De bruiloft van Johan en Sabine – Ruchpen – april 2019

Trouwen in Rucphen

 

Donderdag 25 april was de trouwdag van Johan en Sabine. Het weerbericht voorspelde veel afwisseling tussen regen en zon. Dus duimen dat het met de fotoshoot in ieder geval even droog zou zijn. Maar zover was het nog niet. 

Voorbereidingen

Ik begon de dag bij Johan. Maar Johan was zo relaxed dat ik nog op mijn gemakje met moeders even mee kon rijden naar Sabine, om nog wat extra foto’s van haar en make-up te maken. Daar kwam het verlossende telefoontje. Johan was gearriveerd. Samen met zijn moeder weer de auto in richting de bruidegom. En inderdaad, heel relaxed haha.

Nadat Johan er op en top uitzag ben ik weer doorgereden naar Sabine waar ook haar zoon en dochter zich met oma omkleden.  De zenuwen kwamen nu toch wel bij Sabine naar voren. Maar dat hoort erbij!

First look

Dan arriveert Johan bij het ouderlijk huis. De kinderen staan er al helemaal klaar voor om samen met Johan mama mee te nemen voor de bruiloft. Bij het zien van haar toekomstige man straalt Sabine van top tot teen. Had ik trouwens al gezegd dat Sabine zwanger is van hun zoon? Niet he? Nou bij deze dan ? Sabine zag er zo ontzettend mooi uit. Een prachtige jurk waar haar mooie buik mooi naar voren kwam.

Fotoshoot op de heide

Er trokken regenwolken voorbij, maar daarachter was blauwe lucht te zien! Dat beloofde wat voor de fotoshoot! En jawel. Tijdens de fotoshoot was het gelukkig droog.

Lunch met worstenbroodjes

Na de foto’s op de hei gemaakt te hebben, rijden we terug naar het ouderlijk huis voor een lunch. Heerlijk op zijn Brabants met onder andere worstenbroodjes. Daar kunnen ze hier in de randstad nog wat van leren van die worstenbroodjes.

Ceremonie

Tijd om naar het gemeentehuis te rijden. Inmiddels komt het met bakken uit de hemel, maar dat mag de pret niet drukken. Alle familieleden en haar beste vriendin staan al klaar bij het gemeentehuis als ze komen aanrijden. Hup snel naar binnen. Binnen merken we niets van de regen.

Na een duidelijke JA! Is het tijd voor de ringen. Jens en Carlijn komen de ringen brengen. En hoe trots kan een zoon naar zijn moeder kijken! Echt zo mooi moment om bij te mogen zijn. Als de handtekeningen door het bruidspaar, de kinderen en de getuigen zijn gezet is het tijd om door te gaan naar de volgende locatie.

Toast en taart

Hier is het aansnijden van de taart, de groepsfoto’s doen we hier ook gelijk (jeeh het is weer droog). Na het aansnijden van de taart en de toast zit het er voor mij op. Ik laat het bruidspaar en hun familie achter.

Ik kijk er met veel plezier op terug. Jullie zijn een mooi gezin en ik wens jullie nog heel veel liefde en geluk toe!