Cakesmash | Amelya | Minnie Mouse

Ze kwam helemaal uit België, net boven Brussel, voor haar cakesmash naar ons toe. Helemaal zot op Minnie Mouse is zij. Voor het thema voor de cakesmash was dus geen twijfel mogelijk, dat werd Minnie Mouse.

De bijna jarige Amelya komt samen met haar ouders en haar meters en peters naar ons toe in het Nederlandse Zwijndrecht. De studiosetting, ballonnen en taart staan er al helemaal klaar voor. Bij het zien van al het rood en zwart van Minnie Mouse komt er een grote glimlach tevoorschijn bij zowel Amelya, als haar meegekomen fans. Het feest kan beginnen! Amelya krijgt een mooie rode tutu aan en heeft met veel plezier een paar Minnie Mouse oren op haar hoofd.

We maken eerst foto’s zonder taart. Op deze manier kan Amelya aan de nieuwe omgeving wennen. Ze vindt het prachtig! Het is feest! Ze staat vol in de belangstelling van alle mensen die zij liefheeft en iedereen is super enthousiast. Maar als we de taart erbij zetten, dan gaat het feest helemaal los. Binnen een paar seconden heeft zij direct door wat de bedoeling is van deze fotoshoot. De taart is binnen een zeer korte tijd niet meer in zijn originele vorm. De kruimels vliegen in het rond, de rode laag zit al snel rondom haar mond en de enorm grote glimlach is niet meer van haar gezicht te halen.

Ik vraag mij stiekem af, tijdens het fotograferen door, wie er nu het hardste aan het genieten is van deze shoot. Amelya, haar fans of ikzelf. Wat een schitterende lach! Zij proest het uit, wat een vreugde! Die vreugde spat dan ook van het scherm af wanneer je de foto’s bekijkt.

Een eerste verjaardag is een bijzonder moment. Hoe gaaf om deze op zo’n toffe manier vast te leggen! Je kunt de foto’s van de cakesmash bijvoorbeeld gebruiken voor de uitnodiging van het verjaardagsfeestje, een leuk fotoboek van maken, een foto aan de muur. Echt alles is mogelijk! Want bij ons krijg je alle toffe foto’s, zonder logo, digitaal.

Wil jij dat ook? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Meer weten over cakesmash bij Vos belevingen? Kijk hier.

Lieve Amelya. Ik vond het heel tof dat jij jouw cakesmash bij ons hebt gedaan!


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.