Trouwvideo

Laat jullie lekker inspireren door bruidsparen die jullie zijn voorgegaan.

Herbeleving trouwdag

Jullie bruiloft samengevat in een trouwclip. Perfect om met vrienden en familie jullie dag te herleven. Een super gave aanvulling op de trouwfoto’s van jullie trouwdag. Nieuwsgierig hoe een trouwclip eruit komt te zien? Laat jullie lekker inspireren door bruidsparen die jullie zijn voorgegaan.

 


Emoties

Op film komen emoties en spontaniteit toch net een tikkie beter over dan alleen op foto’s.  Ik zet geen momenten in scene, dus je hoeft niet bang te zijn dat ik jullie liefdevolle momenten onderbreek. Telkens als jullie terug kijken naar jullie trouwdag wordt je weer herinnert aan al die mooie, leuke, liefdevolle momenten. Kijk terug naar hoe nerveus je was, hoe je geliefde ’s ochtends de voorbereidingen treft en hoe prachtig jullie liefde voor elkaar is!


Vos belevingen op jullie trouwdag

Waarom Vos belevingen kiezen voor jullie trouwdag? Tijdens jullie trouwdag ben ik zo onzichtbaar mogelijk. Ik wil niet in de weg lopen en ben op de achtergrond te vinden. Ik vind het aller belangrijkste dat jullie en jullie gasten zich op het gemak voelen. Op die manier kan ik de mooiste beelden maken met échte emoties, details en sfeer.

Vanaf het moment dat mijn dag bij jullie begint staat mijn camera stand-by, zodat ik geen tof moment mis. Ik sta klaar om jullie liefde, die mooie tranen, die liefdevolle blik, die twinkels in de ogen en veel meer vast te leggen. Want het zijn juist die momenten die laten zien hoe prachtig jullie als stel zijn en hoe mooi jullie trouwdag is. Die momenten, díe zijn het waard om voor altijd te koesteren.

 

Klik

Ik vind het super belangrijk dat we een klik met elkaar hebben. Daarom plannen we altijd een kennismakingsgesprek in. We nemen dan jullie dag door met de dingen die tot op heden al bekend zijn. Na het gesprek maken jullie pas de definitieve keuze of wij erbij mogen zijn om jullie dag vast te leggen. Als ik er de hele dag bij ben op jullie bruiloft is het toch fijn om te weten wie er de hele dag rondhuppelt met een camera 😉

 Prijzen

Jullie trouwdag is uniek! Hieronder staan een aantal pakketten die te boeken zijn. Welk videopakket past het beste bij jullie?

Door middel van onze vrijblijvende kennismaking kom ik achter jullie dagindeling en wensen, past daar geen kant en klaar pakket bij? Dan maak ik een mooie offerte voor jullie helemaal aangepast op jullie trouwdag. Geen probleem!

 

 

 

Levering trouwvideo

Levering van jullie eigen trouwclip is met maximaal 6 weken. Jullie ontvangen jullie trouwvideo in een gezellig pakketje (al zeg ik het zelf) thuis met een track en trace.

Hebben jullie een langere registratie bijgeboekt? Dan ontvang je deze op hetzelfde moment als de trouwclip

Hebben jullie de aanvulling same day edit bijgeboekt? Dan ontvang je die al op de avond van jullie bruiloft!  

 

Same day edit

Jullie avondfeest openen met een al een video dan jullie bruiloft? Zien hoe jouw geliefde deze dag is begonnen? Gelijk de sfeer zetten voor de rest van de avond? Of misschien kunnen jullie zelf niet wachten om jullie trouwclip te ontvangen? Boek dan jullie same day edit bij jullie videopakket.

Voor €250 euro kun je de same day edit boeken bij pakket 1,2 of 3. Bij het super pakket zit de same day edit erbij inbegrepen.

Langere registratie

Meer beelden van jullie trouwdag? Kies dan voor een langere videoregistratie. Kruip samen lekker op de bank met een zakje popcorn om jullie geloftes, JA-woord, speeches van jullie dierbaren of jullie openingsdans terug te kijken. Van te voren spreken we af welke momenten van jullie trouwdag terug komen in deze trouwvideo.

De langere registratie zit inbegrepen in het super pakket, maar is ook los bij te boeken bij pakket 1, 2 en 3.

Boek jullie trouwvideo

Zijn jullie enthousiast geworden? Spreekt mijn manier van werken jullie aan? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Ik ben nieuwsgierig naar jullie verhaal!

Iedere bruiloft is uniek. Hierom vind ik het belangrijk om jullie eerst te ontmoeten. Ik kan bij jullie thuis langskomen, afspreken op jullie trouwlocatie of als we verder van elkaar wonen doen we de eerste kennismaking telefonisch of met beeldbellen.

 

Trouwfilm? Doen! Een té kicke herinnering van jullie trouwdag!

 

Vos belevingen legt jullie herinneringen vast.

Kies jullie pakket

Altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Geleverd op USB-stick
Aantal uren uitbreiden? Dat kan voor €125,- per uur.

Pakket 1

€495

tot 4 uren aanwezigheid

 • Trouwclip 4-5 min.
 • Levertijd max. 6 weken

Pakket 2

€ 795

Tot 8 uren aanwezigheid

 • Trouwclip 5-6 min.
 • Levertijd max. 6 weken
 • Reiskosten NL & BE

Pakket 3

€ 1.195

Tot 12 uren
aanwezigheid

 • Trouwclip 5-7 min.
 • Levertijd max. 6 weken
 • Reiskosten NL & BE
 • Live geluid in trouwclip

Super pakket

€2.295

Alles wat je wenst in één pakket

 • Twee videograven
 • De hele dag aanwezig
 • Dezelfde dag nog een teaser
 • Trouwclip van 5-7 min.
 • Extra beeldmateriaal; De gehele ceremonie op beeld, inclusief geluid.
 • Geleverd in extra luxe beleving box
 • Een tweede USB-stick
 • Levertijd max. 6 weken
 • Reiskosten NL & BE

Extra opties

bij te boeken bij de bovenstaande pakketten

Same day edit  

€ 250

Extra USB-stick

€30,-

Langere registraties met live geluid:
ceremonie/speeches

Tot 20 minuten 

€250,-

Tot 45 minuten

€ 500,-

 

 

Same day edit

Trouwclip