Bruiloft | Shirley en Kevin Wolters | 16-06-2018 | Het Koetshuis

Zij wist het bij de eerste jurk. Dit is dé jurk. Dit is mijn trouwjurk. Op de prachtige 16 juni 2018 mocht Shirley hem dan eindelijk aan. De dag startte bij Shirley en Kevin thuis, waar Shirley, de bruid, met een aantal van haar vriendinnen was. Er hing een heerlijke sfeer. Hoe gezellig het ook is, er komt altijd het moment dat de bruid beseft dat “dit toch echt dé dag is waar we zo lang naartoe hebben geleefd.”

Wij van Vos belevingen mogen deze prachtige dag vastleggen voor zowel een foto- als filmbeleving. Na de eerste voorbereidingen van Shirley gaan wij naar het huis van hun vrienden, waar Kevin met zijn vrienden zich aan het voorbereiden is. Weer zo’n gezelligheid. Samen met zijn moeder, vader en getuige kleed hij zich aan. Ook hier ineens het besef dat het vandaag eindelijk zo ver is.

Terug naar Shirley om te wachten voor de first look. Daar kwam Kevin aan in een prachtige Tesla, Model X. Wat een blijdschap op zijn gezicht. Hun dierbaren staan buiten te wachten en kijken heel ontroerd. De first look is ontzettend mooi.

Tijd voor de fotoshoot Hoeveel tijd je ook inpland op de één of andere manier vliegt de tijd. We gaan snel door naar de voor Kevin geliefde De Kuip. Daar nemen we de laatste foto’s en dan rijden we door naar Het Koetshuis. Tijd om te trouwen!

De Tesla komt de lange oprijlaan opgereden. Alle gasten staan vol spanning te wachten.

Het lieve duo wordt met veel liefde, tranen en geluk kreten ontvangen. Het Koetshuis is een prachtige locatie om te trouwen. De sfeer, ruimtelijkheid en het mooie lichtinval maken het een plaatje. Hoog in de lucht pronkt een mooi hart. Verassing van Kevin voor zijn bruid. Gaaf!

De ceremonie was prachtig. Mooie geloften, veel tranen van blijdschap en ontroering. Een climax die zich opbouwt tot het JA-woord. Shirley en Kevin zijn getrouwd! De vader van Shirley mag de ringen overhandigen. Hij is goudsmid en heeft de ringen zelf ontworpen en gemaakt. Hoe mooi! Tijd voor de handtekeningen en daarna is het tijd voor de toast!

Volledig relaxed, tijd voor een drankje, lachen met de gasten, tijd voor elkaar. Dat was het zeker bij Shirley en Kevin.

Na het diner tijd voor het avondfeest! Shirley en Kevin wachten de gasten op bij de ingang van het Koetshuis. Er heerst direct een heerlijke sfeer doordat er een muzikant op zijn steeldrum staat te spelen. Genieten dit. Ik zet de gasten op de foto met Shirley en Kevin. Hierdoor staan zij met alle gasten in ieder geval alvast een keer op de foto. Tijd om te dansen.

De openingsdans begon en iedereen stond te genieten. Hoppa! Heupjes los en iedereen komt de dansvloer op. Wat een feest. We nemen afscheid van het bruidspaar en rijden vol energie naar huis. Wat een prachtige dag!

Een prachtige dag die jullie nu ook hier kunnen beleven:

 


One thought on “Bruiloft | Shirley en Kevin Wolters | 16-06-2018 | Het Koetshuis

Geef een reactie