fotoshoot 1 jarig meisje buiten

Fotoshoot Charlie

Charlie is bijna 1 jaar. De ouders van Charlie. Rachel en Boy, ken ik van hun bruiloft in 2018. Echt een super mooie dag. Je weet het misschien nog wel, die ene met de fotoshoot in Diergaarde Blijdorp. Ik had al meegekregen dat ze inmiddels een dochter hebben, Charlie. En toen kwam dat ene mailtje of ik misschien van hun foto’s wilde maken, omdat Charlie nu bijna 1 jaar is.

Eén! Niet normaal wat vliegt de tijd. Voor mijn gevoel is hun bruiloft nog niet eens zo lang geleden en nu loopt er een kopietje van deze twee rond. 

Inmiddels zijn Rachel en Boy verhuisd. Eén straat achter hun oude woning. Hoe leuk!

Wat een lach!

Ik bel aan en een beetje ongemakkelijk zwaaien we naar elkaar. Dat je elkaar geen hand kan geven is even gekkies, maar gelukkig went het wel snel. Rachel komt naar beneden met Charlie. Wat een kijkers! En die glimlach van Charlie! Wouw! Hoe tof dat ik die dan mag vastleggen.

Charlie kijkt mij onderzoekend aan. Ze vindt het reuze interessant. En dan heb ik ook nog eens een blouse aan in haar favoriete kleur! Kan niet meer mis gaan zou je zeggen.

Nadat Charlie de slaap uit haar ogen heeft gewreven, een klein koekje heeft gegeten en ik ben bijgekletst met Rachel en Boy gaan we op pad. 

In je eigen wijk

Dat je in de wijk waar je woont ook toffe plekken hebt om te shooten, dat vergeten veel mensen. Maar gelukkig weten Rachel en Boy beter. We lopen maar een klein stukje van hun huis in Rotterdam weg en treffen al een mooi grasveld naast een stukje water. De omgeving is mooi groen en we hebben weinig bekijks. Ook wel lekker. 

 

Charlie heeft er pret in. Ze krijgt de volle aandacht van haar ouders en dan sta ik op een afstandje ook nog een blij te doen. Maar laat ik eerlijk wezen, volgens mij heeft deze kleine meid weinig nodig om pret te hebben. 

Ik vraag mij af wie er het meeste van geniet. Charlie die alle aandacht krijgt. Of ik; eindelijk weer op pad met de camera en dan zo’n fantastisch kind voor je lens. Ik houd ervan!

We lopen verder door de wijk en komen toffe dingen tegen. Tijdens de shoot verderop hebben we wel wat bekijks van mensen die hun honden aan het uitlaten zijn of die aan het basketballen zijn op het veld.. Maar we houden van iedereen verder netjes afstand dus dat gaat helemaal fijn. 

 Meekijken op de camera

Tijdens de shoot laat ik normaal aan jullie foto’s tussendoor zien hoe het wordt. Zo krijgen jullie een idee hoe leuk jullie op beeld zijn en krijgen jullie alvast een idee van het eindresultaat. Nu met de 1,5 meter afstand gaat dat wat lastig. Ik heb geen armen van 1,5 meter, maar ik heb ook niet een zo’n groot scherm dat je het van 1,5 meter nog goed kan zien.

Maar met mijn blije uitroepen en zo nu en dan een foto op afstand te laten zien, krijgen Rachel en Boy toch een goed idee van de foto’s en de sfeer ervan. 


Voordeur

We sluiten de shoot af met nog een paar (inmiddels welbkenede) “voordeurshoot”-foto’s. Want deze bijzondere periode wil je toch nog herinneren.

 

 

Boek jullie fotoshoot

Oké, misschien had je normaal eerst nog even naar de kapper gegaan.  Maar ook dat kan nu weer ingepland worden ;). Maar wat vooral belangrijk is: jullie zijn al samen. En dat vraagt natuurlijk om een toffe fotoshoot. Samen zoeken we een toffe buitenlocatie uit, een goed tijdstip en dan gaan we samen op pad. Ik heb mijn lens bij mij waarmee ik ook met ruime afstand close-ups van jullie kan maken. Voor €150,- kun je de fotoshoot bij mij boeken. Ik neem de tijd voor jullie. Dus geen gedoe met een kwartiertje en weer door. Want ik vind het vooral belangrijk dat jullie je op jullie gemak voelen. Met twee weken ontvangen jullie alle toffe foto’s digitaal en zonder logo. Hierdoor kun je de foto’s gebruiken voor wat jij wilt. En wil je hem laten afdrukken, maar je weet even niet waar? Dan kan ik je daar nog bij helpen.

 

Stuur mij gerust een berichtje als jullie ook een fotoshoot willen boeken en dan prikken we een datum!

 

https://vosbelevingen.com/fotografie/

 

Hieronder een kleine selectie van de shoot:

fotoshoot vos belevingen
fotoshoot vos belevingen