Feestend bruidspaar - Vos belevingen

Best beoordeelde videograaf bij The Perfect Wedding

Best beoordeelde leverancier bij The Perfect Wedding.

 

Hoe gaaf is dit! Gemiddeld met een 10 beoordeeld volgens mijn bruidsparen, dat is echt een super mooi compliment. 2020 was natuurlijk een gek jaar. Mijn gevulde agenda voor 2020 zag ik steeds leger en leger worden. Uiteindelijk toch nog acht trouwbelevingen mogen afleveren.

In de lijst met de 20 best beoordeelde trouwleveranciers sta ik als enige videograaf. WOUW!

Ik ben dankbaar voor al het moois dat ik mocht vastleggen, voor het vertrouwen dat de bruidsparen in mij hebben en kan niet wachten op al die nieuwe liefdesverhalen die nog komen gaan!

 

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben voor jullie trouwdag? Stuur mij gewoon een vrijblijvend berichtje.

Bekijk hier het artikel: