Trouwen in Amersfoort en Bunnink

Deze bruiloft begon voor mij in Amersfoort bij de bruid thuis. In Bunnink gaven zij elkaar het Ja-woord. Als je woont in Amersfoort dan is Bunnink praktisch om de hoek en daar zijn hele mooie locaties om te trouwen. De trouwdag van Matthijs en Inge was een topper om de maand mei mee te beginnen.

Ochtend voorbereidingen

De voorbereidingen in Amersfoort in de ochtend verliepen bij Inge heel relaxed. Ze heeft er erg veel zin in en kijk echt uit naar de first look met Matthijs.

Ik hoorde wat namen vallen van broers en zussen en toen ik vroeg of ze dan met zijn 4-en thuis zijn, kreeg ik een lachende nee als antwoord. Inge komt uit een gezin met 11 kinderen. Wouw! Hoe gaaf is dat!

De haren van Inge worden trouwens door haar zus gedaan. Vroeger al deed ze dat bij haar, dus vandaag zou dat ook zeker gebeuren. Echt tof; zo eigen!

Dan ontvangen we een berichtje dat Matthijs onderweg is. Met Manon (fotograaf van Kl!k fotografie) gaan we naar buiten. We zetten wat vuilcontainers aan de kant, want dat is niet zo’n tof gezicht. Dan zien we in de verte een rode stip in deze nieuwbouwstraat in Amersfoort. Manon wist te vertellen dat dat de auto van Inge en Matthijs is.

First look

Als Matthijs geparkeerd heeft, stapt hij uit met een super grote lach. Hij heeft er ook zin in! Matthijs kan niet wachten om zijn Inge te zien.

Hij gaat met zijn rug naar de deur staan en Inge komt eraan. Dat die twee echt lol hebben met elkaar valt mij gelijk op. Inge tikt namelijk op de rechter schouder van Matthijs, terwijl zij zelf aan zijn linkerkant gaat staan.

‘Wouw! Wat zie je er mooi uit!’ roept Matthijs uit als hij Inge ziet. En inderdaad ze is een plaatje! Haar trouwjurk staat haar werkelijk schitterend.

Kennismaking

Daar waar ik met sommige bruidsparen al meer dan een jaar van te voren contact heb voor hun grote dag, ging dat met dit bruidspaar toch een beetje anders. Ze vonden mij via The Perfect Wedding.

Acht weken voordat hun grote dag was, kreeg ik een berichtje via mijn website binnen. Of ik op 1 mei nog beschikbaar was voor de bruiloft van Matthijs en Inge. En laat ik nou net die dag nog kunnen! Na een super gezellige kennismaking via WhatsApp Videobellen kreeg ik het bericht dat ik bij hun prachtige dag mocht zijn om deze vast te leggen.

Vorig jaar waren deze twee toppers al getrouwd in het gemeentehuis, maar vandaag zou de “echte” bruiloft zijn! Een dienst in de kerk in Bunnink met daarop aansluitend een lunch met de gasten op het terras en een heuse competitie van Kubb. Deze dag beloofde veel goeds! En dat werd het ook. De dag werd afgesloten met een wegvarend bruidspaar op weg naar een gezellige shoot tijds Golden Hour. 

 

Trouwdag

Hoe de rest van de trouwdag eruit zag kun je terug zien in de trouwclip: