De bruiloft van Jasper en Nikki – Rotterdam – Het Koetshuis – juni 2018

Bruiloft in Rotterdam

Aan de bruiloft van Jasper en Nikki denk ik altijd met een grote glimlach terug. Vanaf het moment dat deze twee elkaar zagen konden ze niet stoppen met lachen naar elkaar! De hele dag straalden deze twee geliefden. Dat brengt mij echt veel plezier op zo’n (lange) dag en geeft zoveel energie! En ontzettend gaaf: Zij begonnen hun avondfeest met een same day edit. 

Trouwbeurs

Nikki en Jasper heb ik voor het eerst ontmoet tijdens de trouwbeurs van Spijkenisse, vorig jaar oktober. Zij wisten al direct dat zij bij het avondfeest graag al een deel van de clip willen zien. De momenten die zij niet van elkaar gezien hebben zijn natuurlijk onwijs tof om terug te zien. En om dit te delen met de gasten is een zeer bijzondere ervaring.

Locatie van hun ceremonie, diner en avondfeest: Het Koetshuis. (wil je nog meer zien van trouwen in Het Koetshuis? Kevin en Shirley trouwden er vorige week!)

Same day edit

Eén van mijn favoriete momenten van een bruiloft is het moment dat de gasten het bruidspaar zien. Laat staan hoe gaaf het moment is dat de gasten samen met het bruidspaar de dag al kunnen terug zien met het avondfeest: Same Day Edit. Ook dat is mogelijk bij Vos belevingen.

Voor mij als videograaf super spannend om live de reactie van het bruidspaar te mogen aanschouwen, maar ook de reacties van hun gasten. Na het aansnijden van de taart ga ik aan de slag met de montage. Als opening van de avond mag de clip draaien. Wat een mooi moment! Gelach en tranen van geluk wisselen elkaar af bij het zien van de clip. Hierna is het tijd voor de openingsdans en is het moment daar! De avond kan los gaan!

Avondfeest

Heerlijk om nog te genieten van de feestende gasten. Lichtgevende foamsticks komen te voorschijn, opblaas beesten vliegen in de rondte, wat een heerlijke bruiloft!

Willen jullie ook al direct jullie gasten mee laten genieten van jullie dag? Boek een trouwclip bij Vos belevingen en vraag naar de mogelijkheden voor de same day edit.

Trouwclip

Na de bruiloft ben ik thuis ook weer aan de slag gegaan met monteren. Want de same day edit is niet het eindproduct, maar een extra product die je kunt boeken. 

Wat is dan het verschil? Hieronder kun je het zelf bekijken. 

Samengevat: de same day edit is alleen gefocust op jullie als bruidspaar. In de trouwclip verwerk ik juist beelden van jullie dierbaren en hun reacties, maar ook het avondfeest komt erin. Hoe tof is dat? Je hebt dus twee belevingen om terug te kijken op jullie mooie dag. 

Bekijk hier de clip: