Bruiloft

Trouwvideo

Laat jullie lekker inspireren door bruidsparen die jullie zijn voorgegaan.

De trouwvideograaf voor liefdevolle, pure en oprechte video's.

"... Op de dag zelf was ze onopvallend aanwezig of juist duidelijk sturend wanneer dat nodig was.
Super tevreden over de voorbereiding, de dag zelf en het eindresultaat.
.."

Jullie bruiloft samengevat in een trouwvideo. Perfect om met vrienden en familie jullie dag te herleven. Een super gave aanvulling op de trouwfoto’s van jullie trouwdag. Nieuwsgierig hoe een trouwvideo eruit komt te zien? Laat jullie lekker inspireren door de trouwvideos van bruidsparen die jullie zijn voorgegaan.

Wat ik met meer dan 35 bruiloft-belevingen heb geleerd is dat jullie verhaal wordt vertelt met de dingen die jullie dag eigen maken. Die lach en traan van jullie dierbaren, die ene knipoog die jullie aan elkaar geven, die kleine fluistering tijdens de ceremonie, noem maar op. Ik zoek altijd de balans tussen deze momenten en de momenten die wel in het draaiboek terug te vinden zijn.

Je moet het voelen, het opnieuw beleven. Dat is het waard.

Puur en oprecht

 

Waarom Vos belevingen kiezen voor jullie trouwvideo? Tijdens jullie trouwdag ben ik zo onzichtbaar mogelijk. Ik wil niet in de weg lopen en ben op de achtergrond te vinden. Ik vind het aller belangrijkste dat jullie en jullie gasten zich op het gemak voelen. Op die manier kan ik de mooiste beelden maken met échte emoties, details en sfeer.

Vanaf het moment dat mijn dag bij jullie begint staat mijn camera stand-by, zodat ik geen tof moment mis. Ik sta klaar om jullie liefde, die mooie tranen, die liefdevolle blik, die twinkels in de ogen en veel meer vast te leggen. Want het zijn juist die momenten die laten zien hoe prachtig jullie als stel zijn en hoe mooi jullie trouwdag is. Die momenten, díe zijn het waard om voor altijd te koesteren.

"...Carola dacht goed met ons mee en ze was zeer flexibel. Op onze dag was ze haast onzichtbaar..." "
"... Zij is professioneel, perfectionistisch en ook nog eens een lieverd! Wij kijken de beelden met veel plezier terug!!..."

Liefdevol

De twinkels in iemand zijn ogen. De bruidegom die breekt bij de first look. Tranen van geluk bij jullie gasten. Die liefdevolle knipoog die jullie elkaar geven, daar word ik zo onwijs enthousiast van!!

Op film komen emoties en spontaniteit toch net een tikkie beter over dan alleen op foto’s.  Ik zet geen momenten in scene, dus je hoeft niet bang te zijn dat ik jullie liefdevolle momenten onderbreek. In de trouwvideo draait het om hoe jullie dag écht is geweest. Telkens als jullie terug kijken naar jullie trouwdag wordt je weer herinnert aan al die mooie, leuke, liefdevolle momenten. Kijk terug naar hoe nerveus je was, hoe je geliefde ’s ochtends de voorbereidingen treft en hoe prachtig jullie liefde voor elkaar is!

Klik

Ik vind het super belangrijk dat we een klik met elkaar hebben. Daarom plannen we altijd een kennismakingsgesprek in. We nemen dan jullie dag door met de dingen die tot op heden al bekend zijn. Na het gesprek maken jullie pas de definitieve keuze of wij erbij mogen zijn om jullie dag vast te leggen. Als ik er de hele dag bij ben op jullie bruiloft is het toch fijn om te weten wie en hoe ik ben. 😉 

trouwvideograaf Dordrecht
Videograaf Carola Vos

Prijzen

Ik hou van duidelijkheid. Bij mij geen onduidelijke pakketten en of kosten achteraf. Jullie trouwvideo(‘s) wordt altijd geleverd op een USB-stick en deze krijg je altijd een typisch Vos belevingen pakketje thuis geleverd.

 Hieronder vind je de tijden waarin ik het meest geboekt wordt. Maar jullie trouwdag is uniek! Past één van deze tijden niet helemaal lekker? Geen probleem! We gaan met elkaar gezellig over jullie dag en wensen praten en dan maak ik voor jullie een offerte op maat. Vrijblijvend natuurlijk.

Videoboek

Laat overal en altijd jullie trouwvideo van Vos belevingen zien met dit onwijs gave videoboek. 

Hoe ontzettend gaaf en handig is dit? Geen gedoe met de oude televisie van je opa en oma, of een tv die plat tegen de muur is gemonteerd. Je tovert gewoon ‘hoppa!’ zo dit toffe videoboek uit je tas. Mensen zullen eerst denken dat je met een fotoalbum aankomt, maar als ze hem openen, dan speelt jullie eigen trouwvideo af! 

Levertijd trouwvideo

Levering van jullie eigen trouwclip is met maximaal 6 weken. Jullie ontvangen jullie trouwvideo in een gezellig pakketje (al zeg ik het zelf) thuis met een track en trace. Hebben jullie een langere registratie bijgeboekt? Dan ontvang je deze op hetzelfde moment als de trouwclip. Hebben jullie de aanvulling same day edit bijgeboekt? Dan ontvang je die al op de avond van jullie bruiloft!  

Same day edit

Jullie avondfeest openen met een al een video dan jullie bruiloft? Zien hoe jouw geliefde deze dag is begonnen? Gelijk de sfeer zetten voor de rest van de avond? Of misschien kunnen jullie zelf niet wachten om jullie trouwclip te ontvangen? Boek dan jullie same day edit bij jullie videopakket.

Voor €250 euro kun je de same day edit erbij boeken. 

Langere registratie

Meer beelden van jullie trouwdag? Kies dan voor een langere videoregistratie. Kruip samen lekker op de bank met een zakje popcorn om jullie geloftes, JA-woord, speeches van jullie dierbaren of jullie openingsdans terug te kijken. Van te voren spreken we af welke momenten van jullie trouwdag terug komen in deze trouwvideo.

Boek jullie trouwvideo

Zijn jullie enthousiast geworden? Spreekt mijn manier van werken jullie aan? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Ik ben nieuwsgierig naar jullie verhaal!

Trouwfilm? Doen! Een hele dierbare herinnering van jullie trouwdag! 

Spreekt mijn werkwijze jou aan?

Op zoek naar een videograaf?

Jouw videograaf  in Zwijndrecht, Dordrecht, Rotterdam en omstreken.

Jullie eigen trouwvideo om jullie dag te herleven. Een super gaaf aandenken! Bekijk voorbeelden en lees reviews.

Tweede videograaf bij te boeken voor € 75,- per uur 

Same day edit € 250

Langere registratie met live geluid:
tot 20 min € 250,-
tot 45 min € 500,-

Trouwen jullie buiten Nederland? Geen probleem. 
Ik reis met jullie mee of naar jullie toe.
Prijs varieert, dit is afhankelijk van jullie locatie en datum. 

De door mij gemaakte beelden kunnen worden gebruikt
voor mijn on- en offline communicatiekanalen,
tenzij jullie bij de boeking aangeven daar bezwaar tegen te hebben, dan is dit af te kopen.

Zij gingen je voor:

Psst... Als je op een aantal namen van de bruidsparen klikt kom je bij hun video.
"...Na lang wikken en wegen besloten wij toch voor een videograaf te gaan & WAUW wat zijn we blij dat we deze keuze hebben gemaaktWij zijn zo blij met onze trouwclip & elke keer weer, kijk ik ernaar met tranen in mn ogen....."
Bruiloft Van Nelle fabriek Rotterdam
Leon en Kim
juni 2021
"... Wauw. Dat is het enige wat uit onze mond kwam. Dit had je moeten filmen haha we waren beide ontroerd. Zijn zooooo onwijs blij dat jij op onze dag was.
Jij weet echt bruidsparen te verrassen
.."
Bart en Kelly
juni 2021
"... een geweldig mooie herinnering..."
L&C
juni 2021
"...We beleven de dag steeds weer opnieuw als wij de beelden bekijken. De mooie beelden, hoe de film in elkaar is gezet en de muziekkeuze in de film is nog mooier dan wij hadden kunnen verwachten...."
"... Wij wilden graag niet te veel poes pas of poses. Daar heeft Carola zeker aan voldaan! Het voelde heel natuurlijk en ik moet toegeven dat ik soms niet eens in de gaten heb gehad dat ze er was..."
Nidal en Frances
mei 2021
"... Carola was top! Ze heeft een super leuk filmpje gemaakt van onze bruiloft waar we nog lang van kunnen nagenieten..."
"... Carola dacht goed met ons mee en ze was zeer flexibel. Op onze dag was ze haast onzichtbaar..."
Pirmin en Teresa
April 2021
"... Wij hebben dankzij Carola en Maxine een fantastische dag gehad!We kijken mede dankzij jullie terug op een enorm mooie dag!..."
Jesper en Julia
okt 2020
"... Carola is een echte vakvrouw. Fijn in communicatie en zeer fijn in omgang. We hebben Carola samen met Maxine(ook een topper!). Twijfel niet en boek deze topper(s) snel..."
Jasper en Lilianne
okt 2020
"... Op de dag zelf was de onopvallend aanwezig of juist duidelijk sturend wanneer dat nodig was. Super tevreden over de voorbereiding, de dag zelf en het eindresultaat..."
"... - We zijn vandaag 1 jaar getrouwd-  Dankjewel lieve Carola! Zelfs een kaartje mogen ontvangen vandaag van jou! Jullie hebben de dag niet alleen onvergetelijk gemaakt, ook erna blijf je zo betrokken! Topper!..."
"... Het was heel fijn met jullie en het filmpje (same day edit) was super..."
"... Ze zijn enorm kundig en je ziet ze bijna niet op de dag zelf. Vos belevingen is echt een aanrader en een toevoeging voor jullie dag!..."
"...In 1 woord: GEWELDIG. Wat een schitterende herinnering aan onze mooie dag. Heel hartelijk bedankt voor je monteer en edit-werk, echt schitterend geworden..."
"... vanaf t eerste gesprek tot het ontvangen van ons filmpje keurig netjes verzorgd!
goede apparatuur en altijd netjes en correct..."
"...Zeer goede ervaring. Carola is onopvallend aanwezig, heeft oog voor detail ...."
"...Wat was het een feest om de beelden terug te zien ...."
"... Op de bruiloft had ik soms niet eens door dat ze er waren (ik had het superpakket dus 2 videograven). En samenwerking met de fotograaf ging ook top..."
"...Carola heeft vast gelegd hoe wij zijn. Exact de goede momenten heeft uitgekozen voor onze bruidsclip "
"...Carola denkt super goed met je mee en wij hebben daarom nog steeds een prachtige video van onze dag!...  "
"...Op de dag heb ik ze bijna niet gezien, maar alle mooie momenten zijn wel vast gelegd!..."
"... In de voorbereidingen liep alles gesmeerd en ook tijdens de dag was het ontzettend leuk om Carola er bij te hebben. Tot aan de verzending van de film toe, alles is tot in de puntjes geregeld...."
"... Carola, wat een topper. Wat een onwijs fijne toevoeging aan zo'n belangrijke dag. Ongemerkt aanwezig en zo dichtbij.. alles top geregeld. Prachtige foto's & een fantastische videoclip...."
"... Zij is professioneel, perfectionistisch en ook nog eens een lieverd! Wij kijken de beelden met veel plezier terug!!..."