Ervaringen

Reviews van geleverd werk.

Lees ook (deze) reviews terug op The Perfect Wedding of Facebook.


Klik op de afgenomen beleving om te zien hoe hun herinnering is vastgelegd.


Laura en Maarten – Trouwfotografie

Carola onze trouwfoto’s laten maken. Wat was het een feest om de foto’s terug te zien. Van sommige foto’s wisten we niet eens dat ze gemaakt waren. Carola dacht ook mee en aan het welzijn van iedereen. Het was een hele warme dag, dus de groepsfoto werd ad-hoc verplaatst naar een ander moment en een andere plek zodat niet iedereen in de volle zon stond te bakken voor de groepsfoto. Wanneer we nog een keertje een fotograaf nodig hebben, dan zullen we Carola zeker opbellen.


 

Miranda en Paul – Trouwclip

Wij hebben Carola ontmoet op de trouwbeurs in Spijkenisse ..het voelde direct vertrouwd en daarom een afspraak thuis gemaakt.
Carola denkt super goed met je mee en wij hebben daarom nog steeds een prachtige video van onze dag! Mooie herinneringen met dank aan Carola voor altijd vastgelegd.


Silvana en Marc – Superpakket bruidsvideo

Ik ontmoette Carola, van Vos Belevingen op een bruidsbeurs.
Na wat vrijblijvende informatie, heb ik toch een afspraak gemaakt.
Tijdens die afspraak merkte ik dat ik echt een klik met Carola had. We hadden zelfs een soort gemeenschappelijke ‘hobby’. Dus was voor mij de keus makkelijk: Vos Belevingen filmt onze bruiloft.

Ik vond het contact voor de bruiloft echt top, ideaal dat ze zelf al van alles vroeg en echt oprecht interesse naar de dag toonde.
Wat ik achteraf nog mooier en leuker vind is dat ze de verrassing die mijn man geregeld had en waar zij dus ook van wist voor mij zo goed geheim heeft weten te houden!

Op de bruiloft had ik soms niet eens door dat ze er waren (ik had het superpakket dus 2 videograven).
En samenwerking met de fotograaf ging ook top.

6 weekjes na de bruiloft kregen we de beelden, om te beginnen wat een leuke verpakking. Letterlijk een Beleving! De beelden: WAUW, zo mooi gefilmd/ge-edit.
Ik heb het al meerdere malen bekeken en blijf me verrassen van steeds weer iets nieuws wat ik zie.
Het is zo persoonlijk gefilmd dat het soms net lijkt alsof je er gewoon bij bent op de dag zelf.

Ik ben zo blij dat wij voor Vos Belevingen gekozen hebben, de film/trouwclip is precies waarop we gehoopt hadden. Super bedankt voor de mooie beleving/herinnering.


Roy en Jessica – Trouwclip & Bruidsfotografie

Het kennismakingsgesprek was gezellig en het voelde gelijk goed en vertrouwd! Heb daarna nog wijzigingen door gegeven per mail wat heel duidelijk bevestigd werd.
Op de dag heb ik ze bijna niet gezien, maar alle mooie momenten zijn wel vast gelegd! Heel erg tevreden en blij met eind resultaat!


Roberto en Marcella – Same day edit + Trouwclip

super leuke spontane lieve meid !
heel de dag was je vrijwel onzichtbaar en toch heb je alles zo van dichtbij mooi vast gelegd!

vanaf t eerste gesprek tot het ontvangen van ons filmpje keurig netjes verzorgd!
goede apparatuur en altijd netjes en correct.
Ze heeft zelfs voor ons buiten de prijs nog extra materiaal verwerkt super lief!

dank je wel lieve Carola voor onze mooie film ! en bedankt dat je er bij wasBenjamin en Faiza – Trouwclip
Vrij kortdag besloten we om naast een fotograaf ook een videograaf voor onze bruiloft te willen.
Na wat zoeken op internet kwamen we Carola tegen.
We mailden haar en maakten een bel afspraak, toen was alles snel geregeld.
Carola werkt zeer professioneel en levert werk van zeer hoge kwaliteit.
Wij zijn dan ook heel blij met de video van onze bruiloft en bedanken Carola nogmaals voor haar bijdrage aan de mooiste dag van ons leven.


AngelaNewborn video Levi
“Carola heeft voor ons een newborn video gemaakt van ons zoontje toen hij net 5 weken oud was. Eerst twijfelden we heel erg of we dit wel wilden, maar ó wat zijn we blij dat we dit hebben gedaan! ?Nu, een half jaar later, lopen de tranen nog steeds over mijn wangen als ik de video bekijk. Het is zó bijzonder om terug te zien! De eerste weken met zo’n kleintje word je geleefd en gaat de halve wereld aan je voorbij. Je vergeet zo snel hoe klein hij is geweest.Alles wat voor ons belangrijk is zit erin, tot de katten aan toe.
Kleine momentjes die ze eruit gepikt heeft en in de video verwerkt heeft.. geweldig! ?
Het is zo fijn om deze beelden te hebben en om alles weer even opnieuw te beleven ?
Carola, nogmaals super bedankt voor deze prachtige herinnering! ?”


Romilda –  Newborn video Briona
“We hebben bij ons gezin een newborn video laten maken ,we waren heel erg benieuwd naar het resultaat!en wat voor een resultaat! Er was vanaf moment een gelijk een klik met de grote zussen en dat was al gezellig,Carola nam alle tijd voor de video en filmde alles wat we graag wilden..ook heel veel geduld met Briona onze knappe prinses! We kijken heel vaak de newborn video en zijn blij dat we die momenten kunnen koesteren! Heel erg bedankt voor deze prachtige film van ons gezinnetje! Liefs Marco Romilda jula fayenne en Briona!??”


ShirleyCakesmash

Wij zijn bij vos belevingen geweest voor een cake smash en het was echt super! Leuke benadering naar de kleine man toe en ze heeft zo veel geduld echt top! We hadden de foto’s al binnen 2 weken en ze zijn super mooi geworden. We kregen er zelfs nog een leuk boekje bij om aan andere te laten zien.
Kortom het was echt geweldig!


Faye – Trouwclip

Bericht Faye Appels - trouwclip


Mr & Mrs Kool – Trouwclip:

“Op 09-09-2016 was onze trouwdag. Vos belevingen heeft onze dag vastgelegd op beeld. Ze kwamen eerst langs voor een oriënterend gesprek. Een goed en fijn gesprek. Vos belevingen heeft vanaf de ochtend bij de kapper tot aan de avond shots gemaakt. Nergens op de dag hebben wij hun gezien, ze waren onzichtbaar voor ons en onze gasten. We hebben een prachtige clip waar we nog steeds heel vaak met veel liefde naar terug kijken. Een onwijs dierbare herinnering.

Wij zullen Vos belevingen ook echt aanbevelen bij onze vrienden en familie. Carola, nogmaals enorm bedankt!!!!!!”


ShanaCakesmash

Bedankt voor deze geweldige ervaring! Ondanks dat onze kleine meid niet veel zin had in de cakesmash heeft het toch wel prachtige foto’s opgeleverd. Zeker een aanrader! Tot volgende keer misschien.


Laëtitia – Cakesmash
Super leuke cakesmash!

 


Bertine – Zwangerschapsshoot & newborn video

Wat een super zwangerschaps fotoshoot hebben we bij jou gehad Carola.
Alle drie zijn we niet echt mensen die graag in the picture staan. En met onze dochter van vier weet je het ook maar nooit of ze iets wil wanneer het moet. Maar al gauw voelden we op ons gemak en stonden we te kletsen en gek te doen, waar hele mooie leuke foto’s zijn uit gekomen. Precies zoals we zijn.


En paar weken later was onze mooie jongen geboren.
Toen Guus drie weken was hebben we een geboortefilm door jou laten maken, wat is die super mooi geworden! We kijken hem nog regelmatig terug want je vergeet zo snel hoe mooi klein onze jongen was.
Een heel mooi emotioneel cadeautje waar we heel erg blij mee zijn!
Bedankt lieve Carola
grote zus luistert naar kleine broer bij moeder in de buik


Willem en Elly – Vastleggen 40-jarig huwelijk

Hoi Carola,
Ons feestje was erg geslaagd, mede door de mooie en spontane foto’s die je van ons en onze gasten hebt gemaakt!
Wij zijn er erg blij mee, nogmaals onze dank!
Ook veel positieve reacties gehad over de foto’s.

Photobooth op jouw bruiloft door Vos belevingen


Eline Bruiloft fotografie

“Ze is een juweel! En kan van kalm tot lekker gek met jullie mee in jullie iedeetjes gaan. Brengt rust, maar ook enthousiasme. Ze helpt dromen waar te maken! Lieverd, je was magnifiek!” 


Tamaraloveshoot

“Carola zorgt voor een hele fijne en rustige omgeving waardoor poseren voor de fotos als vanzelf gaat. Ze maakt mooie natuurlijke fotos waardoor je echt jouw eigen innerlijke schoonheid ziet. Ik heb met haar en mijn vriend een love shoot gedaan in het park waar we onze eerste date hadden en dankzij de fotos van Carola zie je ons echte geluk eraf stralen en niet een geforceerd koppel.” 


Daniëlle Newborn video

“Carola van Vos belevingen heeft een ontzettend mooie newborn video gemaakt van onze dochter. Alle voor ons zo belangrijke elementen komen in de video terug, tot onze geliefde kat aan toe. Alles verliep ook nog eens ontzettend relaxt en eigenlijk stond het er binnen no time op, wat ontzettend fijn was. De video is een mooie, blijvende herinnering, waar we erg blij mee zijn. Voor ons is Vos belevingen een enorme aanrader!”

P1020140


Josephine – Fotoshoot

” Super aardige meid. Kwam meteen met een mooie locatie plus alternatief voor als t zou regenen. Ze probeerde er uit te halen wat er in zat! Ook oog voor detail bijv gulp dicht, armband draaien etc. De foto’s waren snel op de mail, erg goede kwaliteit en zelfs nog leuker dan verwacht !! Kortom aanrader!!!” 


MariekeCakesmash

“Ik vond het een super leuke ervaring. De fotograaf was heel lief en geduldig. De foto’s zijn super leuk geworden!”


SanneCakesmash

“Vos belevingen is een aanbeveling voor je foto’s
De fotograaf is heel geduldig en lief voor kinderen . Ze neemt de tijd ervoor.

Wij hebben een cake smash fotografie gehad en die was zeer geslaagd en aan te bevelen voor kinderen. Ik zou zeggen boek Vos belevingen voor leuke foto’s.”


Claudia – Cakesmash

“Carola is een goede fotograaf, veel geduld met kinderen! Wij hebben genoten van de cakesmash van Vayènna, en zijn heel blij met alle foto’s!”


Elianne –Huisdiershoot:

“Vos Belevingen heeft voor ons foto’s gemaakt van onze hond Finn. Carola was heel geduldig en we zijn heel blij met het eindresultaat!” 


Familie Portenge – Familieshoot:

“Het was een leuke, spontane en ontspannen shoot bij ons thuis. Wij zijn erg blij met de prachtige foto’s en kijken met veel liefde telkens naar de foto’s die wij hebben hangen. Bedankt voor het vastleggen van dit persoonlijke moment!”


Lennart – Sollicitatievideo:

“In de huidige krappe arbeidsmarkt is het belangrijk dat je al bij je motivatiebrief opvalt. Dankzij de sollicitatie video en zakelijke foto, die ik liet maken door Vos belevingen, werd ik binnen een korte tijd al uitgenodigd voor het eerste gesprek. Bij dit gesprek kreeg ik direct positieve reacties op de video.

Deze video heeft er mede er toe geleid dat ik nu een prachtige nieuwe baan heb! Carola had enorm veel geduld tijdens de opnames en ik voelde mij enorm op mijn gemak. Bedankt!”

Zakelijk profielfoto man door vosbelevingen.com


FW administratiesVosfoto aan de muur:

“Wij zijn erg blij met deze mooie foto van Toronto gemaakt door Vos belevingen. Wij ontvangen erg leuke feedback van onze bezoekers op deze Vosfoto aan de muur.”