Cakesmash | Alia | Roze

Bij Vos belevingen kun je je eigen thema kiezen en voor Alia was de wens een smash met thema roze. Alia kwam een tijdje geleden helemaal uit België, net boven Brussel, met haar ouders en meter en haar vriend. Met haar toffe tutu en haar schattige staartjes was zij er al snel klaar voor.

Een super toffe grote taart stond klaar voor Alia om gesmasht te worden. Eerst maken we een aantal foto’s zonder de taart. Zo kan Alia wennen aan de nieuwe omgeving en aan mij. Maar als haar blik op de enorme taart valt, dan zie je haar afvragen: is die voor mij? Eerst een kleine lik met boter crème om te proeven. Mmmm, toch wel lekker. Maar als Alia eenmaal doorheeft dat de taart toch echt voor haar is weet ze er wel raad mee. Met de houten lepel tikt ze op de taart en op de vloer. Ze weet het lekker vies te maken. Wat een pret!

Een cakesmashshoot vindt plaats zodra jouw zoon of dochter zelfstandig kan zitten. Meestal is dat rond de 9/10 maanden. Wees op tijd met de boeking om teleurstelling te voorkomen. Boek hem  nu!

 


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.