- Dierbare momenten -

De newborn videograaf

Wat is er nu dierbaarder dan een video van jullie eerste periode als kersvers gezin, die ongedwongen momenten die jullie écht laten zien als gezin. 

Het zijn juist die kleine momenten die zo mooi zijn. Hoe fijn is het om later terug te kunnen kijken?

Geen gedoe en nadenken wat je allemaal moet meenemen: ik kom gewoon bij jullie thuis.

Logo de newborn videograaf

Natuurlijk geniet je iedere dag van jullie geluk. Maar hoe fantastisch is het om dat later terug te kunnen zien? Om daar bewegende beelden van te hebben? Met een newborn video heb je een super dierbare herinnering voor later. Want zeg nu zelf: de tijd vliegt en voor je het weet is jullie zoon of dochter al zoveel groter gegroeid.  Momenten die jullie nooit meer willen vergeten en dus vast willen leggen. Hoe tof om dat als een mooie clip te hebben! 

De opnames voor jullie video kan al als jullie kleine 2 weken oud is, maar ook met 2 maanden of zelfs ouder. Deze video is een prachtig aandenken van jullie gezin. De opnames zelf duren ongeveer 1,5 uur.

Van te voren overleggen we welke dingen jullie vast gelegd willen hebben, wat jullie gezin zo eigen maakt. Denk bijvoorbeeld aan de voeding, badje, een stukje wandelen of lekker knuffelen. Alles is mogelijk.

Over de newborn videograaf

Onder de naam De newborn videograaf maak ik prachtige newborn video’s van gezinnen. Ik leg een onwijs dierbare herinnering van jullie eerste periode als kersvers gezin vast. De momenten die ik vastleg zijn zo bijzonder en komen nooit meer terug.

 

Ik hoor wel eens dat ouders achteraf spijt hebben dat ze geen video van hun gezin hebben. Niet omdat de foto’s niet mooi zijn, maar omdat  video zo’n mooie toevoeging is. Voorkom dat jullie spijt hebben en kijk naar de mogelijkheden die bij jullie en jullie gezin passen.  Vanaf €200,- heb je al zo’n onwijs dierbare newborn video.

De newborn videograaf is ook lid van:

Geleverd op usb stick

Reiskosten 50 km rondom zwijndrecht (nl) inbegrepen

€200


Geleverd op usb stick

Reiskosten 50 km rondom zwijndrecht (nl) inbegrepen

€230

 

Is alleen te boeken icm
een
newborn video online
of
offline

€90

 

Krijg geen spijt

“… Eerst twijfelden we heel erg of we dit wel wilden, maar oh wat zijn we blij dat we dit hebben gedaan! Nu, een half jaar later, lopen de tranen nog steeds over mijn wangen als ik de video bekijk…” – Angela en Patrick

de newborn videograaf

Geniet van jullie gezin

“…Wat is ons gezin prachtig op beeld
gezet! Alles klopte en wij zijn er intens
gelukkig mee…” – Tamara en Mark

Kijk jullie momenten terug

“… Toen Guus drie weken was hebben we een geboortefilm door jou laten maken, wat is die super mooi geworden! We kijken hem nog regelmatig terug want je vergeet zo snel hoe mooi klein onze jongen was…” – Bertine en Hans

Liever nog niet online zichtbaar?

Misschien vinden jullie  het nog niet prettig om jullie zoon of dochter al zichtbaar op het internet te delen. Dat is geen probleem. Gewoon even aangeven bij het boeken! Als jullie wel jullie prille geluk willen delen online, maar niet met jullie kind herkenbaar op beeld, dan maak ik een 2e versie van jullie video: een zonder jullie kleine spruit herkenbaar in beeld. Want wees nu eerlijk: dat prachtige geluk, dat verdiend het om gedeeld te worden. Meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact op.

Opnames

Hoe lang duren de opnames?
Kom je dan een hele dag filmen? Of kom je meerdere dagen om beelden te maken? Dat is een vraag die ik regelmatig hoor. En nee hoor! Ik kom geen hele dag, maar ben er ongeveer 1,5 uur. Soms wat korter, soms iets langer. Ligt er net een beetje aan hoe de kleine man of dame wakker wordt. Ik houd zoveel mogelijk afstand tijdens de opnames, zodat jullie in het moment blijven. We spreken van tevoren een tijd af die binnen het dagritme van jullie gezin past.

Hoe gaat de shoot in zijn werk?

Wanneer ik aankom wordt vaak eerst het badje gedaan. Dan is de kleine daarna lekker fris voor de dag. 
Hierna maak ik nog beelden die voor jullie belangrijk zijn. Denk hierbij aan details in de babykamer, in jullie woonkamer, jullie huisdier of we gaan bijvoorbeeld een stukje wandelen, lekker knuffelen of misschien is er wel een oudere broer of zus die iets leuks weet. Voeding is meestal het laatste onderdeel, omdat de kleine meid of jongen dan zo lekker in slaap valt.

Hoeveel weken na de geboorte kom ik langs?
Voor een newborn video staat niet vast hoe oud jullie zoon of dochter moet zijn. Gaat het met de moeder en de kleine spruit goed? Dan sta ik wat sneller op de stoep dan wanneer de eerste weken nog een beetje aftasten zijn. Na twee weken kan ik er zijn voor de opnames, maar na 2 maanden is ook super mooi om vast te leggen!

Wanneer is het tijd om te genieten van jullie video?
Na maximaal 3 weken na de opnames komt de video jullie kant op. Deze lever ik op een USB stick en komt in een (al zeg ik het zelf) gezellig pakketje jullie kant op. Tijd om te genieten van jullie gezin! 

Levering newborn video

De newborn video krijg je op een USB stick geleverd. Tevens heb je de keuze voor iets heel ergs gaafs: 
Het videoscherm is bij te boeken voor slechts 

€90,-

Hoe gaaf is die! Bij het openen speelt direct jullie newborn video af! 

Ook leuk om cadeau te geven aan die trotse opa´s en oma´s! 

Waarom een video van
De newbornvideograaf?

Het is tijd om even kennis te maken. Ik ben Carola. Ik ben dus het gezicht van De newborn videograaf. Wanneer jullie besluiten jullie prille geluk vast te laten leggen wil je natuurlijk wel weten wie er nou komt filmen. Ik ben een ‘sukkel voor de liefde’ en houd er oprecht van om mensen vast te leggen zoals ze zijn; Liefdevol, puur en oprecht, zonder poespas. Dit doe ik inmiddels al meer dan 5 jaar als zelfstandig ondernemer en iedere opdracht weer geniet ik volop.


Tijdens de opnames ben ik op de achtergrond te vinden, maar toch ben ik stiekem overal. Ik regisseer niets, dus je hoeft niet bang te zijn dat ik jullie moment onderbreek. Met mijn video’s hoop ik dat herinneringen herbeleefd en gekoesterd worden.

Wanneer kun je een newborn video boeken?

Je kunt voor de bevalling al laten weten dat jullie een newborn video willen wanneer de kleine geboren is. Maar wanneer de kleine er echt is, dat is natuurlijk over het algemeen niet in de plannen.

Wanneer je bevallen bent en het gaat goed met jullie als gezin, nemen jullie weer contact op en dan prikken we een datum. 

Op de dag dat we de opnames ingepland hebben, hebben we altijd nog even contact via WhatsApp om te horen hoe de nacht verlopen is en hoe vandaag het (voedings)schema is. Komt het beter uit als ik iets eerder kom, of bijvoorbeeld een half uurtje later? Dat is geen probleem!"...Wauw! Wat zijn wij blij en trots op jouw kunstwerk. 
Heel erg bedankt. We zijn sprakeloos..."

Spreekt mijn werkwijze jou aan?

Op zoek naar een videograaf?

Jouw videograaf  in Zwijndrecht, Dordrecht, Rotterdam en omstreken.

Jullie eigen newborn video om jullie eerste periode als kersvers gezin voor altijd terug te kunnen zien. Een super gaaf aandenken!

Bekijk voorbeelden en lees reviews.

Zij gingen je voor:
"...  Ik heb het filmpje gezien, het is echt super leuk geworden!Echt onwijs bedankt, ook de foto op de kaft van het videoboek is echt super!..."
Shannen
Newborn video
Jan 2021
"...  Bewegende beelden zeggen zo veel meer dan foto's en Carola maakt dit meer dan waar! Carola is een hele fijne, meedenkende vrouw die echt oog voor detail heeft..."
Marlinda
September 2021
"...  Echt superleukgeworden Mooie shots en de film laat zien zoals het met z’n vieren is bij ons thuis. Erg waardevol om dit vastgelegd te hebben. Heel erg bedankt hiervoor..."
Iris
Newborn video
Januari 2021
"... Ontzettend leuke ervaring en zo relaxed! Super mooie herinnering om later aan kleine Evi te laten zien. Wij zijn er blij met het mooie filmpje..."
Kim
Newborn video
Sept 2020
"...  Carola is rustig maar spontaan. Zij overlegt altijd duidelijk van te voren wat wij zouden willen en hoe zij dat eventueel ziet of zou kunnen vormgeven. Wat ik het fijnste vind, is dat ze je gewoon je ding laat doen en ondertussen 'klikt'. Geen stijf geposeerde foto's, mits daar natuur om gevraagd wordt..."
Cynthia
Newborn video augustus 2021
"...Heel erg leuk!  We zijn er heel blij mee. Bedankt! ..."
Lysanne
Newborn video
Januari 2019
"... Jeetje meid, wat heb jij de newborn video van Sven weer ontzettend mooi in elkaar gezet! Zo mooi, zo eigen we zijn er weg van! En wat zijn we blij met jou!  Dank je wel!..."
Shirley
Newborn video
Mei 2019
"...Dag Carola, We hebben de video bekeken en we vinden het resultaat echt top! Bedankt nogmaals voor de goeie service!!...”
Amy
Newborn video Oktober 2019
"...Super mooi geworden! En een feestje om uit te pakken. Muziekje helemaal leuk eronder...
newborn video vos belevingen 3
Anouk
Newborn video
September 2019
Carola, wat heb je prachtig werk afgeleverd!❤ Wat is ons gezin prachtig op film en beeld gezet! Alles klopte en wij waren intens gelukkig. Dit zijn herinneringen voor het leven die wij nu altijd kunnen koesteren. 💞 Ps je pakket was weer spot on! Mooi hout kistje en heel persoonlijk 😊 plus, de popcorn was heerlijk! 👌 Liefs Mark, Nick en Tamara  🐾 van Pip.
Tamara
Juni 2019
"Carola van Vos belevingen heeft een ontzettend mooie newborn video gemaakt van onze dochter. Alle voor ons zo belangrijke elementen komen in de video terug, tot onze geliefde kat aan toe. Alles verliep ook nog eens ontzettend relaxt en eigenlijk stond het er binnen no time op, wat ontzettend fijn was. De video is een mooie, blijvende herinnering, waar we erg blij mee zijn. Voor ons is Vos belevingen een enorme aanrader!”
Daniëlle
Newborn video
Maart 2017

"... Super!!! Het is heel mooi geworden Carola! Echt heel blij mee 😍... "
Elsemarie
Newborn
Februari 2019
"... Het was een leuke, spontane en ontspannen shoot bij ons thuis. Wij zijn erg blij met de prachtige beelden en kijken met veel liefde telkens terug. Bedankt voor het vastleggen van dit persoonlijke moment!..."
Maaike
Maart 2017
“We hebben bij ons gezin een newborn video laten maken ,we waren heel erg benieuwd naar het resultaat!en wat voor een resultaat! Er was vanaf moment een gelijk een klik met de grote zussen en dat was al gezellig. 

Carola nam alle tijd voor de video en filmde alles wat we graag wilden..ook heel veel geduld met Briona onze knappe prinses! We kijken heel vaak de newborn video en zijn blij dat we die momenten kunnen koesteren! Heel erg bedankt voor deze prachtige film van ons gezinnetje! Liefs Marco Romilda jula fayenne en Briona!
newborn video vos belevingen 2
Romilda
Jan 2019
newborn video
“Carola heeft voor ons een newborn video gemaakt van ons zoontje toen hij net 5 weken oud was. Eerst twijfelden we heel erg of we dit wel wilden, maar ó wat zijn we blij dat we dit hebben gedaan! Nu, een half jaar later, lopen de tranen nog steeds over mijn wangen als ik de video bekijk. Het is zó bijzonder om terug te zien! De eerste weken met zo’n kleintje word je geleefd en gaat de halve wereld aan je voorbij. Je vergeet zo snel hoe klein hij is geweest.Alles wat voor ons belangrijk is zit erin, tot de katten aan toe.
Kleine momentjes die ze eruit gepikt heeft en in de video verwerkt heeft.. geweldig! 
Het is zo fijn om deze beelden te hebben en om alles weer even opnieuw te beleven.
Carola, nogmaals super bedankt voor deze prachtige herinnering! 
.
newborn video vos belevingen
Angela
Newborn video
Sept 2018

Wat een super zwangerschaps fotoshoot hebben we bij jou gehad Carola.
Alle drie zijn we niet echt mensen die graag in the picture staan. En met onze dochter van vier weet je het ook maar nooit of ze iets wil wanneer het moet. Maar al gauw voelden we op ons gemak en stonden we te kletsen en gek te doen, waar hele mooie leuke foto’s zijn uit gekomen. Precies zoals we zijn.


En paar weken later was onze mooie jongen geboren.
Toen Guus drie weken was hebben we een geboortefilm door jou laten maken, wat is die super mooi geworden! We kijken hem nog regelmatig terug want je vergeet zo snel hoe mooi klein onze jongen was.
Een heel mooi emotioneel cadeautje waar we heel erg blij mee zijn!
Bedankt lieve Carola

Bertine
Newborn video
Juli 2017