Ondernemers

Personal branding video

Jouw onderneming in beeld

Jouw bedrijfsvideo als visitekaartje

Een bedrijfsvideo geeft gezicht aan jouw onderneming. Je eigen bedrijfsvideo biedt de mogelijkheid om meer zichtbaarheid te creëren online en je kunt je boodschap effectief overbrengen

Wil je jouw onderneming krachtig neerzetten? Loop je al langer rond met het idee dat je nu toch echt eens jouw content wilt aanvullen met een gave video. Laten zijn wie jij bent en waar jij voor staat. Met een video maak je jezelf zichtbaar, verlaag je de drempel voor potentiele klanten om contact met jou op te nemen en laat je zien wie jij echt bent.

Als jij een ondernemer bent die zichzelf wilt laten zien, dan is deze shoot voor jou!

Van te voren hebben we contact over wat jij wilt laten zien en wat jouw boodschap is. Ik vind het belangrijk dat ik jouw verhaal om kan zetten in een gave video. Daarom ga ik je meerdere vragen stellen; Ik wil onder andere weten wie jou ideale klant is, wat jouw visie is en wat de reden is dat je jouw onderneming bent begonnen.  Ik denk met je mee hoe we voor jouw bedrijf het juiste verhaal kunnen neerzetten. Ik laat mij inspireren door jouw passie.

Natuurlijk is zo’n opname spannend. Zeker als je dit de eerste keer wordt dat je een video gaat opnemen. Maar ik help je waar nodig en zorg ervoor dat je je op je gemak voelt. Op die manier krijg je de meest toffe shots en laat je je echt jij zien.

Heb je de informatie die je zocht niet kunnen vinden? Laat mij het weten!

Spreekt mijn werkwijze jou aan?

Op zoek naar een videograaf?

Jouw videograaf  in Zwijndrecht, Dordrecht, Rotterdam en omstreken.

Jullie eigen trouwvideo om jullie dag te herleven. Een super gaaf aandenken! Bekijk voorbeelden en lees reviews.