Bruiloft

Trouwvideo

Laat jullie lekker inspireren door bruidsparen die jullie zijn voorgegaan.

De trouwvideograaf voor liefdevolle, pure en oprechte video's.

"...In 1 woord: GEWELDIG. Wat een schitterende herinnering aan onze mooie dag. Heel hartelijk bedankt voor je monteer en edit-werk, echt schitterend geworden..."
"...Op de dag heb ik ze bijna niet gezien, maar alle mooie momenten zijn wel vast gelegd!..."
"... vanaf t eerste gesprek tot het ontvangen van ons filmpje keurig netjes verzorgd!
goede apparatuur en altijd netjes en correct..."
"... In de voorbereidingen liep alles gesmeerd en ook tijdens de dag was het ontzettend leuk om Carola er bij te hebben. Tot aan de verzending van de film toe, alles is tot in de puntjes geregeld...."
"...Gewoonweg Top! Carola (van Vos Belevingen) nam de tijd om te bespreken wat wij graag zouden willen met de bruiloft en vulde dit aan met haar eigen inzichten. Op de dag zelf was ze onopvallend aanwezig of juist duidelijk sturend wanneer dat nodig was. Behalve de foto's van Vos Belevingen, hebben wij even getwijfeld over een film, maar daar hebben we absoluut geen spijt van gehad. De geweldige foto's en film hebben we uiteindelijk in een super leuke cadeau verpakking gekregen. Super tevreden over de voorbereiding, de dag zelf en het eindresultaat!"
Bruiloft ringen omdoen bij ceremonie

Lees onderaan deze pagina meer reacties op geleverde belevingen. 
Klik op de foto’s of video’s voor meer beelden

Trouwvideo

Jullie bruiloft samengevat in een trouwvideo. Perfect om met vrienden en familie jullie dag te herleven. Een super gave aanvulling op de trouwfoto’s van jullie trouwdag. Nieuwsgierig hoe een trouwvideo eruit komt te zien? Laat jullie lekker inspireren door de trouwvideos van bruidsparen die jullie zijn voorgegaan.

Liefdevol

De twinkels in iemand zijn ogen. De bruidegom die breekt bij de first look. Tranen van geluk bij jullie gasten. Die liefdevolle knipoog die jullie elkaar geven, daar word ik zo onwijs enthousiast van!!

Op film komen emoties en spontaniteit toch net een tikkie beter over dan alleen op foto’s.  Ik zet geen momenten in scene, dus je hoeft niet bang te zijn dat ik jullie liefdevolle momenten onderbreek. In de trouwvideo draait het om hoe jullie dag écht is geweest. Telkens als jullie terug kijken naar jullie trouwdag wordt je weer herinnert aan al die mooie, leuke, liefdevolle momenten. Kijk terug naar hoe nerveus je was, hoe je geliefde ’s ochtends de voorbereidingen treft en hoe prachtig jullie liefde voor elkaar is!


Puur en oprecht

Waarom Vos belevingen kiezen voor jullie trouwvideo? Tijdens jullie trouwdag ben ik zo onzichtbaar mogelijk. Ik wil niet in de weg lopen en ben op de achtergrond te vinden. Ik vind het aller belangrijkste dat jullie en jullie gasten zich op het gemak voelen. Op die manier kan ik de mooiste beelden maken met échte emoties, details en sfeer.

Vanaf het moment dat mijn dag bij jullie begint staat mijn camera stand-by, zodat ik geen tof moment mis. Ik sta klaar om jullie liefde, die mooie tranen, die liefdevolle blik, die twinkels in de ogen en veel meer vast te leggen. Want het zijn juist die momenten die laten zien hoe prachtig jullie als stel zijn en hoe mooi jullie trouwdag is. Die momenten, díe zijn het waard om voor altijd te koesteren.

Klik

Ik vind het super belangrijk dat we een klik met elkaar hebben. Daarom plannen we altijd een kennismakingsgesprek in. We nemen dan jullie dag door met de dingen die tot op heden al bekend zijn. Na het gesprek maken jullie pas de definitieve keuze of wij erbij mogen zijn om jullie dag vast te leggen. Als ik er de hele dag bij ben op jullie bruiloft is het toch fijn om te weten wie en hoe ik ben. 😉 

Prijzen

Jullie trouwdag is uniek! Hieronder staan een aantal pakketten die te boeken zijn. Welk videopakket past het beste bij jullie?

Door middel van onze vrijblijvende kennismaking kom ik achter jullie dagindeling en wensen, past daar geen kant en klaar pakket bij? Dan maak ik een mooie offerte voor jullie helemaal aangepast op jullie trouwdag. Geen probleem!

Levertijd trouwvideo

Levering van jullie eigen trouwclip is met maximaal 6 weken. Jullie ontvangen jullie trouwvideo in een gezellig pakketje (al zeg ik het zelf) thuis met een track en trace.

Hebben jullie een langere registratie bijgeboekt? Dan ontvang je deze op hetzelfde moment als de trouwclip

Hebben jullie de aanvulling same day edit bijgeboekt? Dan ontvang je die al op de avond van jullie bruiloft!  

Same day edit

Jullie avondfeest openen met een al een video dan jullie bruiloft? Zien hoe jouw geliefde deze dag is begonnen? Gelijk de sfeer zetten voor de rest van de avond? Of misschien kunnen jullie zelf niet wachten om jullie trouwclip te ontvangen? Boek dan jullie same day edit bij jullie videopakket.

Voor €250 euro kun je de same day edit boeken bij pakket 1,2 of 3. Bij het super pakket zit de same day edit erbij inbegrepen.

Langere registratie

Meer beelden van jullie trouwdag? Kies dan voor een langere videoregistratie. Kruip samen lekker op de bank met een zakje popcorn om jullie geloftes, JA-woord, speeches van jullie dierbaren of jullie openingsdans terug te kijken. Van te voren spreken we af welke momenten van jullie trouwdag terug komen in deze trouwvideo.

De langere registratie zit inbegrepen in het super pakket, maar is ook los bij te boeken bij pakket 1, 2 en 3.

Boek jullie trouwvideo

Zijn jullie enthousiast geworden? Spreekt mijn manier van werken jullie aan? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Ik ben nieuwsgierig naar jullie verhaal!

Iedere bruiloft is uniek. Hierom vind ik het belangrijk om jullie eerst te ontmoeten. Ik kan bij jullie thuis langskomen, afspreken op jullie trouwlocatie of als we verder van elkaar wonen doen we de eerste kennismaking telefonisch of met beeldbellen.

Trouwfilm? Doen! Een hele dierbare herinnering van jullie trouwdag!

Vos belevingen legt jullie herinneringen vast. 
Neem contact op.

Spreekt mijn werkwijze jou aan?

Op zoek naar een videograaf?

Jouw videograaf  in Zwijndrecht, Dordrecht, Rotterdam en omstreken.

Jullie eigen trouwvideo om jullie dag te herleven. Een super gaaf aandenken! Bekijk voorbeelden en lees reviews.

Kies jullie pakket

Altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Geleverd op USB-stick
Aantal uren uitbreiden? Dat kan voor €125,- per uur.

Pakket 1

€495

tot 4 uren aanwezigheid

 • Trouwclip 4-5 min.
 • Levertijd max. 6 weken

Pakket 2

€ 795

Tot 8 uren aanwezigheid

 • Trouwclip 5-6 min.
 • Levertijd max. 6 weken
 • Reiskosten NL & BE

Pakket 3

€ 1.195

Tot 12 uren
aanwezigheid

 • Trouwclip 5-7 min.
 • Levertijd max. 6 weken
 • Reiskosten NL & BE
 • Live geluid in trouwclip

Super pakket

€2.295

Alles wat je wenst in één pakket

 • Twee videograven
 • De hele dag aanwezig
 • Dezelfde dag nog een teaser
 • Trouwclip van 5-7 min.
 • Extra beeldmateriaal; De gehele ceremonie op beeld, inclusief geluid.
 • Geleverd in extra luxe beleving box
 • Een tweede USB-stick
 • Levertijd max. 6 weken
 • Reiskosten NL & BE

Extra opties

bij te boeken bij de bovenstaande pakketten

Same day edit  

€ 250

Extra USB-stick

€30,

Langere registraties met live geluid:
ceremonie/speeches

Tot 20 minuten 

€250,-

Tot 45 minuten

€ 500,-

 

De door mij gemaakte beelden kunnen worden gebruikt
voor mijn on- en offline communicatiekanalen,
tenzij jullie bij de boeking aangeven daar bezwaar tegen te hebben, dan is dit af te kopen.

Zij gingen je voor:

Psst... Als je op de namen  klikt van de bruidsparen kom je bij hun video.
"... Op de dag zelf was de onopvallend aanwezig of juist duidelijk sturend wanneer dat nodig was. Super tevreden over de voorbereiding, de dag zelf en het eindresultaat..."
"... - We zijn vandaag 1 jaar getrouwd-  Dankjewel lieve Carola! Zelfs een kaartje mogen ontvangen vandaag van jou! Jullie hebben de dag niet alleen onvergetelijk gemaakt, ook erna blijf je zo betrokken! Topper!..."
"... Het was heel fijn met jullie en het filmpje (same day edit) was super..."
"... Ze zijn enorm kundig en je ziet ze bijna niet op de dag zelf. Vos belevingen is echt een aanrader en een toevoeging voor jullie dag!..."
"...In 1 woord: GEWELDIG. Wat een schitterende herinnering aan onze mooie dag. Heel hartelijk bedankt voor je monteer en edit-werk, echt schitterend geworden..."
"... vanaf t eerste gesprek tot het ontvangen van ons filmpje keurig netjes verzorgd!
goede apparatuur en altijd netjes en correct..."
"...Zeer goede ervaring. Carola is onopvallend aanwezig, heeft oog voor detail ...."
"...Wat was het een feest om de beelden terug te zien ...."
"... Op de bruiloft had ik soms niet eens door dat ze er waren (ik had het superpakket dus 2 videograven). En samenwerking met de fotograaf ging ook top..."
"...Carola heeft vast gelegd hoe wij zijn. Exact de goede momenten heeft uitgekozen voor onze bruidsclip "
"...Carola denkt super goed met je mee en wij hebben daarom nog steeds een prachtige video van onze dag!...  "
"...Op de dag heb ik ze bijna niet gezien, maar alle mooie momenten zijn wel vast gelegd!..."
"... In de voorbereidingen liep alles gesmeerd en ook tijdens de dag was het ontzettend leuk om Carola er bij te hebben. Tot aan de verzending van de film toe, alles is tot in de puntjes geregeld...."
"... Carola, wat een topper. Wat een onwijs fijne toevoeging aan zo'n belangrijke dag. Ongemerkt aanwezig en zo dichtbij.. alles top geregeld. Prachtige foto's & een fantastische videoclip...."
"... Zij is professioneel, perfectionistisch en ook nog eens een lieverd! Wij kijken de foto’s met veel plezier terug!!..."