Branding video – Cake me happy

Toen Savon mij met veel enthousiasme vertelde wat haar plannen met @cakemehappy.glutenfree zijn, kon ik niet anders dan ook enthousiast worden. Ik zat dan ook gelijk vol met ideeën voor haar video. Samen hebben we een plan gemaakt voor deze toffe brandingvideo.

Want als trotse ondernemer wil je natuurlijk dat klanten jou en jouw bedrijf alvast leren kennen. Dat ze weten waar je voor staat, wat jou uniek maakt. Savon maakt met haar creativiteit prachtige en lekkere taarten en sweets. GLUTENVRIJ! Over uniek gesproken.

Dus zoek jij glutenvrije traktaties die met super veel liefde gemaakt zijn en echt een plaatje om te zien? Dan heb jij hier jouw bakster gevonden!

Eetsmakelijk alvast😉

Grappig detail tijdens de shoot: je kan alles nog zo tot in de puntjes geregeld hebben, maar als je buren een dag eerder heien voor de aanbouw dan gepland en de wijnkoeler spontaan besluit dat die kouder moet, dan moeten we improviseren. Maar dat is zeker gelukt! Iets van bouwvakkers en kopje koffie? Snel de take maken met geluid! 😅

Stiekem houd ik er wel van hoor. Van die dingen die je niet kunt plannen, waar je creatief mee moet omgaan of juist geduld voor moet hebben.