Nieuwe website, nieuwe bruiloften

Hoe erg is dit! Van de winter druk bezig geweest met mijn nieuwe website. En ik heb veel toffe foto’s en video’s van mooie bruiloften die ik maar niet met jullie deel. Daar gaat nu verandering in komen!

Als we naar buiten kijken schijnt het zonnetje lekker. De tulpen komen bij ons in de tuin al tevoorschijn in allerlei gezellige kleuren. Leuk hoor zo’n zak met verassingsbollen. Vaak is dit ook een leuke periode omdat nu de eerste bruiloft van het seizoen is. Maar goed, we weten allemaal dat de tijden nu heel anders zijn. Vandaag was de bedoeling jullie, voor een bruiloft, vanuit Portugal een paar mooie shots te laten zien. Maar helaas zitten we, net als de rest van de wereld, aan huis gekluisterd. Geeft niets! Want ik vind het voor de bruidsparen veel erger dan voor mij. Zij hebben al zo ontzettend lang naar hun mooie bruiloft uitgekeken en die kan nu niet doorgaan

Maar wat ik nu wel kan doen is jullie laten genieten, meegenieten. Terugblikken op het mooie trouwseizoen die ik in 2019 gehad heb. Want wat een toffe bruiloften heb ik mogen vastleggen!

Ik ga mijn best doen om jullie met regelmaat door middel van een blog een kijkje te geven in mijn 2019 met Vos belevingen. Een zomer vol mooie koppels, mooie trouwfeesten, lieve newborn video’s, toffe familie of vriendinnenshoots en zeker niet te vergeten de zakelijke video’s die ik mocht produceren.

Gaan jullie mee?

videograaf Vos belevingen