Trouwen in 2019

Terugblik 2019


2019 is bijna voorbij. Een bizar liefdevol jaar waarin ik zoveel mooie momenten heb mogen vastleggen. 

Bruiloften

Trouwen in 2019 was mooi! Bruiloften waar ik al meer dan een jaar naar uitkeek, onverwachte boekingen voor bruiloften (12h van te voren), bruiloften met een onverwachte wending op de dag zelf, die ook voor het bruidspaar niet bekend waren. Hoe tof dat ik daar bij mocht zijn. Ga jij komend jaar trouwen en wil je weten hoe het afgelopen jaar was? Lees dan zowizo verder 🙂 

Hoe ontzettend bijzonder, prachtig en tof is 2019 geweest. Komende tijd zal ik je meenemen in mijn blogs naar hoe 2019 is geweest met de bruiloften. maar hier alvast een korte samenvatting (en wellicht teaser voor wat komen gaat).

Trouwen in maart

De maand maart is nu niet de populairste maand om te gaan trouwen, maar wel een prachtige kan ik je zeggen!

Benjamin en Faiza trouwden in maart. Kort voor hun trouwdag namen zij contact met mij op. Gevonden via de prachtige zoekmachine Google kwamen zij bij mij terecht. Na een super leuke telefonische kennismaking was de klik van beide kanten voelbaar. Ik mocht hun ceremonie vast leggen. Ze trouwden bij Familierestaurant Bergscheplas. Een ontzettend knusse locatie.

Trouwen in april

Lunchen met Brabantse worstenbroodjes

In april zeiden Johan en Sabine “JA” tegen elkaar. Een dag vol met afwisseling in het weer. Maar wat een geluk hadden we dat tijdens de fotoshoot de wolken hun druppels vasthielden. Zelfs hier en daar een beetje blauwe lucht.  Op de Ruchpense heide hebben we de fotoshoot gedaan met het hele gezin. Extra bijzonder: Sabine is zwanger! Na een lekkere lunch met Brabantse worstenbroodjes is het tijd voor de ceremonie.

Na de ceremonie in het stadhuis gaan we door naar De Moerse Bossen. Met het gezelschap wordt de taart soldaat gemaakt. Na de foto’s met de familie zit mijn dag erop.

Trouwen in mei

Maand 5 van 2019. Een mooie maand als je het mij vraagt. Ook deze maand weer mooie bruiloften mogen vastleggen. 

Roberto en Marcella hebben in mei hun trouwdag gehad. En wat voor één! Wat een mooie dat hebben zij om terug naar te kijken. 
Het avondfeest begonnen zij met een same day edit. Een mooi doek stond klaar voor mij. Want daarachter zouden zij dan weer hun openingsdans doen. Een heuse schaduwdans! Met hun 2 dochters die deze dans opende en het bruidspaar zelf die door het doek heen kwam gesprongen! Het feest ging dan ook direct los! Daar houd ik van. Kom maar op!

Trouwen in juni

We zijn alweer bijna halverwege het jaar aangekomen. Maar niet voordat er nog hele toffe trouwdagen zijn!

Helemaal fris en fruitig van mijn vakantie de vorige maand, ben ik helemaal klaar voor wat komen gaat!

Als eerste deze maand zijn Silvana en Marc aan de beurt. Zij trouwden wel op een hele speciale plek: De Kuip in Rotterdam. Omdat zij het Super Pakket geboekt hebben, ga ik samen met Maxine deze dag vastleggen. 

Een week later zijn Gerard en Annemarie aan de beurt. 

Dan is het zover: Roy en Jessica hun dag is aangebroken! En dat beloofd wat. Compleet met Brassband en al. 

Weet je nog, die hele hete maandag in juni? Nou! Dat is dus de dag dat Maarten en Laura hun trouwdag hadden.

Die vrijdag is het een klein beetje koeler gelukkig wanneer Remco en Stephanie elkaar in het stadhuis van Dordrecht het JA-woord geven. En vandaag mocht ik Maxine weer meenemen, omdat ze 2 graven geboekt hebben. Leuk! 

Juli en augustus

Juli en augustus zijn maanden die met bruiloften niet zo druk geweest. Maar daarin tegen heb ik wel hele leuke shoots en newborn video’s mogen maken. En natuurlijk! EDITEN! Ik weet dat er video- en fotografen zijn die het editten helemaal niet leuk vinden. Maar bij mij is dat niet het geval. Zeker met een video. Dat vind ik echt heel leuk om te editten. Die hele prachtige dag mag ik weer opnieuw beleven. Al die intieme momenten, maar ook juist díe momenten er tussenuit zien te knippen, de juiste muziek zoeken én vinden om nog meet emotie in de video te krijgen. Ik hou ervan! 

Of ik dan alleen maar heb zitten editten? Nee! Niet te vergeten: ook kennismakingsgesprekken met bruidsparen die trouwen in 2020

September

Ja! Het is september! Dat betekent dat Nando en Mitzy aan de beurt zijn! Meer dan een jaar moeten wachten na onze kennismaking op hun dag. Maar het wachten was het waard. Weer samen met Maxine op pad voor deze dag. (ofwel; Vos belevingen in het kwadraat zoals wij dat zo liefkozend zelf noemen)

Omdat Nando en Mitzy aan de andere kant van Nederland wonen en ik het risico niet wil lopen in een giga file te komen, besluiten Maxine en ik in de buurt van het bruidspaar te gaan slapen. Lekker hoor! En ook Mitzy en Nando vinden het wel een fijne gedachte dat we al in de buurt zijn. 

De blog over hun trouwdag moet je zeker lezen, want we deden een deel van de fotoshoot bij de McDonald’s. En aangezien ik 9 jaar daar gewerkt hebt naast mijn studies, heeft dat een speciaal plekje in mijn hart. Ze trouwden overigens bij De Hucht in Elst.

Bruiloft in Oktober

Trouwen op de SS-Rotterdam in (ja hoe kan het ook anders) Rotterdam. Dat deden Ronald en Betania tijdens mijn laatste bruiloft van 2019. Bijna thuiswedstrijd qua ceremonie zelf, want ik woon dus onder de rook van Rotterdam. Een dag met zon, wind, regen en heeeeeel veel liefde. 

 

Trouwen in 2020

Kortom, trouwen in 2019 is voorbij en een nieuw jaar staat voor de deur. Er staan al toffe bruiloften gepland. Sommigen inmiddels al een jaar van te voren. Dus dat wachten duurt soms lang, maar weer zoiets tofs om naar uit te kijken! 

Hebben jullie ook in 2020 jullie trouwdag?