Reviews

Bruidsparen reviews – ontvangen op The Perfect Wedding

Wat zeggen bruidsparen over mij?

Voor onze grote dag, hadden wij eerst een videogesprek met Carola. Tijdens dit videogesprek klikte het meteen en was het al gezellig! Op de grote dag was Carola er de gehele dag bij. Zij was erg meedenkend met ons en de fotograaf. Het eindresultaat was geweldig! De gehele dag met de mooie momenten staan op video. Elke keer als we de video terug kijken staat er weer een glimlach op onze gezicht. Wij hebben een hele leuke en gezellige dag gehad met Carola en zijn erg blij dat wij haar hebben gekozen om onze mooiste dag vast te leggen.
Cem en Mandy
mei 2022
Wat een tof mens! Kennisgemaakt-per toeval-op de bruiloft van een vriendin: was meteen al prettig. Nog vrij op onze datum en later contact via telefoon, app en mail. Keurig op tijd op onze dag, meteen gezellig! Niet op de voorgrond, prettig contact met ons, de kinderen, fotograaf en andere gasten. Mét als kers op de taart een PRACHTIGE film! Hadden we niet willen missen!!! Carola, super bedankt! Misschien moet je in mijn geval nog een doos tissues nasturen, aangezien we de film-binnen 3 dagen-al tig keer hebben bekeken 🙂 Dikke 10! Veel liefs, Kristel en Antwan 
Kristel en Antwan
juli 2022
Carola luisterde goed naar onze wensen en dacht graag met ons mee. Ze was altijd beschikbaar voor eventuele vragen en reageert snel. Op de trouwdag zelf was ze ruim op tijd en goed voorbereid aanwezig. Gedurende de dag was ze (positief) onopvallend aanwezig. Alle hoogtepunten heeft ze super mooi vastgelegd, maar ze heeft ook oog voor details. Vanwege ons budget hebben wij tot het laatste moment getwijfeld of wij een videograaf wilden vragen voor onze bruiloft. Met onze trouwfilm heeft Carola laten zien dat het absoluut een must is!! Wat zijn wij blij en dankbaar dat wij Carola hebben gevonden!
P & F
juni 2022
Wat hebben wij een fantastische dag gehad van begin tot eind! Samen met onze jongens genoten van elke minuut, ieder uur, ieder moment! Mede dankzij Carola is de dag verlopen zoals wij dit van te voren bedacht hadden! De trouwvideo is meer dan mooi! Al onze dierbaren staan er zo mooi op, ieder moment is prachtig vastgelegd. Een film vol mooie herinneringen! Lieve Carola, nogmaals dank je wel voor een dag met een "gouden" randje!! Liefs Ralf, Hanneke, Vinn en Siem
Hanneke en Ralf
juni 2022
Doordat de moeder van de bruidegom (mijn man!) in het ziekenhuis lag, besloten wij - super last minute - voor een videograaf te kiezen. Wij kozen met heel veel plezier voor de mega enthousiaste, begripvolle Carola! En als ik eerlijk ben; een videograaf is iets waar je écht ruimte voor 'moet' maken in je begroting! Het is een video met zo vreselijk veel mooie emoties geworden; echt ongelooflijk... Steeds weer opnieuw kippenvel en zelfs de tranen komen zo nu en dan weer over mijn wangen rollen, van geluk (en ik heb de video's echt al een paar keer gezien, haha)! Carola had - als verrassing - ook nog een 2e videograaf meegenomen: Maxine. Ook een hele lieve, leuke meid! Beide bleven ze erg 'gepast' op de achtergrond; ze waren aanwezig, maar niet zichtbaar. Heel erg prettig en knap hoe ze dit deden!!! Carola; wij zijn je super dankbaar voor de geweldige video's en het prachtige pakketje waar de USB-stick in zat. We waren zo verrast toen we het uitpakten! Echt weer eén groot feest! HEEL erg bedankt!!!!! 
Lisette en Arjan
april 2022
Wat is Carola een fijn persoon om bij je te hebben op je mooiste dag. Oog voor detail, goede tips en positief onzichtbaar op de dag zelf. Bij de film zagen wij dingen die wij op de dag zelf niet hebben gezien. Je herbeleeft de dag weer helemaal opnieuw. Wij zijn zo blij met onze film dat wij Carola echt iedereen aanraden. Echt een aanvulling op je bruiloft!
Melanie en Micheal
sept 2021
Prachtige trouwvideo gemaakt van ons huwelijk in Portugal! Een plezier om mee samen te werken, ze pasten perfect bij onze groep familie en vrienden waarmee we naar Portugal trokken.
Sophie en Kevin
Oktober 2021 - portugal
Een week voor onze bruiloft besloten om Vos belevingen onze dag vast te laten leggen. Beste keuze ooit. Vooral de same day edit was zo mooi. De avondgasten krijgen in een korte film een prachtige samenvatting van de dag te zien. Echt een aanrader!!
T & J
mei 2022
Eerst op het laatste moment besloten Carola in te huren als videografe van onze bruiloft, welke door corona pas ruim een jaar later doorging, maar absoluut geen spijt van gehad. Carola bleef zeer betrokken in de tussentijd en was altijd bereikbaar, wat we waarderen in haar. Foto's zeggen al meer dan woorden maar fragmenten van speciale momentjes zijn zo waardevol om terug te kunnen kijken. En je merkt amper dat ze vastgelegd worden, Carola is op afstand toch heel dichtbij. Echt superblij met de video. Het videoboek is ideaal om overal mee naartoe te nemen en aan iedereen te kunnen tonen en toont haar oog voor detail. PS. Ze kan ook loshangende knoopjes aan trouwjurken spotten en terug vastzetten.
Linda en Chhewang
juli 2021
Persoonlijk betrokken en een expert in haar vak! Carola heeft onze bruiloft perfect in beeld gebracht en ging moeiteloos op in de omgeving. Ze staat open voor eigen ideeën en past perfect aan op onverwachte situaties. De aftermovie was een genot om naar te kijken, we herbeleefde de dag weer. Als je een videokanjer zoekt, dan ben je bij Carola aan het juiste adres!
Sanza en Vincent
sept 2021
Wij zijn zo ontzettend blij met de trouwfilm die Carola heeft geschoten. Bewegende beelden zeggen zo veel meer dan foto's en Carola maakt dit meer dan waar! Carola is een hele fijne, meedenkende vrouw die echt oog voor detail heeft. Zelfs het ontvangen/uitpakken van de trouwvideo is een feestje op zich. Super bedankt Carola!
Marlinda en Jordi
sept 2021
Afgelopen zaterdag hebben we de beelden gehad van onze Italiaanse bruiloft en wat is het mooi geworden, boven verwachting. We beleefden de bruiloft echt weer even opnieuw, heel bijzonder. Carola is flexibel en heeft onze wensen goed meegenomen in haar werk. We raadden Vosbelevingen aan iedereen aan.
Barend en Jessica
aug 2021 - Italië
Met en dankzij Carola is onze dag nog feestelijker geworden. Haar vrolijkheid en humor, aandacht voor details en enthousiasme zorgen voor een prachtige eindresultaat. Toen wij de video ontvingen waren wij weer helemaal terug bij onze trouwdag. Carola gaat zo onopvallend te werk, dat wij van sommige dingen niet eens door hebben gehad dat ze zijn gefilmd. Gasten hadden niet eens door dat zij de videograaf was, zo mengt ze zich onder de mensen. Het videoboek dat Carola aanbiedt is echt een uitkomst. Makkelijk mee te nemen en enorm laagdrempelig om er nog eens een keer bij te pakken. Carola, dankjewel voor alles!
J & T
aug 2021
Carola is fantastisch! Hadden geen betere en leukere videograaf kunnen wensen! Blij dat zij onze dag heeft kunnen vastleggen. We hebben gegierd van het lachen, ze was echt een onderdeel van onze dag! Absoluut een aanrader
Ronald en Eveline
aug 2021
Carola was top! Ze heeft een super leuk filmpje gemaakt van onze bruiloft waar we nog lang van kunnen nagenieten. Ze heeft zelfs het filmpje nog wat aangepast en stelde onze wensen centraal. De samenwerking met onze fotograaf was heel goed, ze hebben zelfs wat beelden uitgewisseld. We kregen het filmpje in een hele leuke verrassingsbox met zelfs nog wat extra's erbij. Wij bevelen Carola zeker aan
Inge en Matthijs
mei 2021
Wauw!! Dat is 1 woord wat ze zeiden na de video van Carola. We werden er zelf emotioneel van en beleefde heel onze dag opnieuw. Carola is echt een hele leuke spontane lieve meid. We waren meteen verkocht bij het eerste gesprek! Heel leuk om bewegende beelden te hebben van onze kindjes, echt kostbare herinneringen. Wij zouden Carola echt aanbevelen! Het videoboek is ook een groot succes, heel erg leuk om aan mensen te laten zien! Carola luisterd goed naar je wensen en verstaat echt haar vak. In 1 woord gewoon Top! Nogmaals super bedankt voor het vastleggen van onze dag!
Kelly en Bart
juni 2021
Wij hebben een super mooie dag gehad! Toen wij de beelden terug keken, beleefde wij heel de dag weer opnieuw. Prachtige beelden stuk voor stuk, echt een feestje!
Lindsay en Ferry
juli 2021
Na lang wikken en wegen besloten wij toch voor een videograaf te gaan & WAUW wat zijn we blij dat we deze keuze hebben gemaakt. De communicatie was super en op de dag zelf is ze wel aanwezig maar toch ook weer niet. En dan hebben we het nog niet eens over het eindresultaat gehad, zo onwijs mooi! Carola kwam het pakketje persoonlijk brengen omdat we bijna om de hoek wonen. Dit maakte het nog mooier om elkaar nog even een keer te zien. Wij zijn zo blij met onze trouwclip & elke keer weer, kijk ik ernaar met tranen in mn ogen. En uiteraard was het uitpakken ook een cadeautje, wat was dat leuk verpakt!
Kim en Leon
juni 2021
Wat hebben wij ontzettend mooie beelden ontvangen! We beleven de dag steeds weer opnieuw als wij de beelden bekijken. De mooie beelden, hoe de film in elkaar is gezet en de muziekkeuze in de film is nog mooier dan wij hadden kunnen verwachten. De communicatie vooraf én tijdens de bruiloft was ook heel fijn; niet dwingend en alles is bespreekbaar. Daarnaast hadden wij op de dag zelf vaak niet eens door dat Vos Belevingen aanwezig was. Zo knap dat ze zo op de achtergrond bleven, maar wel super mooie beelden hebben gemaakt! Ook de aflevering van het pakketje doet de naam “Vos Belevingen” eer aan. Een compleet pakket waardoor wij daadwerkelijk verrast waren en onze eigen trouwvideo een echte beleving werd!!
Rudmar en Alaisa
mei 2021
Wijn hebben dankzij Carola en Maxine een fantastische dag gehad! Aanvankelijk zouden we 23 mei 2020 trouwen, door de Corona maatregelen hebben we dit helaas moeten verplaatsen naar 24 oktober 2020. Na het verplaatsen was het nog niet klaar en moest er veel aangepast worden om de dag door te kunnen laten gaan. Zoals het dag schema en de locatie. Dit was gelukkig geen enkel probleem en bovendien werd er goed meegedacht om tot de juiste invulling van de dag te komen. Daarnaast zijn we enorm tevreden over de fotografie en de videografie. We kijken mede dankzij jullie terug op een enorm mooie dag!
Julia en Jesper
oktober 2020
Carola is een echte vakvrouw. Fijn in communicatie en zeer fijn in omgang. We hebben Carola samen met Maxine(ook een topper!) Op onze dag gehad. Ze verzorgden zowel de foto's als een film! Tevens hebben we ook nog een prachtig trouwalbum afgenomen. Twijfel niet en boek deze topper snel voor prachtige spontane foto's en een mooie film om je mooiste dag terug te kijken.
Lilianne en Jasper
oktober 2020
Het kennismakingsgesprek was gezellig en het voelde gelijk goed en vertrouwd! Heb daarna nog wijzigingen door gegeven per mail wat heel duidelijk bevestigd werd. Op de dag heb ik ze bijna niet gezien, maar alle mooie momenten zijn wel vast gelegd! Heel erg tevreden en blij met eind resultaat!
Jessica en Roy
mei 2019