Onze ervaring met Carola was fantastisch wat een geweldige lieve dame met passie voor haar vak. En een heel cadeau om open te maken als de video klaar is . Als je dan toch een videograaf zoekt ga dan echt voor vosbelevingen. Nogmaals dank je wel Carola!!!! Je zit in ons hart.

Eveline & Handec 23

Wij hebben vanaf het begin heel fijn contact gehad met Carola, helaas had zij zelf geen plek meer op onze mooie dag maar Maxine was gelukkig nog beschikbaar! Carola en Maxine zijn samen bij ons thuis geweest en hebben alles met ons doorgenomen waar echt de tijd voor werd genomen. Alle belangrijke momenten die we vooraf hadden besproken hebben we ook teruggezien in onze video. Wat een prachtige video is het geworden en ook gewoon zoals we zijn en niet te gemaakt! Alles klopte gewoon en we gaan de film nog heeeeel vaak bekijken!! Bedankt! Michael & Laura

Michael & Laurasept 23

Heel blij met de video die Carola heeft gemaakt van onze bruiloft! Heel fijn eerste kennismakingsgesprek gehad. Ze schat goed in wat je behoeftes zijn en maakt dat op een hele fijne en relaxte manier waar!

Vera en Jeroensept 23

Tijdens onze trouwdag was de samenwerking met de fotograaf op en top! Je merkte niet dat ze er waren! Afgelopen week hebben we een preview van de video ontvangen; we zijn meteen weer helemaal hyped en kunnen niet wachten op de volledige video!!

Arvid en MariaSept 23

Ik kan niet anders zeggen: Carola doet haar werk fantastisch. We hebben mooie herinneringen aan onze trouwdag dankzij de leuke video. Ze had ook grappige shots gemaakt van onze honden, maar ook van de kalender in de keuken waarop genoteerd stond dat we die dag gingen trouwen. Ze heeft oog voor detail!

Suzanne en GraemeAug 2023

Carola is echt fantastisch! Ze luisterde naar je wensen en begrijpt haar vak zo goed!

Onze gasten hebben tijdens onze bruiloft aangegeven niet te weten dat er iemand was die filmde. Dat is echt heel fijn geweest, omdat je niet constant een camera in je gezicht wilt hebben. Carola maakt dit meer dan mogelijk. Wij hebben een same Day edit laten maken en werkelijk zo mooi gedaan in zo een korte tijd! Petje af!
Als klap op de vuurpijl krijg je dan nog een mooi pakketje met wat lekkers en onze trouw film binnen zo leuk gedaan en wat was de film mooi. Ik kan alleen maar zeggen niet twijfelen maar boek Carola! She is Just amazing!!!

Chantal en Kimjuni 2023

Carola is een heel relax persoon. Wij hebben een verrassingsbruiloft gegeven en dat is in een korte periode geregeld, maar Carola is erg flexibel en gaat gewoon mee met de flow! Wij vinden de film echt een aanvulling op onze dag! Als ik de film kijk krijg ik weer dat speciale gevoel van onze avond! Zeker voor onze kinderen vind ik de film echt top! Zij beleven die avond dan ook weer op hun eigen manier!

Leantine & ArjanNovember 2022

Misschien een beetje ‘cheesy’ om overal 5 sterren te geven, maar wij zouden oprecht geen enkel verbeterpunt weten voor Carola. Vanaf het eerste contact hadden wij een goed gevoel bij Vos Belevingen. Wij wonen een eindje van Carola vandaan, maar Carola kwam bij ons langs voor een kennismakingsgesprek. Het kennismakingsgesprek was erg fijn en luchtig. Wij bespraken onze wensen en Carola bekeek wat de mogelijkheden waren. Ze dacht daarin echt actief mee.

Vlak voor de grote dag hadden we een gesprek met Carola waarin we de dag nog eens uitgebreid doornamen. Gezien Carola haar ervaring gaf ze ons nog wat tips mee maar we echt super blij mee waren, wij deden het immers voor het eerst. Carola maakt netjes en overzichtelijk wat de afspraken gemaakte afspraken zijn. Op de dag zelf was Carola wat vroeg, maar zeer welkom; ze stook meteen de handen uit de mauwen om ons te ondersteunen. Daar waren we erg blij mee.

De video’s die Carola maakt zijn echt top! Als wij de video bekijken dan lijkt het alsof ze overal was. Ze gebruikt super goede materialen waardoor alles ook goed te horen is. Het videoboek en de sameday-edit zijn echt succesjes!
Kortom; Carola is een gezellige, betrokken en professionele meid die wij er op onze grote dag graag bij hadden en wij in de toekomst voor mogelijke andere gelegenheden zeker nog eens gaan benaderen. Wij kunnen Vos belevingen dan ook van harte aanbevelen.

Luuk en RyanSept 2023

Carola is een schat van een vrouw! Nadat onze eerste videograaf zich ziek moest melden, sprong zij gelijk in de bres! Na de eerste kennismaking, voelde het gelijk goed, hierna mochten we appen geen vraag was teveel! In de laatste weken nog gesprek aan huis gehad, waarin we veel gelachen hebben maar zij wel heel serieus alle punten eruit haalde, brak eindelijk onze dag aan! Ze hoorde gewoon helemaal erbij net of we konden haar al jaren! En nu 6 weken na de bruiloft hebben we de video’s binnen, wat een ontzettend gaaf pakket maakt ze ervan! We zien beelden terug en voor ons nieuwe beelden… zo ontzettend gaaf!
Carola, bedankt voor alles je heb echt werkelijk alles vast gelegd en meer! En dat ondanks de extreme hitte!
We wensen je in de toekomst veel mooie bruiloften toe, je was voor ons echt onmisbaar!

Veel liefs Stefan Linda & Cj

Linda & Stefanjuli 2023

Carola is zo leuk, een absolute aanrader!
Ze is enthousiast en gezellig, ze denkt met alles mee, en ze heeft perfect voldaan aan onze wensen. Tijdens de bruiloft hebben wij zoveel lol gehad met haar en heeft ze zoveel meer gedaan dan alleen filmen. Helpen met dingen verplaatsen, een jurk goed leggen, gasten naar de juiste plek werken – Carola hielp met alles zonder iets te hoeven vragen. Zelfs met al die hulp heeft zij de bruiloft zo ont-zet-tend mooi kunnen filmen.

De eerste beelden kregen wij al tijdens onze huwelijksreis, en het was net alsof we weer terug op de bruiloft waren.
Dit maakte het alleen maar moeilijker om op de hele montage te wachten, maar WOW! Wij zijn zo blij dat wij alles op video hebben! Van begin tot eind valt alles te herleven, en iedereen kan weer opnieuw meegenieten.

Wij hebben ook gekozen om de hele ceremonie en openingsdans op te laten nemen. Daarbij hebben wij geen camera gezien, maar Carola heeft het voor elkaar gekregen om elke hoek vast te leggen. Elk klein momentje is vastgelegd!

Gegarandeerd dat je met Carola een leuke en memorabele dag zult hebben, die je nog eens terug kunt zien ook!

Bart en Kelseyjuni 2023