Trouwclip | Steve en Shari | België

Wat is mooier dan trouwen in je eigen achtertuin, van het huis die jezelf hebt gebouwd? De Belgische Steve en Shari deden dit tijdens hun bruiloft. Een week voor hun grote dag kreeg ik de vraag of ik kon invallen op hun bruiloft. Dus op 28 juli stond ik plotsklaps op de bruiloft van Steve en Shari in het Belgische Hoogstraten / Meer.

In België trouw je voor de wet altijd bij het stadshuis. We gaan na de ontmoeting dan ook naar het stadshuis om het huwelijk voor de wet te bezegelen. Hierna weer terug naar de tuin. Hun bruiloft was niet alleen om het huwelijk te vieren, maar ook voor de mensen die een grote rol hebben gespeeld in het leven van Steve en Shari. Vrienden en familie houden een toespraak. Vertellen over de avonturen die zij met het stel hebben meegemaakt. De geloftes van Steve en Shari aan elkaar waren ook heel bijzonder.

Tijdens de ceremonie verteld een goede vriend over de wijze waarop het bruidspaar elkaar heeft leren kennen. Graspop, daar sloeg de vonk over bij de stoere Steve en Shari. En als je stoere Franse buldoggs dan als bruidshonden fungeren, is het plaatje compleet.

De jurk van Shari, die moet ik even benoemen. Deze is gemaakt voor Shari. Letterlijk. Zij heeft hem laten maken en hij is 100% een match voor haar. Het mooie korset, de stoere rok en haar glitterende schoenen.. Alles ziet er ongelooflijk mooi uit. Dit komt ongetwijfeld doordat deze bruiloft dicht bij het bruidspaar staat. Het bruidspaar slaagde erin de ceremonie in hun tuin te houden. Ik houd ervan hoe alles samen komt bij deze bruiloft

Een bruiloft vol met details, sentimentele momenten, met glimlachen en tranen. Dit omarmt de liefde die Steve en Shari voor elkaar hebben. Intiem en romantisch. Dit is het bewijs dat soms minder echt Meer is. (ja dit is een woord grap richting de plaats waar Steve zo dol op is)


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.