Trouwen in 2017

2017 | Wat een fantastisch jaar

2017. Het jaar begon rustig. Moest ik me zorgen maken? Nee hoor. Ik kijk met een enorme glimlach terug op een fantastisch jaar, met uiteindelijk ook nog last-minute reserveringen voor bruiloften!

Trouwen in april

Qua bruiloften begon het al in april.
Stefan en Mandy
  trouwden op 28 april 2017. Het was een mooie dag en het weer zag er gunstig uit. De aftrap van het eerste trouwseizoen voor Vos belevingen was een feit! En wat een mooie bruiloft om mee te beginnen.

Trouwen in juni

In juni was het eindelijk zover voor  Ruben en Elsemarie.  In de winter hadden we elkaar al bij zijn ouders thuis leren kennen en nu was het eindelijk hun grote dag. De dag begon met regen, maar met zo’n stralende bruid viel dat helemaal niet op. De hele dag was ik aanwezig om een lange registratie te produceren. Stiekem kon ik het niet laten om daar ook een clip van te maken. En die werd ook met open armen ontvangen.

Trouwen in juli

Onder de rook van onze hoofdstad gaven Roy en Dolly elkaar hun JA-woord op 7-7-2017. Zo’n bijzondere locatie. De stad op een steenworp afstand, maar toch de koeien en de weilanden als achtergrond. Fantastisch! Omdat de trouwlocatie van dit paar best een eind rijden is van de thuisbasis van Vos belevingen. Hebben we heerlijk gekampeerd in de buurt, zodat we ruim op tijd aanwezig konden zijn voor de start van de dag. Geen risico’s van file.

Wat is mooier dan trouwen in je eigen achtertuin, van het huis die jezelf hebt gebouwd? De Belgische Steve en Shari deden dit tijdens hun bruiloft. Een week voor hun grote dag kreeg ik de vraag of ik kon invallen op hun bruiloft. Dus op 28 juli stond ik plotsklaps op de bruiloft van Steve en Shari in het Belgische Hoogstraten / Meer.

Trouwen in augustus

Begin februari tref ik het Jurry en Joanne bij hun thuis voor een eerste kennismaking. Van beide kanten werd de “klik” gevoeld. De eerste boeking van 2017 was een feit en op 23 augustus was het dan eindelijk zo ver. Als het bruidspaar vervolgens op de grote dag zelf in een roze Cadillac komt aangereden en de zon schijnt volop. Dan kan dat alleen maar mooie dingen betekenen. Nou! Die waren er zeker. Wederom ben ik getuige van een enorm toffe bruiloft.

 

Trouwen in septemberBelgië te rijden voor de laatste bruiloft van 2017. Na een lange rit kom ik aan bij Eline en Sacha. Hoe speciaal! Als de geplande fotoshoot buiten verregend. Na wat research en telefoontjes, kunnen we terecht bij een tuincentrum in de buurt. Daar blijkt dat de eigenaar van dit centrum een huis heeft die precies in de style van deze bruiloft past. Namelijk; barok. We worden dus uitgenodigd  bij een nog voor ons onbekende, om in zijn huis de fotoshoot te mogen doen. Ik houd ervan!

Trouwen in september

September breekt aan. Dat betekend dat de laatste twee bruiloften van dit jaar op de planning staan. De eerste is in Delft.  Mark en Faye zeggen JA in het stadhuis van Delft. Maar daar zijn we (veel) te vroeg! De fotoshoot ging zo relax en vanzelf bij dit bruidspaar dat we met het bruidspaar en hun familie nog even bij hun stamkroeg een “bakkie” gaat doen. Als dit gebeurt, dan weet je dat het wel goed zit. Ook tot en met het avondfeest blijft de dag zo liefdevol, relax en persoonlijk. Fantastisch!

Tweede keer naar België

Een week later is het tijd om weer naar België te rijden voor de laatste bruiloft van 2017. Na een lange rit kom ik aan bij Eline en Sacha. Hoe speciaal! Als de geplande fotoshoot buiten verregend. Na wat research en telefoontjes, kunnen we terecht bij een tuincentrum in de buurt. Daar blijkt dat de eigenaar van dit centrum een huis heeft die precies in de style van deze bruiloft past. Namelijk; barok. We worden dus uitgenodigd  bij een nog voor ons onbekende, om in zijn huis de fotoshoot te mogen doen. Ik houd ervan!

Bruiloften

Wat een prachtige bruiloften en zoveel verrassingen telkens weer. Voor 2018 zal deze lach alleen maar groter zijn, want er staan weer super mooie belevingen op de planning.

Ik vergeet in dit overzicht alle andere prachtige shoots en belevingen die ik heb mogen vastleggen. Van familieshoot tot newborn video. Van een zwangerschapsshoot tot een cakesmash. Van een 40-jarige bruiloft tot een afscheid op het werk. Van een huisdiershoot tot de sport activiteiten die zijn vastgelegd tot blijvende herinnering.

Passie

Iedere boeking bevestigd dat mijn passie gewaardeerd wordt. De reviews van dit jaar bekrachtigen dit. Hoe tof! Ik wil iedereen bedanken dat zij mij hebben gekozen om hun unieke belevingen vast te leggen.

Wow! Op naar 2018!

Bruiloft Vos belevingen

verliefd bruidspaar tijdens fotoshoot op trouwdag in het bos

lachend bruidspaar tijdens het Ja-woord

Bruiloft Vos belevingen

bruid kijkt naar bloemen tijdens fotoshoot van barok bruiloft