Fotoshoot | mei 2017| Josephine en Thierry

En toen ontving ik een super leuke aanvraag van broer en zus die graag samen op de foto willen. De weersvoorspellingen waren zeer afwisselend. Hierom hadden we gelijk een binnenlocatie als alternatief. Maar deze was gelukkig niet nodig.  Zelfs de zon kwam nog even kijken. Super fijn een buitenshoot. Je kan lekker jezelf zijn terwijl Vos belevingen het op de foto zet.

We hebben afgesproken in de tuin van Villa Augustus in Dordrecht. Deze locatie leent zich goed om de shoot in dezelfde style te doen, maar biedt voldoende afwisseling voor diversiteit.

Broer en zus komen enthousiast aangelopen en hebben er duidelijk zin in. Ik ook dus dat komt helemaal goed. Als een waar fotomodel geeft Thierry zijn mooiste glimlach, geeft  een kleine show weg met zijn breakdance kunsten en springt op de rug van zijn grote zus. Ook Josephine zetten we nog alleen op de gevoelige plaat.

Hoe tof zijn deze foto’s geworden! Wil jij ook een shoot boeken bij Vos belevingen? Dat kan.

 


2 thoughts on “Fotoshoot | mei 2017| Josephine en Thierry

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.