Een boom voor ieder JA-woord

Als je aan een bruiloft denkt dan denk je aan de liefde toch? Jullie vieren jullie liefde met degene die jullie dierbaar zijn. Veel bruidsparen kiezen ervoor om lekker buiten te trouwen als het weer het toelaat, of plannen een fotoshoot in de natuur in. Ik hou ervan, van buiten trouwen en buiten shooten. 

Bruiloften in 2022

Iedere bruiloft is een feestje voor mij! Het vertrouwen dat ik krijg van een bruidspaar is ongekend. Ik ben daar dankbaar voor. Ook afgelopen jaar was het weer feest voor mij. In april werd bij mij de 10e bruiloft voor 2022 geboekt en ik trakteerde mijzelf toen op een groot bouwpakket van Lego. Deze zit nog in de doos om meerdere redenen. De eerste reden was dat ik van te voren had gezegd: deze bewaar ik voor de wintermaanden. Dan is het minder druk en dan gezellig met de kaarsjes aan, top2000 op en lekkere hapjes ga ik eraan beginnen. Maar eigenlijk is de reden dat ik het te druk heb gehad. Wouw! Ik heb uiteindelijk maar liefst 22 keer het JA-woord van bruidsparen mogen vastleggen en nog 2 avondfeesten die waren uitgesteld. Wat een jaar! 

Last-minute videograaf gezocht

Nog nooit eerder had ik zoveel last-minute boekingen. Zelfs een keer 2 dagen van te voren dat ik voor het eerst contact met het bruidspaar had. Soms loopt het zo. In dit geval was de moeder van de bruidegom onverwacht in het ziekenhuis opgenomen. De andere keren waren het vrienden van het bruidspaar die ze vertelden dat ze maar van één ding spijt hadden tijdens hun bruiloft: geen videograaf geboekt. Bíjna elke keer voelde ik een klik met het bruidspaar, voelde zij dat ook en paste ik bij de wensen die ze hadden.

Toekomstplannen

Het is tijd om jullie een beetje mee te nemen in mijn toekomstplannen. Vandaag ben ik jarig! Niet zo heel erg toekomstig zul je denken, maar om dat te vieren plant ik vanaf nu bij iedere bruiloft die ik mag filmen een boom!

 

Waarom? Omdat ik hier blij van word en wat wil teruggeven aan de natuur. Ik loop al een tijdje rond met dit idee, maar wist niet goed hoe en wanneer ik het zou gaan doorvoeren. Nou bij deze dus! Op mijn verjaardag maak ik dit nieuwtje aan jou bekend. 

22 bruiloften = 22 bomen

Afgelopen jaar mocht ik maar liefst 22 keer het JA-woord vastleggen
van te gekke bruidsparen. Leuk feitje hè? Heb ik afgelopen jaar jullie bruiloft
mogen vastleggen? Dan plant ik ook voor jullie JA-woord een boom! Ik heb dus 22
bomen geplant! Naja, ik. @treesforall doet dit voor mij.

De helft van de bomen wordt in Nederland geplant, de andere
helft in een project in het buitenland. In dit geval heb ik ervoor gekozen om
voor Borneo te gaan. Herstel van tropisch bos en leefgebied van de orang-oetan.
 

Ik hoop natuurlijk dat jullie net zo enthousiast zijn als ik 😊

 

En zijn jullie nou inderdaad net zo enthousiast als ik? En willen
jullie naast de boom die ik zelf laat planten ook wat extra’s bijdragen? Voor
€10,- laat ik namens jullie twee extra bomen planten! 

ik plant de bomen via TreesForAll