De bruiloft van Jurry en Joanne

Beachwedding

Jurry en Joanne wilden zich op hun trouwdag vooral op hun gemak voelen. Het middelpunt van de aandacht voor een grote menigte is niet echt hun ding. De oplossing? Een super relaxte bruiloft bij Oscars in Scheveningen.

Op 14-jarige leeftijd zat Joanne met een vriendin hier lekker te genieten van de zon, toen ze tot de conclusie kwam dat ze later “als ze groot is” daar wilt trouwen. En hoe tof als dat dan ook gebeurd!

Begin februari tref ik het bruidspaar bij hun thuis voor een eerste kennismaking. Van beide kanten werd de “klik” gevoeld. De eerste boeking van 2017 was een feit en op 23 augustus was het dan eindelijk zo ver.

In een prachtige, roze Cadillac komt het bruidspaar aangereden. Dat trekt een hoop bekijks in het drukke Scheveningen. Dat kan ook niet anders. Het is daadwerkelijk een prachtig gezicht! Jurry staat al dansend op de achterbank en de bruiloftgasten en langslopende mensen gaan uit hun dak. Dit beloofd veel goeds!

Eenmaal op de parkeerplaats van ‘Oscars’ aangekomen bewonderd iedereen het bruidspaar. Wat zien ze er mooi uit. Het plaatje klopt helemaal bij hoe ik het stel in februari heb leren kennen.

Dit zijn bruiloften waar ik zo van geniet. Op het binnenplein van Oscars vindt de ceremonie plaats. Het is zulk mooi weer, de meeuwen vliegen af en toe voorbij, de gasten zitten heerlijk in de zon en de ceremonie is heel persoonlijk. Leuk detail dat Jurry ook jarig is.

Na de ceremonie heeft het paar een borrel met hun dierbaren. Tussen de borrel en het diner door, maken we ‘snel’ een paar foto’s zoals het bruidspaar wenst. Daarna kunnen ze weer snel aanschuiven aan het diner, waar diverse speeches gehouden worden.

’s Avonds als het feest los gaat, maken wij natuurlijk ook nog de nodige foto’s, om daarna afscheid te nemen van deze prachtige dag. Bij het afscheid zeggen zowel Jurry als Joanne onafhankelijk van elkaar dat ze mij eigenlijk niet gezien hebben de hele dag. Yes! Missie geslaagd. (zie de quote op onze pagina: Onzichtbaar aanwezig en wel de mooiste momenten vastleggen.)

De zee, de wind, de fijne hapjes en de zon maken het compleet. Jurry en Joanne zijn omringd door hun dichtstbijzijnde familie en vrienden. Wat een fijne bruiloft! Bedankt dat we erbij mochten zijn.

 

 

 

 

Heerlijk zo'n relaxte beachwedding