Fotografie

Vanaf € 495,-  hebben jullie ons aanwezig voor jullie foto’s.
We hebben diverse pakketten en aanvullingen zijn mogelijk, dus je kunt het helemaal naar jullie wensen samenstellen. Hoe handig!

 

 

Logo Vos belevingen

Eline Vantilt;
“Ze is een juweel! En kan van kalm tot lekker gek met jullie mee in jullie ideetjes gaan. Brengt rust, maar ook enthousiasme. Ze helpt dromen waar te maken!” Logo Vos belevingen

Bekijk hier ons portfolio

Onzichtbaar aanwezig en wel de mooiste momenten vastleggen?Vos belevingen kan jullie daarbij helpen. Zo’n ontzettend bijzondere en mooie dag mag niet anders dan met heel veel liefde en zorg worden vastgelegd. Een herinnering voor het leven.

Prijzen en pakketten
Hieronder zijn onze standaard pakketten, deze vormen een basis, alles is verder bespreekbaar. Zo zorgen wij ervoor dat jullie dag wordt vastgelegd op de manier waarop jullie dat graag terug zien.

Trouwfoto’s
Pakket 1
Trouwfoto’s
Pakket 2
Trouwfoto’s
Pakket 3
Tot 4 uren aanwezigheid Tot  8 uren aanwezigheid Tot 12 uren aanwezigheid
– Logo vrij, hoge resolutie
– Levertijd van uiterlijk 6 weken
– Jullie beleving op een unieke USB-stick geleverd
– Logo vrij, hoge resolutie
– Levertijd van uiterlijk 6 weken
– Jullie beleving op een unieke USB-stick geleverd
– Logo vrij, hoge resolutie
– Levertijd van uiterlijk 8 weken
– Jullie beleving op een unieke USB-stick geleverd
€ 495,-* € 795,-* € 1.195,-*

Heb je ons er liever langer bij op jullie trouwdag? Dat kan voor  €125,- per uur kun je ons bovenop het pakket langer boeken.

Trouw je buiten Nederland? Wij gaan graag met jullie mee.
Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

 

 

Waarom ‘ Vos belevingen’? Bruiloft Vos belevingen
Vos belevingen zet niets in scène op jullie mooie dag. Op deze manier kunnen jullie en jullie gasten ongedwongen van de dag genieten.

Wanneer we de ‘echte’ fotoshoot doen, dan helpen wij jullie om jullie zo goed mogelijk op het gemak te laten voelen. Want eerlijk is eerlijk, niet iedereen staat dagelijks voor de camera en dat kan best spannend zijn. Nergens voor nodig bij Vos belevingen. Wij laten jullie eigenlijk even genieten van een moment samen. Zo krijgen jullie mooie, spontane en ongedwongen foto’s.

 

Willen jullie ook een photobooth op jullie trouwfeest? Ook dat kan bij Vos belevingen!

Bekijk hier ons portfolio

Is onze trouwdatum nog beschikbaar? Neem dan contact op. 

Liever jullie bruiloft terug zien in de vorm van een trouwclip? Geen probleem.

* Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW. Reiskosten rondom Zwijndrecht(NL) binnen een straal van 15 km. Is de locatie verder? Buiten een straal van 15 km om Zwijndrecht (3331 EL) 0.20 Cent per gereden km  (bijvoorbeeld Zwijndrecht – Amsterdam – Zwijndrecht  204 KM – 30 km (vrij) = EUR 34.80. Parkeerkosten niet inbegrepen indien van toepassing.‘Vos belevingen’ behoudt het recht  om de foto’s en video’s te gebruiken voor de website, social media of drukwerk tenzij hier bezwaar tegen is.