Videograaf Vos belevingen

Trouwseizoen 2020

Heimwee

Oke, ik zal eerlijk zijn. Ik mis het! Ik mis de prachtige, drukke, hectische dagen die bruiloften heten. Trouwseizoen 2020 waar blijf je nou? Ik kan echt niet wachten tot het RIVM met positieve berichten komt en jullie kunnen trouwen. De bruiloften die gepland stonden deze dagen/weken zijn allemaal verplaatst. Gelukkig kon ik met alle lieve stellen mee verhuizen naar de nieuwe dag.

Wat komt er een hoop bij kijken voor die lieve bruidsparen die hun datum moeten aanpassen. Alleen de keuze is al moeilijk, laat je het wel doorgaan, maar dan kleinschalig? Of alleen trouwen op dezelfde dag als gepland en dan het feest later? Of alles later? En dan nog eens al je gasten op de hoogte brengen van jullie nieuwe plannen. Wat een moeilijke keuzes allemaal.

Zoals net gezegd, ik kan gelukkig tot nu toe met iedereen mee naar de nieuwe trouwdatum. De ene nieuwe datum in nog in trouwseizoen 2020, maar anderen zijn opgeschoven naar 2021. Ik kan mij voorstellen je misschien opzoek moet naar een nieuwe leverancier voor een onderdeel van jullie bruiloft. Wellicht kan ik jullie daarbij helpen vanuit mijn netwerk in de trouwbranche. Of misschien zoek je wel een foto- of videograaf nog? Dan kun je, als mijn style jullie aanspreekt met mij contact opnemen. En dan kijk ik graag hoe ik jullie kan helpen jullie dag zo prachtig mogelijk vast te leggen voor later.

De maand mei is eigenlijk leeggestroomd. Binnen 3 dagen waren alle bruiloften die ik in mei had staan verplaatst. Verplaatst naar later dit jaar, of sommigen ook naar volgend jaar. “Je staat een jaar stil” wordt er ook wel gezegd. Dat is in zekere zin ook zeker waar. Maar! Ik probeer het positief in te zien. Die tijd die ik nu overhoud, die ga ik nu ergens anders voor gebruiken. Ik ga nu niet in mijn bedrijf werken, maar aan mijn bedrijf. Ik heb mij aangemeld voor verschillende thuiscursussen/studies hoe je het ook wilt noemen. Daar hoop ik veel van te leren. Ik ga zorgen dat ik helemaal op en top klaar ben voor het bruiloft seizoen van 2020, die gewoon alleen maar wat later (+-4 maanden) begint dan de planning was. Maar he! We zijn allemaal nog gelukkig gezond en onze dierbaren gelukkig ook. Dus ik heb geen klagen. Ik blijf veilig binnen en als ik toch buiten ben, dan blijf ik op veilige afstand. Komt goed dus 😊Seizoen 2020 kom maar op!


Video: www.vosbelevingen.com/trouwclip

foto: www.vosbelevingen.com/contact 


Bekijk mijn YouTube kanaal om belevingen van anderen te bekijken. 

Kom maar op!