Een kijkje in de keuken

Het is een tijdje stil geweest met mijn blogs. Niet omdat ik het niet meer leuk vind om over de mooie belevingen te schrijven die ik mag vastleggen. Maar gewoon, omdat ik er eigenlijk geen tijd voor vrij maakte. Maar nu is het dan zover! De komende tijd ga ik jullie meenemen naar mijn afgelopen trouwseizoen, die overigens nog niet klaar is hoor voor 2019!

Maar ik kan jullie toch niet niet laten meegenieten van die mooie stellen die elkaar het JA-woord hebben gegeven. Ik kan jullie toch niet niet laten zien hoe fantastisch mijn werk is. Ik kan jullie toch niet niet een kijkje in de keuken geven van mijn beroep. Dus vandaar! De kick off! Waar zal ik gaan beginnen? Gewoon in volgorde of op alfabet of gewoon lekker random door elkaar? Je zult het vanzelf merken. Houdt daarom mijn blog in de gaten, like snel mijn Facebookpagina zo mis je niets!

 

profielfoto JPEG


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.