Trouwclip

Mr & Mrs Kool;
Nergens op de dag hebben wij hun gezien, ze waren onzichtbaar voor ons en onze gasten. We hebben een prachtige clip waar we nog steeds heel vaak met veel liefde naar terug kijken. Een onwijs dierbare herinnering.
Logo Vos belevingen

Een levendige herinnering aan jullie trouwdag? Met een trouwclip maakt Vos belevingen dit voor jullie mogelijk!

De meest emotionele en leukste momenten vastgelegd op video. Met een trouwclip kun je de mooiste dag van je leven steeds weer opnieuw beleven!

Benieuwd wat Vos belevingen voor jullie kan betekenen tijdens jullie trouwdag?
Lees hieronder de mogelijkheden en prijzen.
Meer info? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.  Of maak gebruik van onze live-chat. 


Vanaf € 495,-  hebben jullie al een eigen trouwclip. We hebben diverse pakketten en aanvullingen, dus je kunt het helemaal naar jullie wensen samenstellen. Hoe handig!Trouwclip vanaf 495 euro bij Vos belevingen

De trouwclip  laat een impressie van jullie dag zien en wordt op een unieke USB-stick geleverd. Tevens geven wij jullie de mogelijkheid om de trouwclip digitaal te delen met jullie dierbaren via social media kanalen. Hoe tof is dat!

Bruiloft Vos belevingenMark & Faye:
Carola, je hebt ons echt vastgelegd zoals we zijn. De juiste momenten eruit gepikt en het was echt een feestje om het pakketje te openen. Zo leuk gedaan!!! De USB stick is prachtig. Je zorgde voor een ontspannen sfeer. Een hele vriendelijke persoonlijkheid met gevoel voor humor. We vonden je top.
Logo Vos belevingen

Same day edit is ook mogelijk bij Vos belevingen:

prijslijst Trouwclip

Spreekt onze manier van werken jullie aan?
Wil je weten of jullie trouwdatum nog beschikbaar is?

Trouw je buiten Nederland? Wij gaan graag met jullie mee.
Of staat jullie ultieme pakket er niet tussen?
Wij maken dan een (vrijblijvende) offerte op maat!

Neem contact met ons op.

Liever jullie bruiloft terug zien in de vorm van foto’s?

Lees meer over jouw beleving als trouwclip:

Tijdens jullie Bruiloft - Vos belevingentrouwdag krijgen jullie een enorme hoeveelheid aan fantastische indrukken te verwerken. Dingen die jullie wellicht ontgaan, omdat dierbaren achter jullie in het stadhuis zitten, de tranen van de getuige, de liefdevolle blikken van de mensen om jullie heen. Vos belevingen zorgt ervoor dat jullie mooie herinnering opnieuw en opnieuw beleeft kan worden.

  • Waarom een videograaf op jouw bruiloft?

Veel stellen denken bij het plannen van hun mooiste dag wel aan een fotograaf, maar een videograaf wordt vaak vergeten. Zonde! Want op zo’n fantastische dag gebeuren zoveel dingen dat je achteraf niet meer goed weet hoe verliefd jullie naar elkaar keken, hoe ontroerd de mensen om jullie heen of hoe de reacties waren tijdens de ceremonie.

Het maakt niet uit welk pakket jullie kiezen. Wanneer wij aanwezig zijn leggen wij jullie unieke dag op beeld vast.  Vos belevingen biedt verschillende pakketten aan, staat jullie wens er niet tussen? Neem gerust contact met ons op en we maken een pakket speciaal voor jullie op maat!

Wanneer jullie besluiten om door ons jullie mooiste dag vast te leggen, spreken we af om het een en ander te bespreken. Hoe jullie dag eruit gaat zien, welke gebeurtenissen er gepland staan en wat jullie wensen zijn voor die dag.

Wat wij onder een trouwclip verstaan in een vakkundige en creatieve montage van de hoogtepunten van jullie trouwdag. De trouwclip zorgt ervoor dat jullie de dag opnieuw kunnen beleven. En wellicht zien jullie nog dingen die je je niet meer herinnert omdat er zoveel indrukken zijn op zo’n dag.

in de duinen aan het werk bij bruiloft.Tijdens de trouwdag zijn wij onzichtbaar, om zo het beste eruit te halen. Op jullie trouwdag zetten wij geen delen in scene, wij leggen het vast zoals het gebeurd. Dit laat jullie ware liefde, emoties en de dag zien. Wij houden jullie dierbaren in de gaten, om tevens die bijzondere momenten vast te leggen. De liefde die jullie deze dag delen, leggen wij met liefde vast.

Wij zorgen ervoor dat jullie trouwclip uniek is. Zorgvuldig wordt gezocht naar passende muziek om de sfeer en emotie van jullie dag te benadrukken.