Zwangerschapsshoot

Toen ik de vraag van Nando en Mitzy kreeg of ik hun zwangersschapsshoot wilde doen kon ik niet anders dan ja zeggen. Vorig jaar mochten Maxine en ik hun bruiloft vastleggen. Hoe bijzonder is het als je dan nog geen jaar later hun met zijn 3-en mag fotograferen. Toen konden we ze nog gewoon een knuffel geven om te feliciteren met hun bruiloft, maar nu doen we het natuurlijk niet.

Kasteeltuin

Nando en Mitzy wonen niet bij mij om de hoek, maar dat maakt helemaal niet uit. We spreken af op dezelfde plek als waar we hun bruiloftshoot gehouden hebben. Kasteeltuin Hemmen, dat ligt vlakbij Elst.

Van te voren loop ik mijn ronde door het park heen, om mooie plekjes te zoeken die nét even anders zijn dan van de bruiloft, maar dat het wel herkenbaar nog is van de locatie. Wat een tof park is dit toch en het weer zit vandaag ook goed mee. We hadden eigenlijk een dag eerder afgesproken, maar toen gaf de buienradar alleen maar regen, regen en nog eens regen op. Dus goede keuze dat we het een dag verplaatst hebben!

Nadat ik mijn ronde gelopen heb, hier en daar met mijn mobiel alvast een foto gemaakt heb van die plekjes loop ik Nando en Mitzy tegemoet op de parkeerplaats. We zwaaien heel blij naar elkaar. Wat is dit onwennig. 1,5 meter is super belangrijk, dus dat houden we goed aan.

Meekijken op de camera

Tijdens de shoot laat ik normaal aan jullie foto’s tussendoor zien hoe het wordt. Zo krijgen jullie een idee hoe leuk jullie op beeld zijn en krijgen jullie alvast een idee van het eindresultaat. Nu met de 1,5 meter afstand gaat dat wat lastig. Ik heb geen armen van 1,5 meter, maar ik heb ook niet een zo’n groot scherm dat je het van 1,5 meter nog goed kan zien.

Maar lang leve whatsapp! Ik maak gewoon een foto van mijn beeldscherm en app die naar jullie door. Zo krijgen jullie toch het gevoel dat ik wil creëren tijdens een shoot. Bij Nando en Mitzy deed ik dit dus ook. Het voelt wel vreemd om mijn telefoon bij de fotoshoot erbij te pakken, maar ja. Het is voor een goed doel. En het werkt ook prima eigenlijk. 

Tijdens de shoot hebben we wel wat bekijks van mensen die hun honden aan het uitlaten zijn. Maar we houden van iederen verder netjes afstand dus dat gaat helemaal fijn. 

 

Boek jullie fotoshoot

Oké, misschien had je normaal eerst nog even naar de kapper gegaan.  Maar ook dat kan nu weer ingepland worden ;). Maar wat vooral belangrijk is: jullie zijn al samen. En dat vraagt natuurlijk om een toffe fotoshoot. Samen zoeken we een toffe buitenlocatie uit, een goed tijdstip en dan gaan we samen op pad. Ik heb mijn lens bij mij waarmee ik ook met ruime afstand close-ups van jullie kan maken. Voor €150,- kun je de fotoshoot bij mij boeken. Ik neem de tijd voor jullie. Dus geen gedoe met een kwartiertje en weer door. Want ik vind het vooral belangrijk dat jullie je op jullie gemak voelen. Met twee weken ontvangen jullie alle toffe foto’s digitaal en zonder logo. Hierdoor kun je de foto’s gebruiken voor wat jij wilt. En wil je hem laten afdrukken, maar je weet even niet waar? Dan kan ik je daar nog bij helpen.

 

Stuur mij gerust een berichtje als jullie ook een fotoshoot willen boeken en dan prikken we een datum!

 

https://vosbelevingen.com/fotografie/

 

Bekijk ook hier de trouwdag van Nando en Mitzy

Bekijk hier meer over deze toffe locatie. 

 

Hieronder een kleine selectie van de shoot: