Shoot in Coronatijd

Dat Nederland getroffen is door het vreselijke Corona virus a.k.a. COVID-19  dat kan niemand meer zijn ontgaan. Maar juist in deze tijd is het ook zo mooi om terug te kunnen kijken op bijzondere momenten. Boek een fotoshoot om deze periode vast te leggen. Jullie liefde voor elkaar. 

Fotoshoot 

Een shoot boeken, dat kan wel bij mij. Want ik houd van buiten shoots 😊 . Ik hou mij aan de regels van het RIVM. En stiekem gezegd tussen jou en mij; die 1,5 meter afstand hield ik tijdens de shoot eigenlijk altijd al. Alleen om de foto’s te showen tussendoor kwam ik dan dichterbij. Maar lang leve de whatsapp! Want tussendoor laat ik jullie “gewoon” via de telefoon zien hoe prachtig jullie zijn.

Geboekt!

Ik stond te popelen om weer met mijn camera op pad te mogen, nadat er al bruiloften, styled shoots en andere toffe dingen waren afgezegd. En daar was het moment gekomen! Twee (!) bruidsparen van eerder namen met mij contact op. Onder het mom van: “tijdens de trouwdag hield je ook al afstand” wilden zij graag een shoot bij mij boeken. Hoe leuk!

De komende twee blogs zullen dan ook gaan over deze shoots.

Boek jullie fotoshoot

Oké, misschien had je normaal eerst nog even naar de kapper gegaan.  Maar ook dat kan nu weer ingepland worden ;). Maar wat vooral belangrijk is: jullie zijn al samen. En dat vraagt natuurlijk om een toffe fotoshoot. Samen zoeken we een toffe buitenlocatie uit, een goed tijdstip en dan gaan we samen op pad. Ik heb mijn lens bij mij waarmee ik ook met ruime afstand close-ups van jullie kan maken. Voor €150,- kun je de fotoshoot bij mij boeken. Ik neem de tijd voor jullie. Dus geen gedoe met een kwartiertje en weer door. Want ik vind het vooral belangrijk dat jullie je op jullie gemak voelen. Met twee weken ontvangen jullie alles toffe foto’s digitaal en zonder logo. Hierdoor kun je de foto’s gebruiken voor wat jij wilt. En wil je hem laten afdrukken, maar je weet even niet waar? Dan kan ik je daar nog bij helpen.

 

Stuur mij gerust een berichtje als jullie ook een fotoshoot willen boeken en dan prikken we een datum!

 

https://vosbelevingen.com/fotografie/