Trouwvideograaf Zwijndrecht

Bruiloft in eigen dorp

En toen was het begin oktober dit jaar tijd voor de eerste bruiloft in het gemeentehuis van mijn eigen dorp. Als ik dat zo hardop zeg, dan kijken mensen mij altijd vreemd aan. Vroeger keek je namelijk in de goudengids wie er in jouw woonplaats gevestigd zat en dan belde je of je fietste even langs. Tegenwoordig gaat het heel anders. Er zijn én veel meer professionals in de trouwbranche dan vroeger én je hebt internet en trouwbeurzen.

Steeds vaker merk ik dat ik ook nieuwe boekingen krijg vanuit bruiloften die ik gedraaid heb. Een super compliment dat ze na het zien van een same day edit, of de trouwfilm naderhand mij op hun grote dag willen hebben.  Het gebeurd ook wel eens dat mensen dan op de dag zelf al naar mij toe komen. Omdat ze mij dan eigenlijk de hele dag niet gezien hebben, maar dan op de same day edit zien dat ik er toch wel echt was. Een super compliment!

En vergeet grote vriend Google niet. Via Google kom je ook uit op mijn website. En daar vind je dan weer meer info over mij en wat ik voor jullie bruiloft kan betekenen met een prachtige eigen trouwclip.

Die trouwbeurzen die zijn er dit jaar wel minder geweest natuurlijk. Maar een trouwbeurs is de ideale manier om laagdrempelig en zonder je verplicht te voelen ergens aan vast te zitten als bruidspaar alvast kennis te maken met leveranciers. Maar vergeet ook zeker niet dat ideeën opdoen erbij hoort. Want op elke trouwbeurs weer kijk ik mijn ogen uit wat er nu weer voor toffe dingen zijn bedacht om een fantastische trouwdag te hebben.

Dus op trouwbeurzen kom ik dus lieve bruidsparen tegen die in allerlei verschillende fases van hun voorbereidingen zitten. De ene bruid is net gevraagd, de andere heeft bijna alles al geregeld, maar komt gezellig langs om toch nieuwe ideeën op te doen.

Naast de trouwbeurzen heb ik ook nog een super handige website: The Perfect Wedding. Op deze site kun je in allerlei categorieën zoeken naar leveranciers voor jullie dag. Je kunt zoeken op soort leverancier en op afstand. Weg met die gouden gids haha.

Ik hoor vaak dat mijn bruidsparen gebruik maken van de handig planningstool die zij hebben. In deze planningstool heb je allerlei lijstjes die je kunt gebruiken voor het plannen van je bruiloft. Een van de lijsten die je kunt gebruiken is een budgetlijst. Je kunt je totaal budget invullen en een verdeling maken. Wanneer je een leverancier geboekt hebt, kun je ook hierin aangeven welk bedrag je kwijt bent en je ziet precies hoeveel budget er nog over is. Handig! Je kunt er ook een gastenlijst bijhouden, aangeven welke gast je voor welk dagdeel wilt uitnodigingen. Een cadeaulijst maken (like!). Met de checklist kun je handig zien wat er voor jullie dag nog geregeld moet worden.

Wat ikzelf ook heel handig vind is dat je een draaiboek kunt maken. In het begin van de planning weet je natuurlijk nog niet alles qua tijden. Maar als je eenmaal de tijd van de ceremonie weet, dan volgt de rest. Met deze tool van The Perfect Wedding kun je de dagonderdelen slepen en daarbij de personen koppelen die verantwoordelijkheden hebben op dat moment. Als de planning dan rondt is, stuur je die naar je ceremoniemeester en een aantal leveranciers waar het draaiboek ook handig voor is.

O helemaal vergeten te zeggen: wist je dat die tool gratis gebruikt kan worden? The Perfect Wedding komt binnenkort ook met een handig werkboek. En hoe tof: ze hebben mij daarvoor gevraagd om er ook een onderdeel van uit te maken. 😊 Als er meer info over gedeeld kan worden, dan horen jullie het!

The Perfect Wedding: https://www.theperfectwedding.nl/
Klik hier voor de: Tool van The Perfect Wedding

Haar en Make-up: MM Visagie

Jurk: Koonings Wedding Palace

Pak: Roka

Bloemen: Bloemisterij Willemsen

Locatie fotoshoot: Hemmensebos