Carola is een schat van een vrouw! Nadat onze eerste videograaf zich ziek moest melden, sprong zij gelijk in de bres! Na de eerste kennismaking, voelde het gelijk goed, hierna mochten we appen geen vraag was teveel! In de laatste weken nog gesprek aan huis gehad, waarin we veel gelachen hebben maar zij wel heel serieus alle punten eruit haalde, brak eindelijk onze dag aan! Ze hoorde gewoon helemaal erbij net of we konden haar al jaren! En nu 6 weken na de bruiloft hebben we de video’s binnen, wat een ontzettend gaaf pakket maakt ze ervan! We zien beelden terug en voor ons nieuwe beelden… zo ontzettend gaaf!
Carola, bedankt voor alles je heb echt werkelijk alles vast gelegd en meer! En dat ondanks de extreme hitte!
We wensen je in de toekomst veel mooie bruiloften toe, je was voor ons echt onmisbaar!

Veel liefs Stefan Linda & Cj

Linda & Stefanjuli 2023

Carola is zo leuk, een absolute aanrader!
Ze is enthousiast en gezellig, ze denkt met alles mee, en ze heeft perfect voldaan aan onze wensen. Tijdens de bruiloft hebben wij zoveel lol gehad met haar en heeft ze zoveel meer gedaan dan alleen filmen. Helpen met dingen verplaatsen, een jurk goed leggen, gasten naar de juiste plek werken – Carola hielp met alles zonder iets te hoeven vragen. Zelfs met al die hulp heeft zij de bruiloft zo ont-zet-tend mooi kunnen filmen.

De eerste beelden kregen wij al tijdens onze huwelijksreis, en het was net alsof we weer terug op de bruiloft waren.
Dit maakte het alleen maar moeilijker om op de hele montage te wachten, maar WOW! Wij zijn zo blij dat wij alles op video hebben! Van begin tot eind valt alles te herleven, en iedereen kan weer opnieuw meegenieten.

Wij hebben ook gekozen om de hele ceremonie en openingsdans op te laten nemen. Daarbij hebben wij geen camera gezien, maar Carola heeft het voor elkaar gekregen om elke hoek vast te leggen. Elk klein momentje is vastgelegd!

Gegarandeerd dat je met Carola een leuke en memorabele dag zult hebben, die je nog eens terug kunt zien ook!

Bart en Kelseyjuni 2023

Carola is fantastisch! Ze weet echt waar ze het over heeft en weet de juiste vragen te stellen. Ze stelde ons op ons gemak. Het filmpje heeft precies de essentie van onze trouwdagen weten te pakken. Onze gasten vertelde later dat ze niet eens door hadden als ze beelden aan het maken was. Ze is zo goed!

Jeroen en Annemei 2023

Carola heeft voor ons een prachtige trouwfilm gemaakt. Zodra we de beelden zagen en de muziek en onze geloftes hoorden, waren we weer helemaal terug in onze speciale dag. Bijzonder ook dat ze precies aanvoelde welke mensen en dieren (er waren hondjes op onze bruiloft aanwezig) voor ons extra belangrijk waren en die dan ook net wat extra in beeld kwamen. De samenwerking verliep goed; ook met de fotograaf. Die zag ze pas op de grote dag zelf voor het eerst, maar de samenwerking was zo vlekkeloos dat gasten achteraf dachten dat ze een ervaren duo waren, haha! Carola bracht goede humor en sfeer mee en we zijn zeer tevreden over haar werk. Kortom: een echte aanrader!

Lisanne en Dalejuli 2023

“…Vorig jaar heb ik als fotografe het genoegen gehad om met Carola samen te werken op een hele leuke bruiloft. De samenwerking daar was zo goed bevallen dat we dan ook heel zeker wisten dat ze ook bij onze eigen bruiloft niet mocht ontbreken. Ze is lief, spontaan en betrokken en wij kunnen dan ook niet anders dan haar aanraden!! “

Nikki en TomasMRT 2023

Carola is een betrokken, enthousiaste en professionele videograaf met oog voor je wensen. De communicatie verliep goed en Carola is er goed in snel om een ontspannen sfeer in het contact te creëren. Wij vinden de videobeelden van onze bruiloft echt een meerwaarde hebben!

Jan en MarleneAPRIL 2023

“…Whoop whoop! Dit is hoe Carola te omschrijven is met alle energie en enthousiasme die ze uitstraalt. Vanaf de eerste kennismaking hadden wij een warm gevoel en mooie klik met Carola. Het vertrouwen in haar om alle bijzondere momenten van onze speciale dag vast te leggen, heeft ze meer dan waar gemaakt. Alles was bespreekbaar en er werden creatieve oplossingen bedacht. Ook de teaser video en het uiteindelijke video resultaat zijn met veel creativiteit gemaakt. Dank je wel Carola voor de mooie en blijvende herinnering die je ons hebt gegeven! “

Gerdine en Elvinmaart 2023

Carola heeft onze bedrijfsvideo gemaakt en wat is hij geweldig geworden! Carola heeft oog voor detail, ze laat je zelf nadenken wat handig is om te benoemen en ze helpt je met de voorbereiding.

De communicatie is helder en Carola werkt precies en netjes. Ze is als een vlieg op de muur tijdens de opnames, stelt je op je gemak en ik weet zeker dat wanneer je Vosbelevingen boekt voor een bruiloft, newborn video of bedrijfsvideo, je hier geen spijt van krijgt! Je ziet namelijk echt jezelf terug. Geen gemaakte of overbewerkte beelden, vakwerk, gewoon zoals het is.

Super bedankt voor de mooie video! Onze bruiden krijgen door jouw werk echt een goed beeld hoe het is bij ons in de winkel 🙂

Jessica – Something blue bruidsmode

We kregen een newbornvideo cadeau voor de geboorte van onze dochter. Wat een geweldig cadeau, en vooral wat is het resultaat mooi geworden! Een blijvende herinnering waarin ons hele gezin gefilmd is ‘zoals we zijn’! Het contact met Carola was prettig en ze is heel flexibel in het afspreken. Tijdens het filmen hebben we amper gemerkt dat ze er was… Carola liet ons lekker ‘ons ding’ doen. De film ontvangen was een feestje, zonder al teveel te verklappen, op elk detail is gelet! Wij zijn heel blij met deze mooie herinnering.

Lianne

“Carola heeft een geweldig bedrijfsvideo gemaakt voor 3D Moments. Ze is heel enthousiast, oog voor details, leuke en creatieve ideeën. Snel met leveren. Inmiddels is het tijd voor een nieuw video en zal ik Carola daar voor benaderen.”

Miranda – 3D Moments Breda