New Born Video| Juli 2017 | Guus

Eerder mocht ik de ouders en grote zus van Guus al op de foto zetten bij ons in de studio. En hoe leuk is het dan als wij ook de new born video van Guus mogen maken.

Nog maar drie weken op de wereld en dan al een videocamera op je gericht. Guus trekt zich er niets van aan. Nu wordt hij dan ook goed in de gaten gehouden door zijn grote zus Lisa. Duidelijk trots op haar kleine broer. ‘Guus is klein he?’ zegt ze met een grijns van oor tot oor. ‘Jij bent ook zo klein geweest hoor Carola.’. Dat is natuurlijk 100% waar. Zo’n lieve grote zus als Lisa wil iedereen natuurlijk. Al is het wel even wennen dat ik nu aan het filmen ben in plaats van foto’s maak. Dat ze gewoon mag doen wat ze normaal doet is daarom even wennen. Maar al snel wordt de videocamera vergeten en wordt Guus overspoelt met lieve kusjes en knuffels.

Een prachtig gezin wat in deze clip duidelijk te zien is! Veel geluk samen!

Wil jij ook een dierbare video van jouw kind? Of zoek je een super tof kraamcadeau? Neem dan contact met ons op!


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.