Trouwclip Vos belevingen

De bruiloft van Benjamin en Faiza – Rotterdam – Bergscheplas – maart 2019

Trouwdag

Benjamin en Faiza namen kort voor hun bruiloft contact met mij op. Ze wilden toch een video van hun dag. Want vrienden hebben er nog steeds spijt van dat ze het niet gedaan hebben voor hun trouwdag. Super zonde natuurlijk en dat wilden zij niet. Gelukkig was ik nog beschikbaar voor de bruiloft en past mijn kleinste pakket bij de momenten die zij vastgelegd wilden hebben. Namelijk de aankomst, ceremonie en toast. 

R’dam vs. A’dam?

Ik merkte al snel wat een bijzonder koppel dit is. Niet omdat zij tijdens hun eerste date in Amsterdam woonde en hij uit Rotterdam komt, maar door hun grote hart en lieve karakter. Nu wonen zij in Rotterdam en werken in Amsterdam. Een goede combi als je het mij vraagt.

De bruiloft vindt plaats bij de Bergscheplas. Door de wind van de nacht voor de bruiloft moest de locatie jammer genoeg de tent buiten afbreken, maar binnen was het zeker niet minder gezellig. De gasten van Benjamin en Faiza komen van over de hele wereld. Ik hoorde Australië, Polen en Amerika onder andere voorbij komen. Vet! 

Live geluid

De bruiloft van Benjamin en Faiza vulde zich met momenten van pure blijdschap, liefde en mooie woorden. De gelofte in deze online video zijn op verzoek van het bruidspaar niet hoorbaar. Maar in hun versie zijn gedeeltes van de geloftes die Benjamin en Faiza naar elkaar uitspreken te horen. Op verzoek van het koppel delen we deze persoonlijke en intieme momenten niet met de rest van de wereld.

Trouwgelofte

Een gelofte uitspreken is een van de mooie dingen die je kunt kiezen voor jullie bruiloft om heel bewust aan elkaar trouw te beloven en nog even te benadrukken hoe gelukkig je wordt van die ander. Mocht je het spannend vinden om dit tijdens de ceremonie hardop voor te lezen waar iedereen bij is, dan kun je er ook voor kiezen om dit bijvoorbeeld in een brief te doen en die ’s ochtends van elkaar te lezen.  Ook de reactie van jouw geliefde kan mooi in beeld worden gebracht.