Fotoshoot

Niets is te gek voor Vos belevingen!

Je krijgt bij ons alle te gekke foto’s digitaal  én zonder logo. Je kunt de foto’s op deze manier gebruiken voor datgene wat jij wilt en zit je niet vast aan dure nabestellingen. Hoe fijn!

Wil jij op de foto? Dat kan vanaf slechts  €150,- incl. btw. Je krijgt bij ons alle te gekke foto’s digitaal  én zonder logo. Je kunt de foto’s op deze manier gebruiken voor datgene wat jij wilt en zit je niet vast aan dure nabestellingen.

Wil je met een groep groter dan 10 personen op de foto? Stuur ons een berichtje met jullie wensen en we maken een offerte op maat.

Een fotoshoot geheel afgestemd op de wensen van jou. Jullie genieten en wij leggen jullie momenten vast. Gedurende een ontspannen wandeling door het bos, op het strand of juist op een stoere industriële locatie. Wanneer je een buitenshoot wilt, zijn we weersafhankelijk. Maar bij het inplannen houden we gelijk een back-up datum achter de hand indien het weer tegenzit.

Wil jij met jouw gezin, vriendinnen of huisdieren op de foto? Niets is ons te gek! Neem gerust contact met ons op en wie weet leggen wij jullie herinnering binnenkort vast op beeld.

Waarom wij?

Elianne:
“Vos Belevingen heeft voor ons foto’s gemaakt van onze hond Finn. Carola 
was heel geduldig en we zijn heel blij met het eindresultaat!”
Logo Vos belevingen

Tamara:
“Carola zorgt voor een hele fijne en rustige omgeving waardoor poseren voor de fotos als vanzelf gaat. Ze maakt mooie natuurlijke fotos waardoor je echt jouw eigen innerlijke schoonheid ziet. Ik heb met haar en mijn vriend een love shoot gedaan in het park waar we onze eerste date hadden en dankzij de fotos van Carola zie je ons echte geluk eraf stralen en niet een geforceerd koppel.”
Logo Vos belevingen
Familie Portenge:
Het was een leuke, spontane en ontspannen shoot bij ons thuis. Wij zijn erg blij met de prachtige foto’s en kijken met veel liefde telkens naar de foto’s die wij hebben hangen. Bedankt voor het vastleggen van dit persoonlijke moment!”

Logo Vos belevingen

Josephine:
” Super aardige meid. Kwam meteen met een mooie locatie plus alternatief voor als t zou regenen. Ze probeerde er uit te halen wat er in zat! Ook oog voor detail bijv gulp dicht, armband draaien etc. De foto’s waren snel op de mail, erg goede kwaliteit en zelfs nog leuker dan verwacht !! Kortom aanrader!!!
Logo Vos belevingen

Heb je ons portfolio al gezien?

Meer ervaringen lezen?

Deze diashow vereist JavaScript.