videograaf vos belevingen

Er was eens meisje met een grote droom

Er was eens een meisje met een droom… euh… drone. Naja inmiddels beide. Het meisje met de grote droom heeft inmiddels een drone. Maar laten we bij het begin beginnen. Want dromen doen we allemaal en de ene droom is wat sneller te realiseren dan de andere. Maar mijn droom om dierbare herinneringen vast te leggen was al snel duidelijk. Na mijn stage en freelance periode bij een regionale omroep kwam ik er wel achter dat ik liever de liefde vastleg dan de ellende van anderen. Ik voelde mij meer dan eens misplaatst op locatie wanneer er een melding binnen kwam op de welbekende site van P2000. 

Juist de items die ik mocht draaien over liefde, die filmde ik met zoveel plezier! Dan heb ik het ook echt over diverse dingen hoor. Het redden van egeltjes, het maken van een wijkbankje voor meer saamhorigheid in de buurt of het feest in het buurthuis. Je kunt het (bijna) zo gek niet bedenken of ik was erbij. Maar ik wist één ding al snel zeker: de liefde! Ik ben echt een sucker for love. Ik wil de liefde vastleggen. En of dat nu tussen twee geliefde is die gaan trouwen, een papa en mama met hun kind of een ondernemer die super veel passie heeft voor zijn of haar onderneming. Dat wil ik! Nou ze gezegd, zo gedaan. Euh nee, niet dus. Waar moet je dan beginnen? 

Officiële on-officiële start

De officiële on-officiële start van Vos belevingen. De naam van mijn bedrijf was al eerder in de zomer van 2016 bedacht tijdens de afwas bij schoonmoeder samen met vriendlief. Maar toen was er nog de grote vraag: wil ik dit echt? Is dit echt waar ik gelukkig van word en in geloof? En toen gingen Colin en Jamilla trouwen. Super brutaal (vond ik) vroeg ik hen of ik hun grote dag mocht filmen. Om te voelen of dit inderdaad mijn droom is, om te zien of dit inderdaad zo ontzettend “mijn ding” is. En ik mocht!
 
9-9-2016.
Mr & Mrs Kool.
 
Op de ochtend van de bruiloft begon vroeg bij de kapper, de avond eindigde heel laat, want we waren tenslotte ook als avondgasten uitgenodigd. Nou ik kan jullie zeggen: de dag kon mij niet lang genoeg duren! Wat genoot ik! Wat fantastisch om al die momenten vast te leggen. Wat een eer dat ik dit mocht doen. En wat keek ik ernaar uit om dit voor altijd onder naam Vos belevingen te doen.
 
Toen ik de volgende dag maakte ik dan ook direct een afspraak met de KvK om een maand later officieel Vos belevingen te mogen starten.
5 jaar later zijn we nu en kijk eens wat een fantastische bruiloften en andere prachtige dingen ik heb mogen vastleggen. En het mooiste is! Er komt nog veeeeel meer aan.
 
Voor nu wil ik je nog zeggen: houdt mijn pagina in de gaten. Want misschien heb je al zitten rekenen bij het lezen van de 1e datum van dit verhaal.
Over een maand bestaat Vos belevingen dus inderdaad 5 jaar!
videograaf vos belevingen
Trouwvideograaf Zwijndrecht