Bruiloft | Benjamin en Faiza Smit | 15-03-2019 | Bergscheplas

Benjamin en Faiza namen kort voor hun bruiloft contact met mij op. Ze wilden toch een video van hun dag. Want vrienden hebben er nog steeds spijt van dat ze het niet gedaan hebben voor hun dag.

Ik merkte al snel wat een bijzonder koppel dit is. Niet omdat zij tijdens hun eerste date in Amsterdam woonde en hij uit Rotterdam komt, maar door hun grote hart en lieve karakter.

De bruiloft van Benjamin en Faiza vulde zich met momenten van pure blijdschap, liefde en mooie woorden. De gelofte in deze online video zijn op verzoek van het bruidspaar niet hoorbaar. Maar in hun versie zijn gedeeltes van de geloftes die Benjamin en Faiza naar elkaar uitspreken te horen. Op verzoek van het koppel delen we deze persoonlijke en intieme momenten niet met de rest van de wereld.

Een gelofte uitspreken is een van de mooie dingen die je kunt kiezen voor jullie bruiloft om heel bewust aan elkaar trouw te beloven en nog even te benadrukken hoe gelukkig je wordt van die ander. Mocht je het spannend vinden om dit tijdens de ceremonie hardop voor te lezen waar iedereen bij is, dan kun je er ook voor kiezen om dit bijvoorbeeld in een brief te doen en die ’s ochtends van elkaar te lezen.  Ook de reactie van jouw geliefde kunnen wij mooi op beeld brengen.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.