- Ook met foto's kan ik je helpen -

Fotografie

Ook voor fotografie kun je bij mij terecht.

Wil jij bijvoorbeeld met jouw familie op de foto?
Jouw zwangerschap of de eerste verjaardag van jouw kind vastgelegd hebben?

Jullie prachtige bruiloft?

Vos belevingen kan het allemaal! Is niet voor niets de slogan. 

Fotografie bij Vos belevingen. Dat je bij Vos belevingen terecht kunt als je opzoek bent naar een videograaf was misschien wel duidelijk. Maar wat niet veel mensen weten is dat ook mijn passie bij fotografie ligt. Fotografie kan ook een fantastische aanvulling zijn op jullie herinnering. Zo’n momentopname legt dat moment vast voor altijd. Opnames waar je mee terug gebracht wordt naar dat ene moment of die leeftijd van je kinderen. 

Wil jij voor je bruiloft zowel een foto- én videograaf voor jullie bruiloft? Dat kan. We komen dan met zijn tweeën naar jullie prachtige dag. En mochten we al 1 keer geboekt zijn, dan heb ik contacten van fotografen waar ik fijne samenwerkingen mee heb gehad. Wellicht spreekt hun style en manier van werken jullie ook aan. 

Fotoshoot

Nog op zoek naar een fotograaf? Voor jullie bruiloft of willen jullie een fotoshoot boeken?  Wellicht heb je dan nu jullie fotograaf gevonden.

Je krijgt bij ons alle te gekke foto’s digitaal  én zonder logo. Je kunt de foto’s op deze manier gebruiken voor datgene wat jij wilt en zit je niet vast aan dure nabestellingen. Hoe fijn!

Wil jij op de foto? Dat kan vanaf slechts  €150,- incl. btw. Je krijgt bij ons alle te gekke foto’s digitaal  én zonder logo. Je kunt de foto’s op deze manier gebruiken voor datgene wat jij wilt en zit je niet vast aan dure nabestellingen.

Wil je met een groep groter dan 10 personen op de foto? Stuur ons een berichtje met jullie wensen en we maken een offerte op maat.

 • Familieshoot
 • Loveshoot
 • Zwangerschap
 • Vriendinnenshoot
 • Cakesmash
 • Receptie
 
WOf neem een kijkje op mijn Facebook of Instagram voor meer portfolio

Trouwfotografie

Jullie bruiloft vastgelegd in foto’s. Een super gave aanvulling op de trouwvideo van jullie trouwdag. 

Vanaf € 495,-  hebben jullie ons aanwezig voor jullie foto’s.
We hebben diverse pakketten en aanvullingen zijn mogelijk, dus je kunt het helemaal naar jullie wensen samenstellen. Hoe handig!

Vos belevingen op jullie trouwdag

Waarom Vos belevingen kiezen voor jullie trouwvideo? Tijdens jullie trouwdag ben ik zo onzichtbaar mogelijk. Ik wil niet in de weg lopen en ben op de achtergrond te vinden. Ik vind het aller belangrijkste dat jullie en jullie gasten zich op het gemak voelen. Op die manier kan ik de mooiste beelden maken met échte emoties, details en sfeer.

Vanaf het moment dat mijn dag bij jullie begint staat mijn camera stand-by, zodat ik geen tof moment mis. Ik sta klaar om jullie liefde, die mooie tranen, die liefdevolle blik, die twinkels in de ogen en veel meer vast te leggen. Want het zijn juist die momenten die laten zien hoe prachtig jullie als stel zijn en hoe mooi jullie trouwdag is. Die momenten, díe zijn het waard om voor altijd te koesteren.

 

Klik

Misschien heb je het al gelezen bij mijn pagina over trouwvideo’s, maar ik vind het super belangrijk dat we een klik met elkaar hebben. Daarom plannen we altijd een kennismakingsgesprek in. We nemen dan jullie dag door met de dingen die tot op heden al bekend zijn. Na het gesprek maken jullie pas de definitieve keuze of wij erbij mogen zijn om jullie dag vast te leggen. Als ik er de hele dag bij ben op jullie bruiloft is het toch fijn om te weten wie er de hele dag bij is. 😉

Prijzen

Jullie trouwdag is uniek! Hieronder staan een aantal pakketten die te boeken zijn. Welk fotopakket past het beste bij jullie?

Door middel van onze vrijblijvende kennismaking kom ik achter jullie dagindeling en wensen, past daar geen kant en klaar pakket bij? Dan maak ik een mooie offerte voor jullie helemaal aangepast op jullie trouwdag. Geen probleem!

Levering trouwfoto’s

Levering is maximaal 6 weken na jullie prachtige dag. Jullie ontvangen jullie eigen USB-stick met jullie foto’s in een gezellig pakketje (al zeg ik het zelf) thuis met een track en trace.

Vraag een vrijblijvende kennismaking aan 

Zijn jullie enthousiast geworden? Spreekt mijn manier van werken jullie aan? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Ik ben nieuwsgierig naar jullie verhaal!

Iedere bruiloft is uniek. Hierom vind ik het belangrijk om jullie eerst te ontmoeten. Ik kan bij jullie thuis langskomen, afspreken op jullie trouwlocatie of als we verder van elkaar wonen doen we de eerste kennismaking telefonisch of met beeldbellen.

Vos belevingen legt jullie herinneringen vast. 
Neem contact op.bij is.

Kies jullie pakket

Altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Geleverd op USB-stick
Aantal uren uitbreiden? Dat kan voor €125,- per uur.

 

Willen jullie een album? Ook dat is mogelijk. 

Fotopakket 1

€495

tot 4 uren aanwezigheid

 • Logo vrij, hoge resolutie
 • Levering USB stick
 • Levertijd max. 6 weken

Fotopakket 2

€ 795

Tot 8 uren aanwezigheid

 • Logo vrij, hoge resolutie
 • Levering USB stick
 • Levertijd max. 6 weken
 • Reiskosten NL & BE

Fotopakket 3

€ 1.195

Tot 12 uren
aanwezigheid

 • Logo vrij, hoge resolutie
 • Levering USB stick
 • Levertijd max. 6 weken
 • Reiskosten NL & BE

Zij gingen jullie voor:

Spreekt mijn werkwijze jou aan?

Op zoek naar een fotograaf?

Ook jouw fotograaf  in Zwijndrecht, Dordrecht, Rotterdam en omstreken.