Bruiloft

Trouwvideo

Wat ik met meer dan 70 bruiloft-belevingen heb geleerd is dat jullie verhaal wordt vertelt met de dingen die jullie dag eigen maken.
Jullie trouwdag is uniek, dus ook jullie trouwvideo.

Ik hoor altijd van bruidsparen dat ze momenten op de video terug zien, die ze op hun bruiloft zelf niet gezien hebben of alweer vergeten waren. 

Eindelijk is het zover; jullie bruiloft!  De dag waar jullie zolang naar uitgekeken hebben. Maar er is één probleem. Deze dag vliegt voorbij en voor je het weet zitten jullie als getrouwd stel op de bank. Er gebeurd zoveel dat je niet alles meekrijgt, of al snel weer vergeet. Want hoe zorg je er nou voor dat jullie helemaal weer terug kunnen genieten van jullie fijne dag? 

Een trouwvideo is dé oplossing. Door jullie trouwvideo worden jullie weer helemaal mee terug genomen naar die momenten van jullie dag die het zo’n fantastische dag maakte. 

Ik hoor elke keer weer van bruidsparen dat ze momenten op hun video terug zien die ze of helemaal niet door gehad hebben op hun bruiloft of alweer vergeten waren. Hoe fijn is het om een video te hebben? Heel fijn kan ik je zeggen! Say hi to your new favorite movie. Jullie eigen film! Jullie trouwvideo. Beeld je in: Jij en jouw liefde van je leven, heerlijk op de bank, lekker aan het nagenieten 
van jullie eigen trouwvideo: jullie bruiloft.  Klinkt goed toch?


Yes! Jullie gaan trouwen. Waarschijnlijk hebben jullie inmiddels de voor jullie perfecte datum gevonden, jullie favoriete trouwlocatie vastgelegd en nu zijn jullie opzoek naar jullie trouwvideograaf.  Misschien ben ik dat wel! Wanneer jullie iemand zoeken die jullie dag vastlegt zoals het gebeurd, geen momenten onderbreekt en juist opzoek gaat op jullie dag naar díe kleine momenten tussendoor die jullie met elkaar hebben, met jullie dierbaren en jullie gasten onderling, dan zijn jullie op de juiste pagina beland. Enthousiast geworden? Ik kijk er naar uit om jullie te leren kennen en al jullie verhalen en plannen te horen! 

Vergeet die oom die wel met zijn handycam komt filmen. Want ja, ik kom ze inderdaad nog steeds tegen. Die lieve oom die enthousiast zijn vakanties filmt en nee zeggen is wellicht moeilijker dan je denkt, maar behoed je! Want een bruiloft herbeleven is wel wat anders dan een vakantiefilmpje. 

En natuurlijk zijn al die filmpjes die gasten maken op jullie bruiloft leuk, maar kijk eens naar deze video hiernaast.  Een trouwvideograaf maakt echt het verschil voor jullie herbeleving. 

Time flies when you’re having fun. En fun heb je op jullie bruiloft, geloof mij maar!
Iedereen die ik spreek die getrouwd is geeft aan dat de dag zelf zó ontzettend snel voorbij vliegt. En dat is ook zo! Voor je het weet is die prachtige dag, waar jullie maanden mee bezig waren om te plannen geweest en zitten jullie als getrouwd stel op de bank.

Door jullie trouwvideo worden jullie weer helemaal mee terug genomen naar die momenten van jullie trouwdag die jullie dag zo uniek maakten. Wellicht ben je wel eens op een festival geweest. Daar lopen ook fotografen rond om foto’s te maken van die toffe momenten, maar zeg nu zelf: de aftermovie van dat evenement brengt je pas écht weer terug naar die dag. Dat gevoel kunnen jullie nu dus ook met jullie trouwvideo beleven! 

De bruidsparen in de video hieronder zien hun trouwfilm voor het eerst. En ik mocht erbij zijn om hun eerste reactie te filmen. Super bijzonder natuurlijk!
"... Vanwege ons budget hebben wij tot het laatste moment getwijfeld of wij een videograaf wilden vragen voor onze bruiloft. Met onze trouwfilm heeft Carola laten zien dat het absoluut een must is!! "
"...Ze heeft humor en stelt je op je gemak! Verder is ze bijna onzichtbaar wat heel fijn is."
"...naast het filmen hielp ze ons met de kleine details en stelde ze me op me gemak wanneer de zenuwen even teveel werden... " 

De twinkels in iemand zijn ogen. De bruidegom die breekt bij de first look. Tranen van geluk bij jullie gasten. Die liefdevolle knipoog die jullie elkaar geven, daar word ik zo onwijs enthousiast van!!

Ik probeer echt die momenten te vangen die je niet van te voren kan plannen, die je niet in jullie draaiboek terug vindt. Natuurlijk zitten jullie first look, Ja-woord en openingsdans erin. Maar het zijn juist die momenten die onverwacht gebeuren, die momenten tussen jullie samen, jullie gasten of die achter jullie rug om gebeuren die jullie trouwvideo zo onwijs waardevol maken. 

Op film komen emoties en spontaniteit toch net een tikkie beter over dan alleen op foto’s.  Ik zet geen momenten in scene voor de trouwvideo, dus je hoeft niet bang te zijn dat ik jullie liefdevolle momenten onderbreek. In de trouwvideo draait het om hoe jullie dag écht is geweest. Telkens als jullie terug kijken naar jullie trouwdag wordt je weer herinnert aan al die mooie, leuke, liefdevolle momenten. Kijk terug naar hoe nerveus je was, hoe je geliefde ’s ochtends de voorbereidingen treft en hoe prachtig jullie liefde voor elkaar is!

De welbekende “klik”

Als ik er de hele dag bij ben op jullie bruiloft is het toch fijn om te weten wie en hoe ik ben. 😉  Daarnaast vind het super belangrijk dat we een klik met elkaar hebben en dat ik ook écht bij jullie trouwdag pas. Daarom plannen we altijd een kennismakingsgesprek in. Nadat we elkaar gesproken hebben maken jullie de definitieve keuze of ik erbij mag zijn om jullie dag vast te leggen. 

Videoboek

Hoe ontzettend gaaf en handig is dit? 

Laat overal en altijd jullie trouwvideo van Vos belevingen zien met dit onwijs gave videoboek. 

Laat overal en altijd jullie trouwvideo van Vos belevingen zien met dit onwijs gave videoboek. Geen gedoe met de oude televisie van je opa en oma, of een tv die plat tegen de muur is gemonteerd. Je tovert gewoon ‘hoppa!’ zo dit toffe videoboek uit je tas. Mensen zullen eerst denken dat je met een fotoalbum aankomt, maar als ze hem openen, dan speelt jullie eigen trouwvideo af! Echt hoor, dit wil je niet missen.Wist je dat ik voor iedere bruiloft die ik mag filmen een boom laat planten? Dit doe ik omdat ik het belangrijk vind om terug te geven aan de natuur en ik het gewoon heel tof vind om daar een bijdrage aan te kunnen leveren op deze manier. 

Willen jullie hier meer over lezen? Check dan deze blog

Levertijd trouwvideo

De levering van jullie eigen trouwvideo is maximaal 8 weken. Jullie ontvangen jullie trouwvideo in een gezellig (al zeg ik het zelf) pakketje thuis met een track en trace. Hebben jullie een langere registratie bijgeboekt? Dan ontvang je deze op hetzelfde moment als de trouwclip. 

Wat kost jullie trouwvideo?

Ik hou van duidelijkheid. Bij mij geen onduidelijke pakketten en of onvoorziene kosten achteraf. Jullie trouwvideo(‘s) wordt altijd geleverd op een USB-stick en deze krijg je altijd een typisch Vos belevingen pakketje thuis geleverd. Jullie teaser en trouwclip staan altijd in 4K én HD formaat op de USB-stick. Waarom beide? Omdat nog niet iedereen een 4K televisie thuis heeft. 

Hieronder vind je de uren waarin ik het meest geboekt word. Maar jullie trouwdag is uniek! Past één van deze uren niet helemaal lekker voor jullie bruiloft? Geen probleem! We gaan met elkaar gezellig over jullie dag en wensen praten en dan maak ik voor jullie een offerte op maat voor jullie trouwvideo. Vrijblijvend natuurlijk.

Madiwo wedding?  Trouwen jullie op maandag, dinsdag of woensdag
Of doen jullie op de zondag jullie bruiloft? 
Winterwedding? Of misschien trouwen jullie januari, februari, maart of oktober, november, december?

In dat geval krijgen jullie een leuke korting op de pakketten.  Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW.

Huh? Een boom voor ieder JA-woord die ik mag vastleggen? 
Ja zeker! Waarom? Om een klein beetje terug te kunnen geven aan de natuur, maar ook omdat ik het zo’n mooi initiatief vind. Wil je meer lezen over waarom ik dit doe? Lees dan deze blog. 

Nog vragen? Ik beantwoord ze met veel liefde 🙂 

Same day edit

Jullie avondfeest openen met een al een video dan jullie bruiloft? Zien hoe jouw geliefde deze dag is begonnen? Gelijk de sfeer zetten voor de rest van de avond? Of misschien kunnen jullie zelf niet wachten om jullie trouwclip te ontvangen? Boek dan jullie same day edit bij jullie videopakket. Voor €250 euro kun je de same day edit erbij boeken. 

Langere registratie

Meer beelden van jullie trouwdag? Kies dan voor een langere videoregistratie. Kruip samen lekker op de bank met een zakje popcorn om jullie geloftes, JA-woord, speeches van jullie dierbaren of jullie openingsdans terug te kijken. Van te voren spreken we af welke momenten van jullie trouwdag terug komen in deze trouwvideo. Ik maak een passende offerte voor jullie. 

 

Extra opties trouwvideo: 
Meer uren
Meer uren dan het pakket? Ook dat is mogelijk. 

Tweede videograaf
Tweede videograaf bij te boeken voor € 75,- per uur. 

Trouwen jullie in het buitenland? 
Trouwen jullie buiten Nederland? Geen probleem.  Ik reis met jullie mee of naar jullie toe. 
Ik maak voor jullie een offerte afgestemd op jullie bruiloft en wensen.  

 

Ready for the afterparty?

De door mij gemaakte beelden kunnen worden gebruikt voor mijn on- en offline communicatiekanalen,
tenzij jullie bij de boeking aangeven daar bezwaar tegen te hebben, dan is dit af te kopen.

Zij gingen je voor -> Lees HIER reviews van bruidsparen die ik heb mogen ontvangen. 
pssst. als je op de foto van het bruidspaar klikt kom je bij een aantal uit op hun trouwvideo.