Loveshoot | Juli 2017 | Tamara en Jordy

Het Sandelingenpark in Hendrik-Ido-Ambacht zal altijd een special plekje in hun hart hebben. Hier hadden zij namelijk hun eerste date. Hoe tof om daar nu een loveshoot te doen? Tamara en Jordy zijn er helemaal klaar voor. De liefde en vreugde spat er vanaf als we elkaar ontmoeten.

De weersvoorspelling is echter niet zo liefdevol als dit stel. Dikke wolken pakken samen en volgens buienradar is er wat onderweg, maar we gaan er gewoon voor. We zien vanzelf of de voorspelling klopt of niet. We hebben tenslotte al een back-up datum achter de hand voor het geval dat. We hadden het geluk dat het nog erg rustig was in het park(waarschijnlijk door het weer, maar daar laten wij ons niet door afschrikken).

Ik laat Tamara en Jordy lekker hun ding doen, hierdoor komen zij ongedwongen en ontspannen op foto’s. Op deze manier komen zij op de foto te staan hoe zij zijn. Hier en daar vraag ik om even naar mij te kijken, want de kunnen de ogen haast niet van elkaar afhouden.

Lieve Tamara en Jordy, bedankt dat ik jullie liefde heb mogen vastleggen!

Wil jij ook een loveshoot? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

 

 


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.