newbornshoot raamshoot vosbelevingen

Newborn shoot Lize

De newborn shoot boek je in de eerste weken na je bevalling. Vorige week had ik de eer om de pasgeboren Lize vast te leggen, samen met haar papa, mama en grote zus. Speciaal voor deze newbornshoot maakt de heer des huizes de ramen nog schoon voor mij. Hoe speciaal!⁠

Grote zus

Grote zus Fay is net 4 geworden en deze week voor het eerst naar de basisschool gegaan. Als ik haar vraag hoe ze het gehad heeft krijg ik hele mooie verhalen te horen.
 
Van haar moeder Sharmain begreep ik dat Fay de hele week al aan het oefenen is geweest met mijn naam. Carola is dan toch wel een lange naam en zeker met het regelmatig horen van de naam die dat nieuwe virus heeft gekregen, is het toch wel lastig voor haar. Maar hoe schattig! De keren dat ze het zeker weet dat het Carola is komt mijn naam ook veel harder uit haar. En hoe lief! Fay heeft ook nog eens speciaal voor mij een knutselwerk gemaakt.
 

Ramen zemen

 
In de tussentijd is papa Ruben het keukenraam voor mij aan het zemen. Want deze is door de verbouwing en het stuifmeel in de lucht niet zo mooi schoon meer.  Nadat het raam schoon is zetten we de telefoons op luidspreker om zo met elkaar te kunnen communiceren. Dit lukt best goed eigenlijk. Het voelt wel gek om ze aanwijzingen te geven, maar het gaat prima.
 

Beschuit met muisjes

 
Ik weet nu niet wat Fay het leukste vond. Dat er foto’s gemaakt werden of dat ze een extra beschuitje met muisjes mocht eten. Maar een ding was zeker Fay vond het heel gezellig. ⁠
  
‘Neem je een hele grote hap Fay?’ vroeg ik door de telefoon die op speaker stond. Ik hoorde haar door de telefoon heel enthousiast lachen. Dat liet ze zich geen twee keer zeggen. Heerlijk zulke momenten! ⁠
 

Newborn video

Over een paar weken ga ik nog een keer langs bij dit prachtige gezin. Dan ga ik hun newborn video opnemen. Hoe leuk! Want dan kun je ook n.a.v. de foto’s en de video naast elkaar zien hoe snel ze groter wordt.

Maar voor nu is het nog niet zover en laat ik jullie eerst een kleine blik in de shoot van familie Bol zien:

Willen jullie ook een newborn shoot of newborn video? Neem dan contact met mij op

newbornshoot raamshoot vosbelevingen
newbornshoot raamshoot vosbelevingen
newborn shoot