Same day edit | Bruiloft Nikki en Jasper | 23-06-2018

Eén van mijn favoriete momenten van een bruiloft is het moment dat de gasten het bruidspaar zien. Laat staan hoe gaaf het moment is dat de gasten samen met het bruidspaar de dag al kunnen terug zien met het avondfeest: Same Day Edit. Ook dat is mogelijk bij Vos belevingen.

Nikki en Jasper heb ik voor het eerst ontmoet tijdens de trouwbeurs van Spijkenisse, vorig jaar oktober. Zij wisten al direct dat zij bij het avondfeest graag al een deel van de clip willen zien. De momenten die zij niet van elkaar gezien hebben zijn natuurlijk onwijs tof om terug te zien. En om dit te delen met de gasten is een zeer bijzondere ervaring.

Voor mij als videograaf super spannend om live de reactie van het bruidspaar te mogen aanschouwen, maar ook de reacties van hun gasten. Na het aansnijden van de taart ga ik aan de slag met de montage. Als opening van de avond mag de clip draaien. Wat een mooi moment! Gelach en tranen van geluk wisselen elkaar af bij het zien van de clip. Hierna is het tijd voor de openingsdans en is het moment daar! De avond kan los gaan!

Heerlijk om nog te genieten van de feestende gasten. Lichtgevende foamsticks komen te voorschijn, opblaas beesten vliegen in de rondte, wat een heerlijke bruiloft!

Willen jullie ook al direct jullie gasten mee laten genieten van jullie dag? Boek een trouwclip bij Vos belevingen en vraag naar de mogelijkheden voor de same day edit.

Bekijk hier de clip:


Geef een reactie