Sollicitatie met video

De banen liggen helaas niet voor het oprapen. Lang niet iedereen krijgt de kans zich te laten zien. Dit is jouw kans om de beste kant van jezelf te laten zien! Solliciteren met een video heeft veel voordelen en wordt soms ook verplicht gesteld door bedrijven. Een eerste indruk kun je maar één keer achterlaten. Niets zo belangrijk dat die indruk dan ook goed is.

Niet iedereen is sterk in het schrijven van een goede brief. Maar bijvoorbeeld wel sterker in verbale communicatie. Door middel van een video kun je laten zien wie jij bent. Dat spreekt de nieuwe werkgever direct aan, zonder dat jij dat op papier probeert over te brengen.  Een korte snelle clip waardoor de nieuwe werkgever direct een goede en kloppende indruk krijgt van jou.

Er is van alles mogelijk bij het maken van sollicitatieclip. Een algemene indruk of daadwerkelijke gericht op de functie en dat allemaal op de manier die jij wenst. Dus laat ons jou helpen bij het vinden van je nieuwe baan! Neem contact met ons op!

En wil jij ook gelijk een nieuwe zakelijke profielfoto zodat jouw sollicitatie helemaal compleet is? Ook dat doet Vos belevingen!

Lennart:
“In de huidige krappe arbeidsmarkt is het belangrijk dat je al bij je motivatiebrief opvalt. Dankzij de sollicitatie video en zakelijke foto, die ik liet maken door Vos belevingen, werd ik binnen een korte tijd al uitgenodigd voor het eerste gesprek. Bij dit gesprek kreeg ik direct positieve reacties op de video.

Deze video heeft er mede er toe geleid dat ik nu een prachtige nieuwe baan heb! Carola had enorm veel geduld tijdens de opnames en ik voelde mij enorm op mijn gemak. Bedankt.”
Logo Vos belevingen