Zakelijke video – Cakesmash fotograaf

Het is tijd om de zakelijke video van Sabrina te delen. Tijdens de cakesmash fotoshoot was ik aanwezig om haar zakelijk video te maken.

Sabrina en ik hebben vorig jaar samengewerkt op een bruiloft. Het was dan ook erg leuk om haar nu in haar eigen boutique studio aan het werk te zien. Haar creativiteit en aandacht voor details vielen mij op. Ze zorgde ervoor dat de kleine meid die voor haar cakesmash kwam zich op haar gemak voelde en dat ze zich lekker kon uitleven met de taart.

Tijdens deze shoot filmde ik tijdens de shoot om de kijker van de video een blik achter de schermen te geven en te laten zien hoe zo’n cakesmash-shoot in zijn werk gaat. Van het opzetten van het decor en de outfits tot het zorgen voor een veilige en speelse omgeving, Sabrina wist echt hoe ze de jarige  op haar gemak konden stellen en super foto’s kon maken.

Met deze video wil ik ervoor zorgen dat potentiële klanten een voorproefje krijgen van de geweldige ervaring die ze kunnen hebben en de prachtige herinneringen die ze kunnen koesteren door bij Sabrina een shoot te boeken.

Ik vind het enorm leuk dat ik voor Sabrina deze video mocht maken. Ben jij nog op zoek naar een fotograaf om deze mijlpaal van jullie zoon of dochter vast te leggen? Neem dan zeker een kijkje op de site van Sabrina!  

Meer weten over zakelijke video? Klik hier.