Newborn Video

Jouw zoon of dochter op het witte doek? Zo vroeg al? Ja! Doen!
De eerste weken vliegen voorbij. Momenten die jullie nooit meer willen vergeten en dus vast willen leggen. Hoe tof om dat als een mooie clip te hebben!

Angela – Newborn Levi
“ó wat zijn we blij dat we dit hebben gedaan!
Je vergeet zo snel hoe klein hij is geweest.” 

Daniëlle – newborn Jaylee
“Alle voor ons zo belangrijke elementen komen in de video terug, tot onze geliefde kat aan toe. Alles verliep ook nog eens ontzettend relaxt en eigenlijk stond het er binnen no time op, wat ontzettend fijn was. De video is een mooie, blijvende herinnering, waar we erg blij mee zijn.”

Bertine – newborn Guus
“We kijken hem nog regelmatig terug want
je vergeet zo snel hoe mooi klein onze jongen was.
Een heel mooi emotioneel cadeautje waar we heel erg blij mee zijn! “

Een ongedwongen en ontspannen sfeer staat voorop. Daarom vinden de opnames plaats bij jullie thuis. De vertrouwde sfeer van de thuisbasis maakt video nog persoonlijker en specialer. Puurheid en spontaniteit staan voorop. Daarnaast is het de plek waar jullie zoon of dochter zich het meest ontspannen voelt.

Wij komen bij jouw thuis en filmen jullie tijdens diverse ‘alledaagse’ bezigheden. Mooie close-ups van jullie lieve kind, zijn of haar kamer en wellicht jullie fantastische huisdier. Om het plaatje compleet te maken worden de trotse ouders en eventuele grote broers/zussen ook bij de opnames betrokken. Doordat de video ook op social media gedeeld kan worden, kan iedereen zien hoe een prachtige beleving jullie mee maken.

Lees hier meer ervaringen.

  • Kosten Newborn video Een newborn video bij ons kost €150,- incl. BTW.
    Wat krijg je daar allemaal voor terug?
    Allereerst natuurlijk een onwijs dierbare herinnering die je altijd kunt terug kijken. Daarnaast krijg je de video op een mooie unieke USB-stick en kun je hem direct delen met al jullie dierbaren.
  • Kraamcadeau Een new born video kun je ook als super tof kraamcadeau geven. Zo’n mooi cadeau om te geven en te krijgen
  • Waarom een ‘newborn video’? De eerste periode na de geboorte van jullie kind vliegt aan je voorbij. Een herinnering die je natuurlijk blijvend wilt hebben. Door middel van een ‘newborn video’ kun je deze periode blijvend op beeld vastleggen. En het mooie is, dit kan bij Vos belevingen.

Wil jij een new born video voor jezelf of als cadeau?  Neem contact met ons op.

Ook mogelijkheden i.c.m. een Zwangerschaps- of Newborn fotoshoot.