De Leutige Pot

De eerste keer weer dat ik op pad mocht in 2022 was voor het bruidspaar dat in november 2021 elkaar hun JA-woord heeft gegeven. Door de maatregelen mocht hun dag tot 17h duren en daarna moest de horeca dicht. Op 8 april mocht ik samen met mijn stagiair (als je mij op instagram wat langer volgt weet je dat ik hiermee vriendlief bedoel) naar Zundert om het feest van Lotte en Nomi vast te leggen.

Hoeve Klein Zundert

Lekker in hun eigen dorp. De meeste gasten konden lekker met de fiets komen. Hun trouwfeest zou in Hoeve Klein Zundert gehouden worden. Dat wist dit bruidspaar al snel> En extra leuk: Willy, de eigenaresse van deze locatie is ook Trouwambtenaar een heeft Lotte en Nomi in november 2021 getrouwd!

Lotte en Nomi hadden mij al helemaal in hun plannen voor de avond meegenomen. Van te voren konden de gasten de (verkorte) trouwclip van hun dag zien. Hiervoor had ik speciaal een aangepaste edit gemaakt, zodat de gasten die er niet bij konden zijn in november met een paar minuten lekker helemaal mee terug werden genomen naar die fijne 30 november.

 

Oma als bloemenmeisje

Net als tijdens hun trouwdag in november is hun oma het bloemenmeisje. Na de video kwam oma de zaal in, gevolgd door het bruidspaar. Onder luid applaus kwamen zij met veel enthousiasme binnen om vervolgens hun openingsdans te doen. Wouw! Zo leuk! Zoals afgesproken zou na de dans het licht uit gaan. In het donker werden diverse versieringen in regenboog thema neergezet en gingen Lotte en Nomi naar de zijkant van de zaal. Op het moment dat het licht weer aan ging lieten zij een groot spandoek naar beneden komen met daarop “de Leutige Pot”. Helemaal zelf ontworpen. De reacties waren alleen verbaasd en enthousiast.

Tijd om te feesten!

Tijd voor het feest! Door de hele zaal heen is de regenboog terug te zien. Ook komt het favo shotje van het bruidspaar met de apenkoppen nog voorbij. Zo leuk dat alles zo heerlijk past bij deze toffe dames. Aan alles is gedacht.

We rijden met een grote glimlach terug naar huis. Wat een fijne start van dit trouwseizoen!

Reactie Lotte en Nomi op hun trouwvideo van november 2021

Andere leveranciers:
Locatie: Hoeve Klein Zundert in Zundert. 

DJ: The Wedding DJ

Jullie eigen trouwvideo? Klik hier