Zakelijke video2

Uw nieuwe visitekaartje

Een bedrijfsvideo geeft gezicht aan uw onderneming, biedt de mogelijkheid om meer
zichtbaarheid te creëren online en u kunt u boodschap effectief overbrengen.

Diensten

Je bent meer dan een ICT’er. Je hebt een groot aanbod aan diensten, maar hoe maak je die allemaal zichtbaar? Door een toffe video header op je website!

Door middel van een persoonlijk bericht zorg je ervoor dat klanten zien met wie ze te maken hebben, op deze manier is de drempel lager om contact op te nemen of jouw product of dienst af te nemen.

In de spotlight 


Is het voor uw klanten niet duidelijk hoe jouw product tot stand komt? Haken klanten af omdat ze denken dat het een moeilijk proces is die ze moeten doorlopen voor zij hun persoonlijke product laten maken? Zet uw dienst of product in de spotlight door een pakkende productvideo.

Benadruk de voordelen van uw dienst of product. Onderscheid u van de concurrentie.

 Instructievideo

Geef de kijker een duidelijke boodschap. Denk bijvoorbeeld aan hoe een klant een product moet gebruiken, hoe een werknemer met de nieuw machine moet omgaan of .. de mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Meer info over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Styled shoot

Een sessie waarbij allerlei leveranciers bij elkaar komen om een mooi resultaat neer te zetten. Wat mag niet ontbreken op een bruiloft? Deze producten en diensten mogen dan ook met zo’n shoot niet ontbreken.

Meer info over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Zij gingen u voor

Boek nu uw eigen bedrijfsvideo!