grootouders bruiloft

Grootouders op bruiloften

Ode aan alle grootouders 

Een ode aan alle grootouders die ik afgelopen jaren op jullie bruiloften heb ontmoet. Als opa’s en oma’s erbij kunnen zijn vind ik dat altijd super bijzonder. Ik vind het fantastisch om te zien hoe jullie grootouders genieten van jullie bijzondere dag. En daar kan ik dan weer oprecht van genieten. 

“Wij zijn zo blij dat we er nog bij kunnen zijn.” zeggen de grootouders ook vaak tegen mij. Want vanzelfsprekend is dat niet. Zelf hebben wij thuis allebei nog maar één oma. Dus wanneer ik dan op een bruiloft alle opa’s en oma’s tegenkom dan maakt dat het extra bijzonder. Vaak zijn ze al jaren getrouwd en hebben echt nog pret samen. Heerlijk vind ik dat om te zien. Wie wil dat nou niet? 

Ook zijn we met Vos belevingen een aantal keren met het bruidspaar meegegaan naar het verzorgingstehuis waar opa of oma woont. Dan geniet niet alleen het bruidspaar en de grootouder, maar het hele tehuis komt kijken, genieten en soms zelfs tot applaudisseren aan toe. 

 

 

 

Ode aan de grootouders!