- Dierbare momenten -

Newborn video

Een newborn video is een onwijs dierbare herinnering van jullie eerste periode als kersvers gezin die je altijd kunt terug kijken.

"...Wauw! Wat zijn wij blij en trots op jouw kunstwerk. Heel erg bedankt. We zijn sprakeloos..."

 

Dierbare herinnering

Een newborn video is een onwijs dierbare herinnering van jullie eerste periode als kersvers gezin die je altijd kunt terug kijken.

De eerste weken vliegen voorbij. Momenten die jullie nooit meer willen vergeten en dus vast willen leggen. Hoe tof om dat als een mooie clip te hebben!

newborn shoot

Misschien vinden jullie  het nog niet prettig om jullie zoon of dochter al zichtbaar op het internet te delen.

Dat is geen probleem hoor.

Gewoon even aangeven bij het boeken!

Voor het delen van jullie dierbare video maak ik dan een versie waar jullie lieve kind niet herkenbaar op beeld staat.

Je krijgt dus eigenlijk 2 video’s, als je toch wel iets van jullie prille gelukt wilt delen met anderen.

Ik monteer een extra versie die ik naar jullie toe stuur, zodat jullie kunnen aangeven of de versie zoals die nu is fijn voelt om wel te delen met anderen.
Want wees nu eerlijk: dat prachtige geluk, dat verdiend het om gedeeld te worden.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact op. 🙂

"... Jeetje meid, wat heb jij de newborn video van Sven weer ontzettend mooi in elkaar gezet! Zo mooi, zo eigen we zijn er weg van! En wat zijn we blij met jou!  Dank je wel!..."
"... Ontzettend leuke ervaring en zo relaxed! Super mooie herinnering om later aan kleine Evi te laten zien. Wij zijn er blij met het mooie filmpje..."
"...Super mooi geworden! En een feestje om uit te pakken. Muziekje helemaal leuk eronder...

"... Super!!! Het is heel mooi geworden Carola! Echt heel blij mee 😍... "

Geleverd op een mooie usb stick

Reiskosten 50 km rondom zwijndrecht (nl) inbegrepen

€200


Geleverd op een mooie usb stick
Reiskosten 50 km rondom zwijndrecht (nl) inbegrepen

€230

 

Duur opnames  

Kom je dan een hele dag filmen? Of kom je meerdere dagen om beelden te maken? Dat is een vraag die ik met regelmaat hoor. En nee hoor! Ik kom geen hele dag.  De opnames maak ik vaak met een uur, soms 1,5 uur. Ligt er net een beetje aan hoe de kleine man of dame wakker wordt 😉

Newborn fotoshoot

Een newborn video is niet hetzelfde als een newborn fotoshoot. De fotoshoot die je binnen een paar dagen nadat jouw zoon of dochter is geboren. Voor een newbornvideo maakt het niet uit hoe oud jullie zoon of dochter is. Gaat het met de moeder en de kleine spruit goed? Dan sta ik wat sneller op de stoep dan wanneer de eerste weken nog een beetje aftasten zijn. Na twee weken kan ik er zijn voor de opnames, maar na 2 maanden is ook nog zo super leuk om vast te leggen!  En hoe leuk! Als je na een paar dagen een fotoshoot hebt gedaan, om dan een paar weken na de geboorte de newborn video te doen! Dan heb je een hele mooie aanvulling op deze prachtige periode.

De opnames zelf


We spreken van te voren een tijd af die binnen het dagritme van jullie gezin past. Wanneer ik aan kom wordt vaak eerst het badje gedaan. Dan is de kleine daarna lekker fris voor de dag. Voeding volgt erna. Hierna maak ik nog beelden die voor jullie belangrijk zijn. Denk hierbij aan details in de babykamer, in jullie woonkamer, jullie huisdier of we gaan bijvoorbeeld een stukje wandelen, lekker knuffelen of misschien is er wel een oudere broer of zus die iets heel tofs weet.

Onzichtbaar aanwezig

Wanneer ik jullie gezin vastleg probeer ik zoveel mogelijk op de achtergrond aanwezig te zijn. Het ligt er natuurlijk aan hoe groot de ruimtes zijn waar jullie de opnames willen. Is het een kleinere ruimte zoals de badkamer. dan sta ik natuurlijk wat dichterbij dan in de woonkamer. Maar bij elk moment sta ik zover mogelijk bij jullie vandaan en kan met mijn mooie camera en lenzen van jullie prachtige gezin mooie close-up beelden maken. Op die manier zitten jullie lekker in je eigen bubbel van het prille geluk wat ik mag vastleggen.

Newborn video boeken 


Zeg nu zelf. De dingen die ik vastleg lijken voor jullie zo gewoon en alledaags. Maar dat is helemaal niet zo! Die eerste periode, die vliegen voorbij. En hoe ontzettend gaaf en dierbaar is het dan om jullie als gezin terug te zien? Tuurlijk maken jullie met je mobiel filmpjes van jullie kind, maar zoals ik het voor jullie vastleg dat kun je zelf niet.

Boek daarom jullie eigen video. Om jullie prachtige gezin voor altijd terug te kunnen kijken in die begin periode.

Niet overtuigd? Lees dan de reviews van de papa’s en mama’s die al een newborn video bij ons hebben geboekt.

Waarom Vos belevingen?

Een ongedwongen en ontspannen sfeer staat voorop. Daarom vinden de opnames plaats bij jullie thuis. De vertrouwde sfeer van de thuisbasis maakt video nog persoonlijker en specialer. Puurheid en spontaniteit staan voorop. Daarnaast is het de plek waar jullie zoon of dochter zich het meest ontspannen voelt.

Wij komen bij jouw thuis en filmen jullie tijdens diverse ‘alledaagse’ bezigheden. Mooie close-ups van jullie lieve kind, zijn of haar kamer en wellicht jullie fantastische huisdier. Om het plaatje compleet te maken worden de trotse ouders en eventuele grote broers/zussen ook bij de opnames betrokken. Doordat de video ook op social media gedeeld kan worden, kan iedereen zien hoe een prachtige beleving jullie mee maken.

Lees hier meer ervaringen.

  • Kosten Newborn video Een newborn video bij ons kost €200,- incl. BTW.
    Wat krijg je daar allemaal voor terug?
    Allereerst natuurlijk een onwijs dierbare herinnering die je altijd kunt terug kijken. Daarnaast krijg je de video op een mooie unieke USB-stick en kun je hem direct delen met al jullie dierbaren.
  • Kraamcadeau Een new born video kun je ook als super tof kraamcadeau geven. Zo’n mooi cadeau om te geven en te krijgen
  • Waarom een ‘newborn video’? De eerste periode na de geboorte van jullie kind vliegt aan je voorbij. Een herinnering die je natuurlijk blijvend wilt hebben. Door middel van een ‘newborn video’ kun je deze periode blijvend op beeld vastleggen. En het mooie is, dit kan bij Vos belevingen.

Wil jij een new born video voor jezelf of als cadeau?  Neem contact met ons op.

Spreekt mijn werkwijze jou aan?

Op zoek naar een videograaf?

Jouw videograaf  in Zwijndrecht, Dordrecht, Rotterdam en omstreken.

Jullie eigen newborn video om jullie eerste periode als kersvers gezin voor altijd terug te kunnen zien. Een super gaaf aandenken!

Bekijk voorbeelden en lees reviews.

Zij gingen je voor:

"... Jeetje meid, wat heb jij de newborn video van Sven weer ontzettend mooi in elkaar gezet! Zo mooi, zo eigen we zijn er weg van! En wat zijn we blij met jou!  Dank je wel!..."
"...Dag Carola, We hebben de video bekeken en we vinden het resultaat echt top! Bedankt nogmaals voor de goeie service!!...”
"...Super mooi geworden! En een feestje om uit te pakken. Muziekje helemaal leuk eronder...
"...Heel erg leuk!  We zijn er heel blij mee. Bedankt! ..."
Carola, wat heb je prachtig werk afgeleverd!❤ Wat is ons gezin prachtig op film en beeld gezet! Alles klopte en wij waren intens gelukkig. Dit zijn herinneringen voor het leven die wij nu altijd kunnen koesteren. 💞 Ps je pakket was weer spot on! Mooi hout kistje en heel persoonlijk 😊 plus, de popcorn was heerlijk! 👌 Liefs Mark, Nick en Tamara  🐾 van Pip.
"Carola van Vos belevingen heeft een ontzettend mooie newborn video gemaakt van onze dochter. Alle voor ons zo belangrijke elementen komen in de video terug, tot onze geliefde kat aan toe. Alles verliep ook nog eens ontzettend relaxt en eigenlijk stond het er binnen no time op, wat ontzettend fijn was. De video is een mooie, blijvende herinnering, waar we erg blij mee zijn. Voor ons is Vos belevingen een enorme aanrader!”

"... Super!!! Het is heel mooi geworden Carola! Echt heel blij mee 😍... "
“We hebben bij ons gezin een newborn video laten maken ,we waren heel erg benieuwd naar het resultaat!en wat voor een resultaat! Er was vanaf moment een gelijk een klik met de grote zussen en dat was al gezellig. 

Carola nam alle tijd voor de video en filmde alles wat we graag wilden..ook heel veel geduld met Briona onze knappe prinses! We kijken heel vaak de newborn video en zijn blij dat we die momenten kunnen koesteren! Heel erg bedankt voor deze prachtige film van ons gezinnetje! Liefs Marco Romilda jula fayenne en Briona!
"... Het was een leuke, spontane en ontspannen shoot bij ons thuis. Wij zijn erg blij met de prachtige beelden en kijken met veel liefde telkens terug. Bedankt voor het vastleggen van dit persoonlijke moment!..."
“Carola heeft voor ons een newborn video gemaakt van ons zoontje toen hij net 5 weken oud was. Eerst twijfelden we heel erg of we dit wel wilden, maar ó wat zijn we blij dat we dit hebben gedaan! Nu, een half jaar later, lopen de tranen nog steeds over mijn wangen als ik de video bekijk. Het is zó bijzonder om terug te zien! De eerste weken met zo’n kleintje word je geleefd en gaat de halve wereld aan je voorbij. Je vergeet zo snel hoe klein hij is geweest.Alles wat voor ons belangrijk is zit erin, tot de katten aan toe.
Kleine momentjes die ze eruit gepikt heeft en in de video verwerkt heeft.. geweldig! 
Het is zo fijn om deze beelden te hebben en om alles weer even opnieuw te beleven.
Carola, nogmaals super bedankt voor deze prachtige herinnering! 
.

Wat een super zwangerschaps fotoshoot hebben we bij jou gehad Carola.
Alle drie zijn we niet echt mensen die graag in the picture staan. En met onze dochter van vier weet je het ook maar nooit of ze iets wil wanneer het moet. Maar al gauw voelden we op ons gemak en stonden we te kletsen en gek te doen, waar hele mooie leuke foto’s zijn uit gekomen. Precies zoals we zijn.


En paar weken later was onze mooie jongen geboren.
Toen Guus drie weken was hebben we een geboortefilm door jou laten maken, wat is die super mooi geworden! We kijken hem nog regelmatig terug want je vergeet zo snel hoe mooi klein onze jongen was.
Een heel mooi emotioneel cadeautje waar we heel erg blij mee zijn!
Bedankt lieve Carola

"...Ze probeerde er uit te halen wat er in zat! Ook oog voor detail bijv gulp dicht, armband draaien etc. Erg goede kwaliteit en zelfs nog leuker dan verwacht !! Kortom aanrader!!! ..."