Newborn Video

Jouw zoon of dochter op het witte doek? Zo vroeg al? Ja! Doen!

De eerste weken vliegen voorbij. Momenten die jullie nooit meer willen vergeten en dus vast willen leggen. Hoe tof om dat als een mooie clip te hebben!

 

Duur opnames > Kom je dan een hele dag filmen? Of kom je meerdere dagen om beelden te maken? Dat is een vraag die ik met regelmaat hoor.

Nee hoor! De opnames maak ik vaak met een uur, soms 1,5 uur. Ligt er net een beetje aan hoe de kleine man of dame wakker wordt 😉

De opnames zelf > We spreken van te voren een tijd af die binnen het dagritme van jullie gezin past. Wanneer ik aan kom wordt vaak eerst het badje gedaan. Dan is de kleine daarna lekker fris voor de dag. Voeding volgt erna. Hierna maak ik nog beelden die voor jullie belangrijk zijn. Denk hierbij aan details in de babykamer, in jullie woonkamer, jullie huisdier of we gaan bijvoorbeeld een stukje wandelen, lekker knuffelen of misschien is er wel een oudere broer of zus die iets heel tofs weet.

Onzichtbaar aanwezig > Wanneer ik jullie gezin vastleg probeer ik zoveel mogelijk op de achtergrond aanwezig te zijn. Het ligt er natuurlijk aan hoe groot de ruimtes zijn waar jullie de opnames willen. Is het een kleinere ruimte zoals de badkamer. dan sta ik natuurlijk wat dichterbij dan in de woonkamer. Maar bij elk moment sta ik zover mogelijk bij jullie vandaan en kan met mijn mooie camera en lenzen van jullie prachtige gezin mooie close-up beelden maken. Op die manier zitten jullie lekker in je eigen bubbel van het prille geluk wat ik mag vastleggen.

Newborn video boeken > Zeg nu zelf. De dingen die ik vastleg lijken voor jullie zo gewoon en alledaags. Maar dat is helemaal niet zo! Die eerste periode, die vliegen voorbij. En hoe ontzettend gaaf en dierbaar is het dan om jullie als gezin terug te zien? Tuurlijk maken jullie met je mobiel filmpjes van jullie kind, maar zoals ik het voor jullie vastleg dat kun je zelf niet.

Boek daarom jullie eigen video. Om jullie prachtige gezin voor altijd terug te kunnen kijken in die begin periode.

Niet overtuigd? Lees dan de reviews van de papa’s en mama’s die al een newborn video bij ons hebben geboekt.

Angela – Newborn Levi
“ó wat zijn we blij dat we dit hebben gedaan!
Je vergeet zo snel hoe klein hij is geweest.” 
Daniëlle – newborn Jaylee
“Alle voor ons zo belangrijke elementen komen in de video terug, tot onze geliefde kat aan toe. Alles verliep ook nog eens ontzettend relaxt en eigenlijk stond het er binnen no time op, wat ontzettend fijn was. De video is een mooie, blijvende herinnering, waar we erg blij mee zijn.”
Bertine – newborn Guus
“We kijken hem nog regelmatig terug want
je vergeet zo snel hoe mooi klein onze jongen was.
Een heel mooi emotioneel cadeautje waar we heel erg blij mee zijn! “
Romilda en Marco
We hebben bij ons gezin een newborn video laten maken ,we waren heel erg benieuwd naar het resultaat!en wat voor een resultaat!
Er was vanaf moment een gelijk een klik met de grote zussen en dat was al gezellig,Carola nam alle tijd voor de video en filmde alles wat we graag wilden..ook heel veel geduld met Briona onze knappe prinses!
We kijken heel vaak de newborn video en zijn blij dat we die momenten kunnen koesteren!
Heel erg bedankt voor deze prachtige film van ons gezinnetje!

Alle elementen zijn er in meegenomen van die schattige kleine voetjes tot de felicitatie kaarten en haar kamertje

Een ongedwongen en ontspannen sfeer staat voorop. Daarom vinden de opnames plaats bij jullie thuis. De vertrouwde sfeer van de thuisbasis maakt video nog persoonlijker en specialer. Puurheid en spontaniteit staan voorop. Daarnaast is het de plek waar jullie zoon of dochter zich het meest ontspannen voelt.

Wij komen bij jouw thuis en filmen jullie tijdens diverse ‘alledaagse’ bezigheden. Mooie close-ups van jullie lieve kind, zijn of haar kamer en wellicht jullie fantastische huisdier. Om het plaatje compleet te maken worden de trotse ouders en eventuele grote broers/zussen ook bij de opnames betrokken. Doordat de video ook op social media gedeeld kan worden, kan iedereen zien hoe een prachtige beleving jullie mee maken.

Lees hier meer ervaringen.

  • Kosten Newborn video Een newborn video bij ons kost €150,- incl. BTW.
    Wat krijg je daar allemaal voor terug?
    Allereerst natuurlijk een onwijs dierbare herinnering die je altijd kunt terug kijken. Daarnaast krijg je de video op een mooie unieke USB-stick en kun je hem direct delen met al jullie dierbaren.
  • Kraamcadeau Een new born video kun je ook als super tof kraamcadeau geven. Zo’n mooi cadeau om te geven en te krijgen
  • Waarom een ‘newborn video’? De eerste periode na de geboorte van jullie kind vliegt aan je voorbij. Een herinnering die je natuurlijk blijvend wilt hebben. Door middel van een ‘newborn video’ kun je deze periode blijvend op beeld vastleggen. En het mooie is, dit kan bij Vos belevingen.

Wil jij een new born video voor jezelf of als cadeau?  Neem contact met ons op.

Ook mogelijkheden i.c.m. een Zwangerschaps- of Newborn fotoshoot.