Ervaringen

Reviews van geleverd werk.

Lees ook (deze) reviews terug op Facebook.


Angela Newborn video Levi
“Carola heeft voor ons een newborn video gemaakt van ons zoontje toen hij net 5 weken oud was. Eerst twijfelden we heel erg of we dit wel wilden, maar ó wat zijn we blij dat we dit hebben gedaan! 🤗Nu, een half jaar later, lopen de tranen nog steeds over mijn wangen als ik de video bekijk. Het is zó bijzonder om terug te zien! De eerste weken met zo’n kleintje word je geleefd en gaat de halve wereld aan je voorbij. Je vergeet zo snel hoe klein hij is geweest.Alles wat voor ons belangrijk is zit erin, tot de katten aan toe.
Kleine momentjes die ze eruit gepikt heeft en in de video verwerkt heeft.. geweldig! 
Het is zo fijn om deze beelden te hebben en om alles weer even opnieuw te beleven 😍
Carola, nogmaals super bedankt voor deze prachtige herinnering! 😘”


Romilda –  Newborn video Briona
“We hebben bij ons gezin een newborn video laten maken ,we waren heel erg benieuwd naar het resultaat!en wat voor een resultaat! Er was vanaf moment een gelijk een klik met de grote zussen en dat was al gezellig,Carola nam alle tijd voor de video en filmde alles wat we graag wilden..ook heel veel geduld met Briona onze knappe prinses! We kijken heel vaak de newborn video en zijn blij dat we die momenten kunnen koesteren! Heel erg bedankt voor deze prachtige film van ons gezinnetje! Liefs Marco Romilda jula fayenne en Briona!❤️”


ShirleyCakesmash

Wij zijn bij vos belevingen geweest voor een cake smash en het was echt super! Leuke benadering naar de kleine man toe en ze heeft zo veel geduld echt top! We hadden de foto’s al binnen 2 weken en ze zijn super mooi geworden. We kregen er zelfs nog een leuk boekje bij om aan andere te laten zien.
Kortom het was echt geweldig!


Faye – Trouwclip

Bericht Faye Appels - trouwclip


Mr & Mrs Kool – Trouwclip:

“Op 09-09-2016 was onze trouwdag. Vos belevingen heeft onze dag vastgelegd op beeld. Ze kwamen eerst langs voor een oriënterend gesprek. Een goed en fijn gesprek. Vos belevingen heeft vanaf de ochtend bij de kapper tot aan de avond shots gemaakt. Nergens op de dag hebben wij hun gezien, ze waren onzichtbaar voor ons en onze gasten. We hebben een prachtige clip waar we nog steeds heel vaak met veel liefde naar terug kijken. Een onwijs dierbare herinnering.

Wij zullen Vos belevingen ook echt aanbevelen bij onze vrienden en familie. Carola, nogmaals enorm bedankt!!!!!!”


ShanaCakesmash

Bedankt voor deze geweldige ervaring! Ondanks dat onze kleine meid niet veel zin had in de cakesmash heeft het toch wel prachtige foto’s opgeleverd. Zeker een aanrader! Tot volgende keer misschien.


Laëtitia – Cakesmash
Super leuke cakesmash!

 


Bertine – Zwangerschapsshoot & newborn video

Wat een super zwangerschaps fotoshoot hebben we bij jou gehad Carola.
Alle drie zijn we niet echt mensen die graag in the picture staan. En met onze dochter van vier weet je het ook maar nooit of ze iets wil wanneer het moet. Maar al gauw voelden we op ons gemak en stonden we te kletsen en gek te doen, waar hele mooie leuke foto’s zijn uit gekomen. Precies zoals we zijn.


En paar weken later was onze mooie jongen geboren.
Toen Guus drie weken was hebben we een geboortefilm door jou laten maken, wat is die super mooi geworden! We kijken hem nog regelmatig terug want je vergeet zo snel hoe mooi klein onze jongen was.
Een heel mooi emotioneel cadeautje waar we heel erg blij mee zijn!
Bedankt lieve Carola
grote zus luistert naar kleine broer bij moeder in de buik


Willem en Elly – Vastleggen 40-jarig huwelijk

Hoi Carola,
Ons feestje was erg geslaagd, mede door de mooie en spontane foto’s die je van ons en onze gasten hebt gemaakt!
Wij zijn er erg blij mee, nogmaals onze dank!
Ook veel positieve reacties gehad over de foto’s.

Photobooth op jouw bruiloft door Vos belevingen


Eline Bruiloft fotografie

“Ze is een juweel! En kan van kalm tot lekker gek met jullie mee in jullie iedeetjes gaan. Brengt rust, maar ook enthousiasme. Ze helpt dromen waar te maken! Lieverd, je was magnifiek!” 


Tamaraloveshoot

“Carola zorgt voor een hele fijne en rustige omgeving waardoor poseren voor de fotos als vanzelf gaat. Ze maakt mooie natuurlijke fotos waardoor je echt jouw eigen innerlijke schoonheid ziet. Ik heb met haar en mijn vriend een love shoot gedaan in het park waar we onze eerste date hadden en dankzij de fotos van Carola zie je ons echte geluk eraf stralen en niet een geforceerd koppel.” 


Daniëlle Newborn video

“Carola van Vos belevingen heeft een ontzettend mooie newborn video gemaakt van onze dochter. Alle voor ons zo belangrijke elementen komen in de video terug, tot onze geliefde kat aan toe. Alles verliep ook nog eens ontzettend relaxt en eigenlijk stond het er binnen no time op, wat ontzettend fijn was. De video is een mooie, blijvende herinnering, waar we erg blij mee zijn. Voor ons is Vos belevingen een enorme aanrader!”

P1020140


Josephine – Fotoshoot

” Super aardige meid. Kwam meteen met een mooie locatie plus alternatief voor als t zou regenen. Ze probeerde er uit te halen wat er in zat! Ook oog voor detail bijv gulp dicht, armband draaien etc. De foto’s waren snel op de mail, erg goede kwaliteit en zelfs nog leuker dan verwacht !! Kortom aanrader!!!” 


MariekeCakesmash

“Ik vond het een super leuke ervaring. De fotograaf was heel lief en geduldig. De foto’s zijn super leuk geworden!”


SanneCakesmash

“Vos belevingen is een aanbeveling voor je foto’s
De fotograaf is heel geduldig en lief voor kinderen . Ze neemt de tijd ervoor.

Wij hebben een cake smash fotografie gehad en die was zeer geslaagd en aan te bevelen voor kinderen. Ik zou zeggen boek Vos belevingen voor leuke foto’s.”


Claudia – Cakesmash

“Carola is een goede fotograaf, veel geduld met kinderen! Wij hebben genoten van de cakesmash van Vayènna, en zijn heel blij met alle foto’s!”


Elianne –Huisdiershoot:

“Vos Belevingen heeft voor ons foto’s gemaakt van onze hond Finn. Carola was heel geduldig en we zijn heel blij met het eindresultaat!” 


Familie Portenge – Familieshoot:

“Het was een leuke, spontane en ontspannen shoot bij ons thuis. Wij zijn erg blij met de prachtige foto’s en kijken met veel liefde telkens naar de foto’s die wij hebben hangen. Bedankt voor het vastleggen van dit persoonlijke moment!”


Lennart – Sollicitatievideo:

“In de huidige krappe arbeidsmarkt is het belangrijk dat je al bij je motivatiebrief opvalt. Dankzij de sollicitatie video en zakelijke foto, die ik liet maken door Vos belevingen, werd ik binnen een korte tijd al uitgenodigd voor het eerste gesprek. Bij dit gesprek kreeg ik direct positieve reacties op de video.

Deze video heeft er mede er toe geleid dat ik nu een prachtige nieuwe baan heb! Carola had enorm veel geduld tijdens de opnames en ik voelde mij enorm op mijn gemak. Bedankt!”

Zakelijk profielfoto man door vosbelevingen.com


FW administratiesVosfoto aan de muur:

“Wij zijn erg blij met deze mooie foto van Toronto gemaakt door Vos belevingen. Wij ontvangen erg leuke feedback van onze bezoekers op deze Vosfoto aan de muur.”