Cakesmash | Nolwenn | Unicorn

In maart hadden we een heel weekend feest! Zowel op zaterdag als zondag kwamen er dames vanuit België naar onze studio in Zwijndrecht voor een cakesmash.

Op zaterdag was Nolwenn aan de beurt. Nolwenn kwam voor haar cakesmash in het thema eenhoorn (unicorn). Dit thema stond al langere tijd op mijn to do-lijstje. Dus toen de moeder van Nolwenn dit thema aanvroeg was sprong ik een gat in de lucht. Het was zover!

Met haar grote glimlach kwam zij aan in de studio. Op de goud/roze eenhoorn oren was zij duidelijk groos. En hoe schattig staat het haar! Nolwenn was al snel gewend aan de studio en aan mij, dus laat de taart maar komen! Ze smulde heerlijk van haar eenhoorn smashtaart. Bekijk hieronder hoe leuk de foto’/s zijn geworden van Nolwenn en haar eenhoornsmash.

Een cakesmashshoot vindt plaats zodra jouw zoon of dochter zelfstandig kan zitten. Meestal is dat rond de 9/10 maanden. Wees op tijd met de boeking om teleurstelling te voorkomen. Boek hem  nu!


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.