn ogen."
"...Bewegende beelden zeggen zoveel meer dan foto's en Carola maakt dit meer dan waar!"
"...We beleven de dag steeds weer opnieuw als wij de beelden bekijken."
"...Toen wij de video ontvingen waren wij weer helemaal terug bij onze trouwdag. " 
"...Het is zo gefilmd dat het net lijkt of je er gewoon bij bent op de dag zelf. Ik blijf me elke keer verrassen dat ik steeds weer wat nieuws zie.. " 
"... Zij is professioneel, perfectionistisch en ook nog eens een lieverd! Wij kijken de beelden met veel plezier terug!!..."

De twinkels in iemand zijn ogen. De bruidegom die breekt bij de first look. Tranen van geluk bij jullie gasten. Die liefdevolle knipoog die jullie elkaar geven, daar word ik zo onwijs enthousiast van!!

Op film komen emoties en spontaniteit toch net een tikkie beter over dan alleen op foto’s.  Ik zet geen momenten in scene voor de trouwvideo, dus je hoeft niet bang te zijn dat ik jullie liefdevolle momenten onderbreek. In de trouwvideo draait het om hoe jullie dag écht is geweest. Telkens als jullie terug kijken naar jullie trouwdag wordt je weer herinnert aan al die mooie, leuke, liefdevolle momenten. Kijk terug naar hoe nerveus je was, hoe je geliefde ’s ochtends de voorbereidingen treft en hoe prachtig jullie liefde voor elkaar is!

trouwvideograaf Dordrecht

De welbekende “klik”

Als ik er de hele dag bij ben op jullie bruiloft is het toch fijn om te weten wie en hoe ik ben. 😉  Daarnaast vind het super belangrijk dat we een klik met elkaar hebben en dat ik ook écht bij jullie trouwdag pas. Daarom plannen we altijd een kennismakingsgesprek in. Nadat we elkaar gesproken hebben maken jullie de definitieve keuze of ik erbij mag zijn om jullie dag vast te leggen. 

Videoboek

Hoe ontzettend gaaf en handig is dit? 

Laat overal en altijd jullie trouwvideo van Vos belevingen zien met dit onwijs gave videoboek. 

Laat overal en altijd jullie trouwvideo van Vos belevingen zien met dit onwijs gave videoboek. Geen gedoe met de oude televisie van je opa en oma, of een tv die plat tegen de muur is gemonteerd. Je tovert gewoon ‘hoppa!’ zo dit toffe videoboek uit je tas. Mensen zullen eerst denken dat je met een fotoalbum aankomt, maar als ze hem openen, dan speelt jullie eigen trouwvideo af! Echt hoor, dit wil je niet missen.


Levertijd trouwvideo

De levering van jullie eigen trouwvideo is maximaal 8 weken. Jullie ontvangen jullie trouwvideo in een gezellig (al zeg ik het zelf) pakketje thuis met een track en trace. Hebben jullie een langere registratie bijgeboekt? Dan ontvang je deze op hetzelfde moment als de trouwclip. 

Wat kost jullie trouwvideo?

Ik hou van duidelijkheid. Bij mij geen onduidelijke pakketten en of onvoorziene kosten achteraf. Jullie trouwvideo(‘s) wordt altijd geleverd op een USB-stick en deze krijg je altijd een typisch Vos belevingen pakketje thuis geleverd.

Hieronder vind je de uren waarin ik het meest geboekt word. Maar jullie trouwdag is uniek! Past één van deze uren niet helemaal lekker voor jullie bruiloft? Geen probleem! We gaan met elkaar gezellig over jullie dag en wensen praten en dan maak ik voor jullie een offerte op maat voor jullie trouwvideo. Vrijblijvend natuurlijk.

Madiwo wedding?  Trouwen jullie op maandag, dinsdag of woensdag
Of doen jullie op de zondag jullie bruiloft? 
Winterwedding? Of misschien trouwen jullie januari, februari, maart of oktober, november, december?

In dat geval krijgen jullie een leuke korting op de pakketten. 
Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW.

Same day edit

Jullie avondfeest openen met een al een video dan jullie bruiloft? Zien hoe jouw geliefde deze dag is begonnen? Gelijk de sfeer zetten voor de rest van de avond? Of misschien kunnen jullie zelf niet wachten om jullie trouwclip te ontvangen? Boek dan jullie same day edit bij jullie videopakket. Voor €250 euro kun je de same day edit erbij boeken. 

Langere registratie

Meer beelden van jullie trouwdag? Kies dan voor een langere videoregistratie. Kruip samen lekker op de bank met een zakje popcorn om jullie geloftes, JA-woord, speeches van jullie dierbaren of jullie openingsdans terug te kijken. Van te voren spreken we af welke momenten van jullie trouwdag terug komen in deze trouwvideo. Ik maak een passende offerte voor jullie. 

 

Extra opties trouwvideo: 
Meer uren
Meer uren dan het pakket? Ook dat is mogelijk. 

Tweede videograaf
Tweede videograaf bij te boeken voor € 75,- per uur. 

Trouwen jullie in het buitenland? 
Trouwen jullie buiten Nederland? Geen probleem.  Ik reis met jullie mee of naar jullie toe. 
Ik maak voor jullie een offerte afgestemd op jullie bruiloft en wensen.  

 

Ready for the afterparty?

De door mij gemaakte beelden kunnen worden gebruikt voor mijn on- en offline communicatiekanalen,
tenzij jullie bij de boeking aangeven daar bezwaar tegen te hebben, dan is dit af te kopen.

Zij gingen je voor ->
pssst. als je op de foto van het bruidspaar klikt kom je bij een aantal uit op hun trouwvideo.

"...Carola is een topper! We konden op korte termijn nog bij haar terecht. We hadden van te voren een hele leuke kennismaking met elkaar. Tijdens de dag hielp ze ons ook nog bij wat praktische zaken (jurk aantrekken!). We keken een beetje op tegen de fotomoment maar mede door Carola is dit een feestje geworden. Ze heeft humor en stelt je op je gemak! Verder is ze bijna onzichtbaar wat heel fijn is voor mensen die foto's maken heel spannend vinden!

Bedankt dat je bij ons dag aanwezig was. We hebben er enorm van genoten! "
"...Voor onze grote dag, hadden wij eerst een videogesprek met Carola.
Tijdens dit videogesprek klikte het meteen en was het al gezellig!
Op de grote dag was Carola er de gehele dag bij. Zij was erg meedenkend met ons en de fotograaf.

Het eindresultaat was geweldig! De gehele dag met de mooie momenten staan op video. Elke keer als we de video terug kijken staat er weer een glimlach op onze gezicht.

Wij hebben een hele leuke en gezellige dag gehad met Carola en zijn erg blij dat wij haar hebben gekozen om onze mooiste dag vast te leggen..."
"...Wat een tof mens! Kennisgemaakt-per toeval-op de bruiloft van een vriendin: was meteen al prettig. Nog vrij op onze datum en later contact via telefoon, app en mail.
Keurig op tijd op onze dag, meteen gezellig! Niet op de voorgrond, prettig contact met ons, de kinderen, fotograaf en andere gasten. Mét als kers op de taart een PRACHTIGE film! Hadden we niet willen missen!!! Carola, super bedankt! Misschien moet je in mijn geval nog een doos tissues nasturen, aangezien we de film-binnen 3 dagen-al tig keer hebben bekeken 🙂
Dikke 10!
Veel liefs, Kristel en Antwan..."
"...Doordat de moeder van de bruidegom (mijn man!) in het ziekenhuis lag, besloten wij - super last minute - voor een videograaf te kiezen. Wij kozen met heel veel plezier voor de mega enthousiaste, begripvolle Carola! En als ik eerlijk ben; een videograaf is iets waar je écht ruimte voor 'moet' maken in je begroting! Het is een video met zo vreselijk veel mooie emoties geworden; echt ongelooflijk... Steeds weer opnieuw kippenvel en zelfs de tranen komen zo nu en dan weer over mijn wangen rollen, van geluk (en ik heb de video's echt al een paar keer gezien, haha)! "
"...Prachtige trouwvideo gemaakt van ons huwelijk in Portugal! Een plezier om mee samen te werken, ze pasten perfect bij onze groep familie en vrienden waarmee we naar Portugal trokken..."
Kevin en Sophie
okt 2021
"...Een week voor onze bruiloft besloten om Vos belevingen onze dag vast te laten leggen. Beste keuze ooit. Vooral de same day edit was zo mooi. De avondgasten krijgen in een korte film een prachtige samenvatting van de dag te zien.
Echt een aanrader!!.."
"......Wij zijn erg blij met onze keuze voor Carola als videograaf op onze bruiloft. Na een leuk kennismakingsgesprek heeft ze onze dag erg mooi vastgelegd op video. Daarnaast hebben we ook de video op een soort kleine tablet gekocht bij Carola, en dit is ook zeker een aanrader om even mee te nemen naar vrienden/familie. De video geeft een zeer leuke impressie van de dag en is toch altijd een erg leuke toevoeging naast de foto´s. Alles werd ook geleverd in een leuke cadeauverpakking met daarin de USB stick met de video in hoge kwaliteit. Ik zou Vos belevingen zeker aanraden om je bruiloft te laten vastleggen op camera 🙂 "
"...Bewegende beelden zeggen zo veel meer dan foto's en Carola maakt dit meer dan waar! Carola is een hele fijne, meedenkende vrouw die echt oog voor detail heeft..."
"...Wat is Carola een fijn persoon om bij je te hebben op je mooiste dag. Oog voor detail, goede tips en positief onzichtbaar op de dag zelf. Bij de film zagen wij dingen die wij op de dag zelf niet hebben gezien..."
"...Wat is het mooi geworden, boven verwachting. We beleefden de bruiloft echt weer even opnieuw, heel bijzonder. Carola is flexibel en heeft onze wensen goed meegenomen in haar werk...."
"...Carola gaat zo onopvallend te werk, dat wij van sommige dingen niet eens door hebben gehad dat ze zijn gefilmd. Gasten hadden niet eens door dat zij de videograaf was, zo mengt ze zich onder de mensen..."
Tim en Joannie
aug 2021
"... Carola is fantastisch! Hadden geen betere en leukere videograaf kunnen wensen! Blij dat zij onze dag heeft kunnen vastleggen. We hebben gegierd van het lachen, ze was echt een onderdeel van onze dag! Absoluut een aanrader!..."
"...Na lang wikken en wegen besloten wij toch voor een videograaf te gaan & WAUW wat zijn we blij dat we deze keuze hebben gemaaktWij zijn zo blij met onze trouwclip & elke keer weer, kijk ik ernaar met tranen in mn ogen....."
"... Wauw. Dat is het enige wat uit onze mond kwam. Dit had je moeten filmen haha we waren beide ontroerd. Zijn zooooo onwijs blij dat jij op onze dag was.
Jij weet echt bruidsparen te verrassen
.."
"...  Prachtige beelden stuk voor stuk, echt een feestje!..."
Trouwen in Hellevoetsluis
Ferry en Lindsay
juli 2021
"...We beleven de dag steeds weer opnieuw als wij de beelden bekijken. De mooie beelden, hoe de film in elkaar is gezet en de muziekkeuze in de film is nog mooier dan wij hadden kunnen verwachten...."
"... Wij wilden graag niet te veel poes pas of poses. Daar heeft Carola zeker aan voldaan! Het voelde heel natuurlijk en ik moet toegeven dat ik soms niet eens in de gaten heb gehad dat ze er was..."
"... Carola was top! Ze heeft een super leuk filmpje gemaakt van onze bruiloft waar we nog lang van kunnen nagenieten..."
"... Carola dacht goed met ons mee en ze was zeer flexibel. Op onze dag was ze haast onzichtbaar..."
"... Wij hebben dankzij Carola en Maxine een fantastische dag gehad!We kijken mede dankzij jullie terug op een enorm mooie dag!..."
Jesper en Julia
okt 2020
"... Carola is een echte vakvrouw. Fijn in communicatie en zeer fijn in omgang. We hebben Carola samen met Maxine(ook een topper!). Twijfel niet en boek deze topper(s) snel..."
Jasper en Lilianne
okt 2020
"... Op de dag zelf was de onopvallend aanwezig of juist duidelijk sturend wanneer dat nodig was. Super tevreden over de voorbereiding, de dag zelf en het eindresultaat..."
"... - We zijn vandaag 1 jaar getrouwd-  Dankjewel lieve Carola! Zelfs een kaartje mogen ontvangen vandaag van jou! Jullie hebben de dag niet alleen onvergetelijk gemaakt, ook erna blijf je zo betrokken! Topper!..."
"... Het was heel fijn met jullie en het filmpje (same day edit) was super..."
"... Ze zijn enorm kundig en je ziet ze bijna niet op de dag zelf. Vos belevingen is echt een aanrader en een toevoeging voor jullie dag!..."
"...In 1 woord: GEWELDIG. Wat een schitterende herinnering aan onze mooie dag. Heel hartelijk bedankt voor je monteer en edit-werk, echt schitterend geworden..."
"... vanaf t eerste gesprek tot het ontvangen van ons filmpje keurig netjes verzorgd!
goede apparatuur en altijd netjes en correct..."
"...Zeer goede ervaring. Carola is onopvallend aanwezig, heeft oog voor detail ...."
"...Wat was het een feest om de beelden terug te zien ...."
"... Op de bruiloft had ik soms niet eens door dat ze er waren (ik had het superpakket dus 2 videograven). En samenwerking met de fotograaf ging ook top..."
"...Carola heeft vast gelegd hoe wij zijn. Exact de goede momenten heeft uitgekozen voor onze bruidsclip "
"...Carola denkt super goed met je mee en wij hebben daarom nog steeds een prachtige video van onze dag!...  "
"...Op de dag heb ik ze bijna niet gezien, maar alle mooie momenten zijn wel vast gelegd!..."
"... In de voorbereidingen liep alles gesmeerd en ook tijdens de dag was het ontzettend leuk om Carola er bij te hebben. Tot aan de verzending van de film toe, alles is tot in de puntjes geregeld...."
"... Carola, wat een topper. Wat een onwijs fijne toevoeging aan zo'n belangrijke dag. Ongemerkt aanwezig en zo dichtbij.. alles top geregeld. Prachtige foto's & een fantastische videoclip...."
"... Zij is professioneel, perfectionistisch en ook nog eens een lieverd! Wij kijken de beelden met veel plezier terug!!..."