Videograaf Carola Vos belevingen

Wie is Carola Vos?

Zelf voor de camera

En toen was het tijd om zelf voor de camera te gaan. Wie is nou Carola Vos? Mijn gezicht heb je wellicht al een paar keer voorbij zien komen op Facebook of Instagram, maar hoe klinkt Carola en waarom zou je Vos belevingen op jullie trouwdag erbij wille?

Al langere tijd vond ik het tijd voor een promo van Vos belevingen. Tuurlijk heb ik al enkele voorbeelden gemaakt met puur beelden van al die prachtige bruiloften waar ik bij mocht zijn. Maar nu de trouwbeurzen zoals we ze gewent zijn, voorlopige niet zullen plaatsvinden, vind ik het belangrijk dat jij mij ook ziet. Want zeg nu zelf, dat eerste kleine klikje moet er wel zijn wil je Ć¼berhaupt overwegen om in gesprek te gaan met mij en over de mogelijkheden die Vos belevingen voor jullie kan bieden voor jullie bruiloft.

Online trouwbeurs

Toen kwam de online trouwbeurs in mijn mailbox voorbij. Een heel weekend een trouwbeurs en je stand is in de vorm van een video op de website van de organisatie. Een mooie stok achter de deur en een deadline om naar toe te werken. Nice!

Dus met de spreekwoordelijke billen bloot. Wat willen jullie zien als je wilt weten wie het gezicht achter Vos belevingen is? Dus ik vroeg mijn lieve volgers op instagram ook om advies. Ik poste de vraag in mijn stories: Waarom boekten jullie mij? Wat een super lieve en eerlijke reacties kwamen daaruit voor. Dus mooie inspiratie ook voor de video.

Nadat ik beelden van de bruiloften had uitzocht, tekst had geschreven en een shootlocatie had gesport wat het tijd om Maxine in te schakelen. Want ik wilde natuurlijk wel dat de shots er ook goed uitzagen. En laat Maxine daar nu goed mee kunnen helpen, want op het moment dat jullie ons dubbel boeken, dan neem ik haar dus mee naar jullie mooie dag!

We hadden elkaar een tijdje al niet gezien in real-life dus heel fijn om weer in het ecchie te kunnen bijpraten. Ik legde haar mijn plannen voor en we gingen op pad. Vlak achter mijn huis had ik een leuk stukje natuurlijk gespot. Wat een pluizen in de lucht! Dus als je de video kijkt: nee lieve mensen, het sneeuwt niet, het is lekker weer en voorjaar haha.

Voor de camera

Even onwennig om in een camera te praten, maar met de teksten in mijn hoofd zijn we ook best snel door de opnames heen. Mooi! We kunnen we richting huis om de beelden in te laden en te checken. Want dat gaat nu wat lastiger met de afstand om vanaf het scherm van de camera zelf te zien. We zijn tevreden en ik kan verder met de edit.

Op een bruiloft is het zo anders wanneer ik jullie vastleg. ik leg jullie vast zoals jullie zijn, zoals jullie dag gebeurd, ben op de achtergrond aanwezig om ervoor t e zorgen dat jullie niet door hebben dat ik er ben, ondanks dat je dat wel weet šŸ˜‰ 

Promovideo

Inmiddels is de video online. Je kunt nu dus al van te voren lekker spieken wie en hoe ik ben.

Ben jij nou nieuwsgierig naar de video? Kijk dan hieronder


enne wil je nog wat meer over mij weten? op mijn homepage heb ik nog een stukje over mijzelf geschreven en! we maken natuurlijk kennis tijdens een vrijblijvende kennismaking. En dan vraag ik ook altijd nog of jullie nog iets willen weten over mij of mijn bedrijf šŸ˜‰ hinthint.